YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Εσύ το βρήκες το σπίτι σου? Mια χαρα....Κατεβηκα τον δρομο που σας αφησα και σε 5' ειμουν Βουλιαγμενης. Δεν εκανα τπτ απο οσα μου ειπε ο Αρίστος......LoooooL Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 2, 2004 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ΚΑΛΥΤΕΡΑ 8 !!!! Αν βολευει και στους άλλους βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 2, 2004 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Mια χαρα....Κατεβηκα τον δρομο που σας αφησα και σε 5' ειμουν Βουλιαγμενης. Δεν εκανα τπτ απο οσα μου ειπε ο Αρίστος......LoooooL Ρε αφού το βρήκες καλά εισαι.... LOL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 3, 2004 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 συμφωνω και εγω για 8 η 7 αν δεν γινεται!γιατι δουλευω κολωνακι οποτε να σας προλαβω!:banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 3, 2004 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ρε Κώστα... τώρα που σε φυστικώνω φεύγεις? λολ Αν που μου πήρες 3 frags με φυστίκωσες τότε εγώ που έιχα 42 τι σου έκανα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 3, 2004 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ρε μ@λ@κες!!!μου γ!@%#@# το μαγαζι!!τωρα μου φωναζει ο αλλος ο πακιστανος!!!με τις βρωμιες στα τζαμια και τα τσιγαρα που εχουν πεσει εξω στη τζαμαρια και την κολημενη τσιχλα στο τζαμι ελεος ρε μπιχλα JIMKEIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 3, 2004 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ELEOR... καλά ρε τα τσιγάρα σε πηραξαν?η κάμερα που πήρε ο ΄Μαριος, το πληκτρόλόγιο που πήρε ο Τιγκας, Η ΤΦΤ που πήρε ο ΚΟΣΤΑΣ7ΓΤΡ και η ταμειακή που πήρα εγώ δε σε πείραξαν?σόρρυ αλλά ατό το λάπτοπ σου ρε αριστο δε το μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 3, 2004 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 LOL!!!! :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 3, 2004 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ελεος ρε ελεοοοοοος Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 3, 2004 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 overclocked δουλευεις bnb ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 18:00 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Έχουμε και υποχρεώσεις το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 3, 2004 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 εεεμ, που θα συναντηθουμε και τι ωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2004 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ελεος ρε ελεοοοοοος Παρακαλω να βγει χρεωστικό...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2004 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από overclockedρε μ@λ@κες!!!μου γ!@%#@# το μαγαζι!!τωρα μου φωναζει ο αλλος ο πακιστανος!!!με τις βρωμιες στα τζαμια και τα τσιγαρα που εχουν πεσει εξω στη τζαμαρια και την κολημενη τσιχλα στο τζαμι ελεος ρε μπιχλα JIMKEIK Oλα τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 3, 2004 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Oλα τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν τον απολύσουνε μονο τα ευρώ δεν θα υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 3, 2004 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 παιδες εχετε αντιληφθει οτι μαλλον θα μαζευτει πολυς κοσμος το απογευμα ε? χεχε... ωραια.... ααα και btw, που θα συναντηθουμε και τι ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 3, 2004 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ναι ποια ειναι η τελικη ωρα ρε παιδια...6??7?? για 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 3, 2004 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 κατάλαβα... παιδική χαρά το βράδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 18:00 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.