alex_000 Σεπτέμβριος 2, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras οσο γιαυτο μην ανησυχεις.... 8α ποζαρουν ολοι στο φακο μου !!! δε παιρνεις το Kallileo να κατεβειτε παρεα? Ωραια Τα αεροπορικά σκοτώνουν 170 ε για ενα meeting ειναι πολά Το Σαλονικιότικο στο εγκώμιο κοστιζει 3 ευρω Τον kallileo εχω να τον δω απο κοντα κατι μηνες ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Σεπτέμβριος 2, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Σβάρνα την πήρε τη Στουρνάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 2, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αντε σε λίγο φτάνει ελπίζω να μην είναι άσχετος ο ταξιτζης και τον παει αλλου!!! LOL!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Xε!χε!Κ εγω τον γνωρισα πριν απο εσας......! Χωραω κ εγω αυριο μαζι σας???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 2, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 εγώ λέω αύριο, για να κάνουμε μάξιμουμ τζέρτζελο, να σκάσει μύτη και κανα λαπτοπάκι για file sharing:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 και γω μεσα για αυριο απογευμα...θα σκασω παρεα με σαμαελ........θα ειδοποιησουμε και κρισιουν μπας και τα καταφερει και αυτος να γινει τρελος πανικος.τα λεμε αυριοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 2, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη, στο Εγκώμιο, αύριο το απόγευμα θα κάνουμε όλοι μαζί Βουντού.... :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 19:18] εγώ λέω αύριο, για να κάνουμε μάξιμουμ τζέρτζελο, να σκάσει μύτη και κανα λαπτοπάκι για file sharing:P:P θα με και εγω αυριο εκει οποτε ισως καλυτερα να μην κανουμε file sharing, αλλιως θα με βριζετε παλι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 2, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ΛΟΛ, έχω πάρει σβάρνα τα μαγαζιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 2, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ποιος έχει αμάξι με καλό ηχοσύστημα να σκάσουμε μύτη με Μελά τέρμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 2, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 LoL αύριο έπετε συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ποιος έχει αμάξι με καλό ηχοσύστημα να σκάσουμε μύτη με Μελά τέρμα? Αν ειναι ο Βασιλακης σε πειραζει ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 2, 2004 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:43] Λοιπόν αύριο Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη και ώρα 18:00 θα συναντηθούμε στο Πλαίσιο στην Στουρνάρη για να πιούμε καμιά φθινοπωρινή Κορόνα υποδεχόμενοι την αυτού εξοχότης JiMk. Παιδιά κάτω των 14 έρχονται με τον κηδεμόνα τους και παιδιά άνω των 45 έρχονται με τις κόρες τους ’ντε τα λέμε εκεί! Υ.Γ.1: ΓιαγκΤ σε περιμένουμε Υ.Γ.2: Τον Ζάρρα θα τον έχω δεμένο και δεν θα δαγκώνει Υ.Γ.3: Αν έχετε όμορφες συνοδούς μπορείτε να τις φέρετε Επειδή η ώρα είναι "δύσκολη", θα με διευκόλυνε στην προσπάθεια μου ο αριθμός τηλεφώνου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ωρε τι εχουμε να τραβηξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τζιμ ενταξει ρε φιλε ανυπομονουμε να σε δουμε αλλα ας μην σοβαρεψουμε τοσο τα πραγματα.......αν σκασεις με μελα στο τερμα στη στουρναρη δεν ξερω και γω τι θα παθουμε απο τους αμοιρους υπαλληλους των καταστηματων....ασε που οι περισσοτεροι εχχουνε φρικαρει με αυτα που ακουνε καθε μερα......ελεος ρεεεεεεεεεε χεχεχεχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αν ειναι ο Βασιλακης σε πειραζει ??? Εμενα εννοεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Επειδή η ώρα είναι "δύσκολη", θα με διευκόλυνε στην προσπάθεια μου ο αριθμός τηλεφώνου σου Έχεις πμ (2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Εμενα εννοεις??? Τον Τερλέγκα :worship::worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τον Τερλέγκα :worship::worship::worship: χα!χα!Φερε κ κανα Σαλεα & Μαγκα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 2, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 MC...Makis Christodoulopoulos και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 2, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 quote: -------------------------------------------------------------------------------- Αρχική απάντηση από JiMk Ποιος έχει αμάξι με καλό ηχοσύστημα να σκάσουμε μύτη με Μελά τέρμα? -------------------------------------------------------------------------------- Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αν ειναι ο Βασιλακης σε πειραζει ??? Nα υποθέσω δεν εννοείς τον Παπακωνσταντίνου εε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.