apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 xa aaaaxaaaaa endu εγραψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 3, 2004 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μην ανησυχείς Απόστολε o jimάκος του μετά το τέλος του tour του θα ξαναπεράσει από Αθήνα (σα συμπλήρωμα πάντα) για όσους δε πρόλαβαν να ρθουν κοντά του και να τον αγγίξουν... Με όλο το επιτελείο του?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 3, 2004 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μην ανησυχείς Απόστολε o jimάκος του μετά το τέλος του tour του θα ξαναπεράσει από Αθήνα (σα συμπλήρωμα πάντα) για όσους δε πρόλαβαν να ρθουν κοντά του και να τον αγγίξουν... :hehe: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 3, 2004 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 αντε 11 η ωρα πάει που ναι οι φωτο που μας ταξατε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 3, 2004 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 κατσε ακομα τωρα φυγαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 3, 2004 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 λιωσατε καλά βλέπω μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 3, 2004 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ναι αυτή την ώρα που μιλάμε πρέπει να έχουν φύγει και οι τελευταίοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2004 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 εγω παντως δεν το περιμενα ετσι.......πολυ χαλια το μαγαζι πολυ χαλια οι περιπλανομενοι........αν δεν ειχε και κορονα θα ηταν το τελευταιο καφε στο κοσμο που θα παταγα..............να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε η ολη φαση......πηγαδακια πηγαδακια και τζερτζελο ελαχιστο........σχωρνατε με αν ειμαι υπερβολικος αλλα ειμαι χωμα 2 μερες χωρις υπνο και ισως αδικα να τα χωνω........παλι καλα που υπηρχε και η γλυκητατη σερβιτορα που μοιρασε καπου 4 κασονια κορονες και 5 σακουλες πατατακια......ελπιζω την επομενη να παμε σε κανενα μεγαλυτερο πιο ησυχο και πιο <καθαρο>φιλικα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 για να καταλάβω και γω τελικά που πήγατε σε καφενέ ή σε κω..δικό????? θα ληφθεί υπόψιν η μη σωστή παρουσίαση του προίοντος στο επόμενο tournέ...θα φέρουμε και καμιά από τις σχηστομάτες της Computex αυτές την έχουνε μάθει τη δουλειά...για το επιτελείο του πάντως δε ξέρω τι θα γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Σεπτέμβριος 3, 2004 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Επιτέλους σπίτι Θα συμφωνήσω με τον fragma για το μαγαζί, κατά τα άλλα δεν ήταν και άσχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Σεπτέμβριος 3, 2004 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 21:17] εγω παντως δεν το περιμενα ετσι.......πολυ χαλια το μαγαζι πολυ χαλια οι περιπλανομενοι........αν δεν ειχε και κορονα θα ηταν το τελευταιο καφε στο κοσμο που θα παταγα..............να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε η ολη φαση......πηγαδακια πηγαδακια και τζερτζελο ελαχιστο........σχωρνατε με αν ειμαι υπερβολικος αλλα ειμαι χωμα 2 μερες χωρις υπνο και ισως αδικα να τα χωνω........παλι καλα που υπηρχε και η γλυκητατη σερβιτορα που μοιρασε καπου 4 κασονια κορονες και 5 σακουλες πατατακια......ελπιζω την επομενη να παμε σε κανενα μεγαλυτερο πιο ησυχο και πιο <καθαρο>φιλικα....... δεν έχεις κ αδικο οι περιπλανομενοι........ κ η κούραση συνέβαλαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 3, 2004 #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ’ντε να ανεβάσουμε και τις photo Zarra !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 3, 2004 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 πωωωωωωωω γκρίνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 4, 2004 #134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ..The right staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 4, 2004 #135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ...0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 4, 2004 #136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ,.,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 4, 2004 #137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 .-.-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 4, 2004 #138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ,,,.., Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 4, 2004 #139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ,.,.,.,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 :rofl: Aκου μπαναρισμενο μελος του TheLab.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.