Jump to content

Tα πανηγύρια και οι χαρές τέλειωσαν - Jimk was in town

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JiMk

Εσύ το βρήκες το σπίτι σου?:D

Mια χαρα....Κατεβηκα τον δρομο που σας αφησα και σε 5' ειμουν Βουλιαγμενης. Δεν εκανα τπτ απο οσα μου ειπε ο Αρίστος......LoooooL

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Mια χαρα....Κατεβηκα τον δρομο που σας αφησα και σε 5' ειμουν Βουλιαγμενης. Δεν εκανα τπτ απο οσα μου ειπε ο Αρίστος......LoooooL

Ρε αφού το βρήκες καλά εισαι.... LOL!!!:p

ρε μ@λ@κες!!!μου γ!@%#@# το μαγαζι!!τωρα μου φωναζει ο αλλος ο πακιστανος!!!με τις βρωμιες στα τζαμια και τα τσιγαρα που εχουν πεσει εξω στη τζαμαρια και την κολημενη τσιχλα στο τζαμι ελεος ρε μπιχλα JIMKEIK

ELEOR... καλά ρε τα τσιγάρα σε πηραξαν?η κάμερα που πήρε ο ΄Μαριος, το πληκτρόλόγιο που πήρε ο Τιγκας, Η ΤΦΤ που πήρε ο ΚΟΣΤΑΣ7ΓΤΡ και η ταμειακή που πήρα εγώ δε σε πείραξαν?

σόρρυ αλλά ατό το λάπτοπ σου ρε αριστο δε το μπορω

Αρχική απάντηση από overclocked

ρε μ@λ@κες!!!μου γ!@%#@# το μαγαζι!!τωρα μου φωναζει ο αλλος ο πακιστανος!!!με τις βρωμιες στα τζαμια και τα τσιγαρα που εχουν πεσει εξω στη τζαμαρια και την κολημενη τσιχλα στο τζαμι ελεος ρε μπιχλα JIMKEIK

Oλα τα € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.