Jump to content

Tα πανηγύρια και οι χαρές τέλειωσαν - Jimk was in town

DJD

Recommended Posts

τεχνικα οι φωτο ειναι το μαυρο το χαλι (εκανα μλκ με το ISO)

απλως τα σχολια εχουν γελιο....

οσοι φρικαρανε τους ζηταω συγνωμη, μια ανωτερη δυναμη με εκανε να βαλω τα ballons... :innocent:

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fantacid

Jimko σαν να μεγαλωσες μια σταλια απο τις φοτο που ειχες βαλει στο pctech!!!

Mαλον σου φαινεται γιατι έχει γυρίσει πλευρά .....................:D

Zarras

ΑΨΟΓΟΣ .................... :T: :T: :clap:

Παιδια πολυ καλες οι φώτογραφίες.. . .

Παρατηρήσεις .:

στην Ιd4 μηπως δεν ειναι μελος μπαναρισμένο αλλα κατάσκοπος(spy) ?? ? ..(το εχετε testarei)

στην id5 εχει πανω στην καφετέρεια ενα ενοικιαστήριο... δεν σας άντεξαν οι ιδιοκτητες και την νοικιάζουν για να απαλαχτουν απο εσας? ?.

Λοιπόν την άλλη Παρασκευή θα τραβήξουμε και εμείς μερικές, αναλαμβάνω εγώ με την canon eos5 που έχω "αναλογική " βέβαια αλλά θα γίνει καλή δουλειά. Θα χρειαστεί όμως και καλό scanner

Καλα ρε γαιδουρια καλα περασατε αλλα τις κραυγες απελπισιας μου δεν τις ακουει κανενας ρε γαμωτι......

ΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΣΤΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ......

Περα απο την πλακα τωρα την επομενη φοραααα....

Ρε ζαρρα τον Κώστα(DJD)πως τον εκανες ετσι???το λιβανι γρηγοραααα

Zarra man ζωγραφίζεις!!!:clap: :clap: :banging: :banging: Η συνάντηση κορυφή!!Να κανονίσουμε κάποια στιγμή που θα μπορούμε όλοι να κανονίσουμε πανλαμπική συνάντηση!!!Θα κλείσουμε από πριν την καφετέρια βέβαια!!!

attachment.php?s=&postid=86447

ρε παιδιά, τώρα ενημερώθηκα πως αυτός στο κέντρο με την πουκαμισιά είναι ο JimK και ΟΧΙ ο Σώτης Βολάνης.... Μα γιατί δε μου το είπατε νωρίτερα????????

....zarra μπραβο ρε man....τα συνεφακια ηταν ολα τα λεφτα......πολυ γελιο.........you rule....:T: ........ειμασταν οντως πολυ τσουρμο αλλα ειχε γελιο....αν και εφυγα νωρις.....αντε ...αντε.......ειπαμε η επομενη πιο face to face συναντηση στο LanParty στο σπιτι του Fragma (κατα Οκτώβρη) .......εεε Γιωργο ....καλα δεν τα λεω????:p :P

Λολ καλα τα λεει εεε?? :p

Ρε τωρα που τονε ξαναπαρατηρω τον jim μου φερνει πολυ κ σε Καραμαλη :hehe:

Αρχική απάντηση από enduracell

έλεος... τι σου φταίει ο καραμανλής :rofl:

Μη πεις οτι δε μοιαζει ομως!! :eek:

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 20:29]

....zarra μπραβο ρε man....τα συνεφακια ηταν ολα τα λεφτα......πολυ γελιο.........you rule....:T: ........ειμασταν οντως πολυ τσουρμο αλλα ειχε γελιο....αν και εφυγα νωρις.....αντε ...αντε.......ειπαμε η επομενη πιο face to face συναντηση στο LanParty στο σπιτι του Fragma (κατα Οκτώβρη) .......εεε Γιωργο ....καλα δεν τα λεω????:p :P

μια χαρουλα τα λες.το μονο που με ανησυχει ειναι οτι ο φαδερ θελει να ανεβει καποια στιγμη για δουλειες μετα την εξεταστικη....ελπιζω να το προλαβουμε.(φανταζεστε να ειμαστε ολοι κολλημενοι στις οθονες και να σκασει μυτη στο ασχετο......?γαμω τα γελια για σας....γαμω τις πικρες για μενα...χοχοχοχο:whip: )

ετοιμαστε τα πισια σας για τον οκτωβρη.εχει να πεσει τρελο λανπαρτυ μιας και θα φροντισουμε να ειμαστε πιο οργανωμενοι.χαιρετωωωωωωωωω:banging:

:clap: μπραβο παιδια...Την αλλη φορα ακομα πιο πολλοι...

Οσο για τις φωτογραφιες,χωρις λογια...Zarras:worship:

Αρχική απάντηση από JiMk

Μπουγάς version.:D

PS Webμάστορα, πρέπει να μπει και το κατάλληλο smile.

Ναι.. φρέσκο φρέσκο :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.