haris1984 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 παιδια ξερει κανεις σας που μπορω να βρω ενα ψηφιακο θερμομετρο?...οχι αυτα που συνδεονται σε σεριακο πορτ και μετρανε μεσω σοφτ αλλα εξωτερικο με οθονιτσα σαν αυτα που εχουν τα hardcano... οχι ιδια..αλλα παρομοια...βρηκα στο νετ ενα senfu αλλα δεν μπορω να βρω μαγαζι που να το πουλαει,και δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα στην ελλαδα...επισης τα θερμομετρα που πουλανε στα μαγαζια με ηλεκτρονικα εχουν πολυ χοντρους αισθητηρες και δεν μου κανουν...γινεται σε αυτα να αλλαχθει ο αισθητηρας?επισης αν πουλαει ή φτιαχνει κανεις σας pm me...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 1, 2004 #2 Σεπτέμβριος 1, 2004 εχει σιγουρα ο Φανος στην Κανιγγοςτετοιο θερμομετρακι με λεπτους σενσορες μεσα σε ενα πλαστικο στρογγυλο καλυματο οποιο και βγαζεις για να σου μεινει αυτο ακριβως που εχει και το Hardcano...
haris1984 Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2004 ντροπη μου...αλλα θα ρωτησω...που πεφτει η κανιγγος?πειραιωτης ειμαι αλλα δεν ξερω πολλα απο αθηνα....μην βαρατε ντε!και ποσο εκανε?
Mischeif Σεπτέμβριος 1, 2004 #4 Σεπτέμβριος 1, 2004 η κανιγγος ειναι στο κεντρο πολυ κοντα στην ομονοια!εκει που ειναι ολα τα φροντιστηρια
haris1984 Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #6 Σεπτέμβριος 3, 2004 πήγα στον φανο,πηγα και στο ακτινιον....τζιφος...δεν βρηκα τπτ...τι να κανω ρε γ@μωτο?τα αλλα θερμομετρα που εχουν με τους χοντρους αισθητηρες θα κανουν δουλεια ή μπα?ξερει κανεις σας αν κοβεται το γυρω γυρω για να μεινει μονο ο σενσορας?
DarkSaga Σεπτέμβριος 3, 2004 #7 Σεπτέμβριος 3, 2004 στοά Φέξη φίλε παζάρεψε για να πέσουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα και μην πάρεις απο τον πρωτο αν δεν δεις όλα τα μοντέλα σε όλους.είναι στην κάνιγγος απάνω και αυτή επι της βερατζέρουμαξ να υπολογίζεις 24
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.