lowin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 μη με βρίσετε___λοιπόν για να δώ τηλεόραση στο PC μου πρέπει να πάρω tv-tuner?ή κάνουν κ ορισμένες κάρτες γραφικών;αν ναι πώς τις ξεχωρίζω;μη με δείρετε μαθαίνω ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Χρειαζεσαι ξεχωριστη καρτα.Οι μονες VGA που εχουν ενσωματωμενο tv-tuner ειναι οι ATI All In Wonder.Αλλα ειναι αρκετα ακριβωτερες και δεν νομιζω να συμφερει η αγορα τους σε σχεση με ενα απλο tv-tuner που σου μενει κιολας μετα την αλλαγει της καρτας γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Υπάρχουν πολλές κάρτες για αυτή τη δουλειά. Μπορείς να πάρεις μια που να υποστηρίζει Video in αν έχεις κάποιο VCR και να χρησιμοποιείς το VCR για δέκτη ο οποίος θα στέλνει το σήμα στο monitor του υπολογιστή μέσο του video in της κάρτας γραφικών.Υπάρχει και η επιλογή των ATI All in Wonder που λέει ο Κώστας, αλλά και κάποιων καρτών με chipset NVidia. Αυτές έχουν συνήθως στον τίτλο τους τις λέξεις Cinema η Home Theater αν θυμάμαι καλά.Όπως πάντως σου λέει και ο Κώστας η κάρτα TV είναι μονόδρομος. Και ποιο ολοκληρωμένη είναι και δεν την πληρώνεις κούκος-αηδόνι όπως τις κάρτες γραφικών με είσοδο σήματος και σου μένει μετά από αλλαγή κάρτας γραφικών, αλλά και δεν σε περιορίζει στον αριθμό των μοντέλων από τα οποία θα διαλέξεις την κάρτα γραφικών σου.Και βέβαια στην επόμενη ερώτηση η απάντηση είναι Leadtek Winfast TV2000 Deluxe ή η αντίστοιχη expert.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 το ποιά κάρτα θα βάλω έχει σημασία στη ποιότητα εικόνας;δε με ενδιαφέρει να μπορεί να έχει τις τρελές δυνατότητες αλλά μόνο να βλέπω καλά τηλεόραση(σχετικά καλα...)πώς θα ξέρω ποια;εξωτερική ή εσωτερική;plz answer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Σεπτέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 δε παιζει ρολο μονο η καρτα σε αυτο αλλα και το καλωδιο της κεραιας δε θα πρεπει δηλαδη να εχει διακλαδοτη η να ειναι κομμενο και ραμμενο γιατι μπορει να εχεις απωλειες.αλλα και για μενα μια της leadtek ειναι μια χαρα και σχετικα οικονομικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Έχω μια εντελώς φτηνιάρικη κάρτα της Chronos. Την πήρα 40 Euro από γραμμή και αν εξαιρέσουμε το ελεεινό λογισμικό της κατά τα άλλα είναι πολύ καλή. Καλή απόδοση τόσο σε τηλεόραση αλλά και σε Capture είτε σε avi είτε σε mpeg. Για τα λεφτά της πιστεύω οτι είναι πολύ καλή περίπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Σεπτέμβριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ PINNACLEαπόφυγέ την όσο μπορείς. Τρελές ασυμβατότητες με hardware, πολλές ελλατωματικές και πανάθλιο service/customer support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 κάτι ακόμα,σε ποιό ελληνικό site μπορώ να βρώ ποικιλία και τιμές γιατι στο πλαίσιο δε βρήκα πάνω από 2-3;ευχαριστω και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Καλά και η δικιά μου μη φανταστείς. O sotiris μου βρήκε οδηγούς της προκοπής. Αλλά τι πληρώνεις ρε φιλε... Στη Γραμμή κοίταξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Π’ΡΕ ΤΗ leadtek winfast tv2000xp ΑΠΟ hacshop Η multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Για κοιταξε και κατι σε terratec cinergy ειναι η τριτη κατα σειρα καρτα μετα απο μια crypto και μια hauppauge που ειχα και ειναι απλα κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 η cinergy 600 ειναι κορυφαια καρτουλα..την εχω δει σε εναν γνωστο μου και ειναι τελεια...απλα ακριβη...καλη καρτα και best value for money ειναι χωρις δευτερη κουβεντα η Leadtek winfast tv2000xp...για μενα τουλάχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.