DJD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Λοιπόν αύριο Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη και ώρα 18:00 θα συναντηθούμε στο Πλαίσιο στην Στουρνάρη για να πιούμε καμιά φθινοπωρινή Κορόνα υποδεχόμενοι την αυτού εξοχότης JiMk. Παιδιά κάτω των 14 έρχονται με τον κηδεμόνα τους και παιδιά άνω των 45 έρχονται με τις κόρες τους ’ντε τα λέμε εκεί! Υ.Γ.1: ΓιαγκΤ σε περιμένουμε Υ.Γ.2: Τον Ζάρρα θα τον έχω δεμένο και δεν θα δαγκώνει Υ.Γ.3: Αν έχετε όμορφες συνοδούς μπορείτε να τις φέρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ρε γμτ... με εχεις παρεξηγησει.....ποτε μα ποτε δε δαγκωνω τον αλλον πριν γαβγισω πρωτα...ΥΓ..καλου κακου φερε και το φιμωτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Κωστακηηηηηηηηεπιτελους θα τα πουμε απο κοντα.....εγω θελω θεση απεναντι απο τον τζιμακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Κωστακηηηηηηηηεπιτελους θα τα πουμε απο κοντα.....εγω θελω θεση απεναντι απο τον τζιμακο θα παρεις και το καλαζνικοφ μαζι σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ρε γμτ... με εχεις παρεξηγησει.....ποτε μα ποτε δε δαγκωνω τον αλλον πριν γαβγισω πρωτα...ΥΓ..καλου κακου φερε και το φιμωτρο... Καποιος θα γαβγίζει, αλλα δεν θα εισαι εσύ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ωχ ωχ τι ενοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ωχ ωχ τι ενοεις? Μάλλον ότι θα φέρει και κασσετόφωνο ο Jimάκος με τις τελευταίες επιτυχίες που ακούει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Που θα πάτε? Δουλεύω σχετικά κοντά, αλλά την Παρασκευή σχολάω στις 7 το απόγευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ω ρε γλεντια.... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 10:58] Που θα πάτε? Δουλεύω σχετικά κοντά, αλλά την Παρασκευή σχολάω στις 7 το απόγευμα... προλαβαινεις ανετα.... ελα ελα... εξαρχεια ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ε ρε γλεντια.....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 τις μπύρες τις κερνάει ο Τζιμ έ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Παιδιά είστε ήρωες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 τις μπυρες και οτι αλλο προκυψει θα κεραστουν απο τους διευθυνοντες του TheLab.gr.... οποτε Dont worry..... θα υπαρξει και κληρωση στο τελος με επαθλα 1 FX55 1 (Ska)..tanium2 5 cd με μουσικες επιλογες του JimK :bye: 1 videoκασσετα για το πως να hackaρετε το Thelab.gr καθως και πολλα αλλα πλουσια δωρα... επισης θα υπαρχουν εν αφθονια, γυναικες, τζογος, ξυδια, και ελαφρια ναρκωτικα...... βουδακο θα σε δουμε ε? επισης... http://funny.ansme.com/politics/bush/build.html?664 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Φυσικα ξεχνατε οτι δεν θα ειναι μονο ο ΤζιμΚ με την υπεροχη( ) και ποιοτικη μουσικη καλλιεργεια.. αλλα θα εχει και βοηθο σε αυτο τον Ντινοπουλο ! Βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 και εγω που μενω βολο χανο το γλεντι! http://funny.ansme.com/politics/bush/build.html?664 τελειο!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 @Ζarras με τέτοια δώρα έρχομαι και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Φυσικα ξεχνατε οτι δεν θα ειναι μονο ο ΤζιμΚ με την υπεροχη( ) και ποιοτικη μουσικη καλλιεργεια.. αλλα θα εχει και βοηθο σε αυτο τον Ντινοπουλο ! Βοηθεια σας Θα βαλω και εγω το χεράκι μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Θα ειμαι κ γω εκει (που ελεγε κ το σλογκαν για τους Ολυμπιακους ) Kανονιστε σε μαγαζι με μεγαλη αποθηκη ομως γιατι προβλεπω ασχημη μπυρο-κρεπαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Σεπτέμβριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αν όλα πάνε καλά θα είμαι και εγώ εκεί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.