bleo8onhs Σεπτέμβριος 3, 2004 #122 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μην ανησυχείς Απόστολε o jimάκος του μετά το τέλος του tour του θα ξαναπεράσει από Αθήνα (σα συμπλήρωμα πάντα) για όσους δε πρόλαβαν να ρθουν κοντά του και να τον αγγίξουν... Με όλο το επιτελείο του??
zyx Σεπτέμβριος 3, 2004 #123 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μην ανησυχείς Απόστολε o jimάκος του μετά το τέλος του tour του θα ξαναπεράσει από Αθήνα (σα συμπλήρωμα πάντα) για όσους δε πρόλαβαν να ρθουν κοντά του και να τον αγγίξουν... :hehe: :
alex_000 Σεπτέμβριος 3, 2004 #124 Σεπτέμβριος 3, 2004 αντε 11 η ωρα πάει που ναι οι φωτο που μας ταξατε ?
cherryman Σεπτέμβριος 3, 2004 #127 Σεπτέμβριος 3, 2004 Ναι αυτή την ώρα που μιλάμε πρέπει να έχουν φύγει και οι τελευταίοι.
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2004 #128 Σεπτέμβριος 3, 2004 εγω παντως δεν το περιμενα ετσι.......πολυ χαλια το μαγαζι πολυ χαλια οι περιπλανομενοι........αν δεν ειχε και κορονα θα ηταν το τελευταιο καφε στο κοσμο που θα παταγα..............να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε η ολη φαση......πηγαδακια πηγαδακια και τζερτζελο ελαχιστο........σχωρνατε με αν ειμαι υπερβολικος αλλα ειμαι χωμα 2 μερες χωρις υπνο και ισως αδικα να τα χωνω........παλι καλα που υπηρχε και η γλυκητατη σερβιτορα που μοιρασε καπου 4 κασονια κορονες και 5 σακουλες πατατακια......ελπιζω την επομενη να παμε σε κανενα μεγαλυτερο πιο ησυχο και πιο <καθαρο>φιλικα.......
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #129 Σεπτέμβριος 3, 2004 για να καταλάβω και γω τελικά που πήγατε σε καφενέ ή σε κω..δικό????? θα ληφθεί υπόψιν η μη σωστή παρουσίαση του προίοντος στο επόμενο tournέ...θα φέρουμε και καμιά από τις σχηστομάτες της Computex αυτές την έχουνε μάθει τη δουλειά...για το επιτελείο του πάντως δε ξέρω τι θα γίνει...
flameboy Σεπτέμβριος 3, 2004 #130 Σεπτέμβριος 3, 2004 Επιτέλους σπίτι Θα συμφωνήσω με τον fragma για το μαγαζί, κατά τα άλλα δεν ήταν και άσχημα.
Pieros Σεπτέμβριος 3, 2004 #131 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 21:17] εγω παντως δεν το περιμενα ετσι.......πολυ χαλια το μαγαζι πολυ χαλια οι περιπλανομενοι........αν δεν ειχε και κορονα θα ηταν το τελευταιο καφε στο κοσμο που θα παταγα..............να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε η ολη φαση......πηγαδακια πηγαδακια και τζερτζελο ελαχιστο........σχωρνατε με αν ειμαι υπερβολικος αλλα ειμαι χωμα 2 μερες χωρις υπνο και ισως αδικα να τα χωνω........παλι καλα που υπηρχε και η γλυκητατη σερβιτορα που μοιρασε καπου 4 κασονια κορονες και 5 σακουλες πατατακια......ελπιζω την επομενη να παμε σε κανενα μεγαλυτερο πιο ησυχο και πιο <καθαρο>φιλικα....... δεν έχεις κ αδικο οι περιπλανομενοι........ κ η κούραση συνέβαλαν
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #140 Σεπτέμβριος 4, 2004 :rofl: Aκου μπαναρισμενο μελος του TheLab.....!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.