Andrewk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2012 Καλησπερα σας..Σημερα για καποιο περιεργο λογο οταν παταω Αλτ μου εμφανιζει σε παραθυρο Τον Υπολογιστη μου..Δεν πειραξα κατι..Δουλευω win 7 ultimate και χρησιμοποιω το Trust GXT18..Να τα επαιξε το πληκτρολογιο??(Δεν το εχω 1 μηνα).Δυστυχως δεν εχω αλλο πληκτρολογιο εδω για να δοκιμασω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Δοκιμασες και με τα δυο alt..?*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Δοκιμασες και με τα δυο alt..?*S2Το αλλο alt βγαζει πληκτρολογιο..Μηπως για καποιο λογο εκανα shortcuts στο πληκττολογιο;;:SΣτάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Εχει δικια του εφαρμογή το πληκτρολόγιο ..?*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 19, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Εχει δικια του εφαρμογή το πληκτρολόγιο ..?*S2Οχι,να φανταστεις δεν υπαρχει καν driver..Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Μπες εδώ Test, Check If All Keyboard Keys are Working or Some Don't Work . Τρέξε το προγραματάκι , σου τσεκάρει το keyboard σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Γυρισα απο διακοπες,το πληκτρολογιο μια χαρα εχθες..Σημερα παλι τα ιδια..Με το που πατησα απαντηση για να γραψω το αριστερο αλτ βγαζει παραθυρο Ο υπολογιστης μου και το δεξι αριθμομηχανη..Το προγραμματακι το ανοιξα και δειχνει οτι δουλευει μια χαρα το αλτ...Απο οτι ειδα στο ιντερνετ παιζει αυτο το θεμα και με διαφορετικα πληκτρολογια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.