Zarras Σεπτέμβριος 3, 2004 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 11:05] 18:00 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ καλα ντε ... μη φωναζεις.. δεν ειμαστε κουφοι!!! lolita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 3, 2004 #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 λοιπον τον ακουσατε ολοι:Στις 20:00 εξω απο το hilton.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 3, 2004 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas κατάλαβα... παιδική χαρά το βράδυ... τωρα αυτο σποντα ηταν :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 3, 2004 #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ωχ οχι παλι παιδικη χαρα...Καλα οπως και να εχει δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθω...Θα δειξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 3, 2004 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 λολ θα γίνει χαμός σήμερα, πάντως και στο b&b μέσα σε λίγη 'ωρα έγινε χαμός. Στέλιο, θέλω ποσοστά απο το μαγαζί, σας φέρνω κόσμο lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Παιδια(που δεν σταματατε να παιζεται ποτε)τι εχει το προγραμμα???????? Επισης αμα δεν καταφερει ο πατερας μου να με φερει προσφερετε κανένας απο εδω??(Νεα Φιλοθέη Αμαρουσιου μενωωωωω)...... Θα με αθησει ο πατερας μου ελπιζωωω:bye: :bye: :bye: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 3, 2004 #107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Πάρε ένα ΤΑΧΙ ρε έλεος.5ευρώ στο Μάριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 3, 2004 #108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Καλα σε 1 σελιδα βλεπω να βγαζω πολλα λεφτα.Ο αλλος λεει lolita ο αλλος ελεος...Παλι εβγαλα το μηνιατικο απο τα copyrights Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 3, 2004 #109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Καλα σε 1 σελιδα βλεπω να βγαζω πολλα λεφτα.Ο αλλος λεει lolita ο αλλος ελεος...Παλι εβγαλα το μηνιατικο απο τα copyrights κοψε κατι Mr.Original Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Παιδιααααα πατερας λειπει ακομα ,,, μανα δεν ξερει να οδηγει,,,,σε ταξι δεν με αφηνει να μπω σε λεωφορειο ακομα χειροτερα αρα αν δεν εμφανιστει καποιος απο εσας τέεεεελος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2004 #111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 συγγνωμη που ρωταω αλλα εντελως πληροφοριακα......τι ηλικια εχεις?δεν το λεω για να σε βαλω να τσακωθεις με τους δικους σου αλλα μου ακουγεται λιγο υπερβολικο ουτε ταξι ουτε λεωφορειο...........τεσπα........ρε παιδια αμα ερχεται κανεις απο βορεια ας κανει μια παρακαμψη για τον αποστολο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 14 αρων ειμαι και δεν το βρησκω υπερβολικο απο μεριας των γονιων μου....τοσα ακουγονται αμα καποιος περναει ας με παρει(αν οι γονεις μου τον βρησκουν οκ(που πιστευω δεν εχουν λογο)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Θα σκάσει μύτη ο Jimάκος με την BMW του και τα σκυλάδικα στο τέρμα, μην ανησυχείς ο γονείς σου θα το βρουν oκ κρυάδες δικές μου μη δίνεις σημασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Περα απο την πλακααααααααα σοβαρα τωρα προσφερετε κανενας .....αφου βρεθήτε που θα πατε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Νεαπολεως 78 μένω/////...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 3, 2004 #116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 παιδια εγω δεν προλαβα να ερθω..την επομενη φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 3, 2004 #117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 14 αρων ειμαι και δεν το βρησκω υπερβολικο απο μεριας των γονιων μου....τοσα ακουγονται αμα καποιος περναει ας με παρει(αν οι γονεις μου τον βρησκουν οκ(που πιστευω δεν εχουν λογο)) Πιστευω πως ειναι ρισκο για τους γονεις σου να σε αφησουν να μπεις σε αμαξι καποιυ μανιακου (εστω κ o/c manic),δε νομιζω να ειναι σε θεση να κρατησουν τον εαυτο τους σε ενα τρυφερουδι σαν εσανα!!!14 δεν ειπες??? χεχεχεχεχεχεχε :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΛΑΒΩ ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2004 #119 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Τώρα πια παειιιιιιι το χασα το τραινοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #120 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 μην ανησυχείς Απόστολε o jimάκος του μετά το τέλος του tour του θα ξαναπεράσει από Αθήνα (σα συμπλήρωμα πάντα) για όσους δε πρόλαβαν να ρθουν κοντά του και να τον αγγίξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.