Jump to content

Αγορα Android

dancerman

Recommended Posts

Σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος android κινητου, εχω διαβασει οτι καποιες εταιριες δεν υποστηριζουν αναβαθμισεις του λειτουργικου τους συστηματος σε νεοτερη γενια, επομενως ποιας εταιριας κινητο να προτιμησω?

Θελω να εχει ενοειτε ολες τις ευκολιες ασυρματο, gps οχι Α-gps, καλη φωτογραφικη, οχι πολλα megapixel αλλα να βγαζει καθαρες φωτογραφιες, πχ της αδλεφης μου το σονυ που εχει βγαζει κορυφαιες.

GPS και A-GPS πάνε πακέτο συνήθως. Ο λόγος είναι ότι μέσα στην πόλη με τα κτίρια είναι δύσκολο να εντοπίσει τη θέση σου ο κάθε δορυφόρος. Αν έχεις δωρεάν internet ή γενικά πακέτο με δεδομένα το A-GPS είναι σαφώς πιο γρήγορο. Αν δεν έχεις τότε απενεργοποιείς το A-GPS αλλά να ξέρεις σε δύσκολες τοποθεσίες μπορεί να κάνει και 5λεπτο με 10λεπτο να εντοπίσει τη θέση σου το κλασσικό GPS οπότε χρήση ως navigator αποκλείεται.

[MENTION=16368]dancerman[/MENTION] Σχετικα με το A-GPS , μην φανταστείς οτι κατεβάζει τιποτα πολυ . Κατι kb τσιμπάει , και οποιοδήποτε πακετάκι , έστω και το πιο απλό σε καλύπτει . Στα 200ε θα κοίταζα για ενα μεταχειρησμένο Samsung Galaxy SII . Αν δεν θές μεταχειρησμένο , τότε πες μου να σου προτίνω κάτι σε καινούργιο . (Απλα το SII είναι σουπερ )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.