spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2012 Max γυρω στο 500αρικο (και πιο κατω αν παει ακομη καλυτερα). Η χρηση θα ειναι αποκλειστικα ταινιες, το 3d δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Επισης 42 ιντσες ειναι το μεγιστο μεγεθος λογω χωρου (εχω διαθεσιμο 1m).Απο ενα ψαξιμο που εκανα με βλεπω προς την UT50 της panasonic, απο οτι βλεπω οι plasma εχουν καλυτερη αποδοση και τα παλια προβληματα τυπου "ημερομηνια ληξης στα 5-6 χρονια" εχουν εκλεψει.. Παρολαυτα υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχω?Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?
venom7 Δεκέμβριος 18, 2012 #2 Δεκέμβριος 18, 2012 Για σκοτεινους χώρους, δλδ αν δεν έχεις φώτα πολλά και παράθυρο που να βαράει στην tv τότε πας καρφωτα στην plasma panasonic.Ειδάλλως πας σε led samsung 40es5500 για ότι καλύτερο σε αυτά τα λ7.
cabdik Δεκέμβριος 19, 2012 #3 Δεκέμβριος 19, 2012 Max γυρω στο 500αρικο (και πιο κατω αν παει ακομη καλυτερα). Η χρηση θα ειναι αποκλειστικα ταινιες, το 3d δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Επισης 42 ιντσες ειναι το μεγιστο μεγεθος λογω χωρου (εχω διαθεσιμο 1m).αν η χρηση ειναι κατα μεγαλο ποσοστο ταινιες, πριν συμφωνησω με την Panasonic, διευκρινισε μου κατι. απο που θα παιζεις ταινιες?
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #5 Δεκέμβριος 19, 2012 Εγώ δεν θα σου πώ τι να πάρεις , αλλά τι να μην πάρεις . Απέφυγε τις Sony . Προσφατα δώσαμε 700ε για 40αρι sony με 3d . Και είμαι πολύ απογοητευμένος . Εχει θύρα usb , που υποτίθεται βάζεις stickακι για να παίξεις ταινίες . Τα avi όποτε θελει τα αναγνωρίζει , τα mkv ποτε και μόνο με mp4 έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Ελληνικούς υπότιτλους δεν παίζει καθόλου . Και 3D ταινίες δεν παίζει απο το usb και ας τις έχεις σε mp4 . Υ.Γ. Επίσης το 3D της είναι απογοητευτικό . Νομίζω η Sony καβάλησε τα καλαμι και πια βγάζει οτι να ναι προιοντα
cabdik Δεκέμβριος 19, 2012 #6 Δεκέμβριος 19, 2012 [MENTION=21372]Stefanos83[/MENTION], αυτο που λες ειναι θεμα media player. οι Sony απο οσο ξερω, ποτε δεν ειχαν εναν media player που να παιζει τα παντα! μονο με τις samsung και τελευταια με τις LG-Panasonic μπορεις να παιζεις τα παντα απο τον ενσωματωμενο media player. αλλα και σε αυτες ακομα, υπαρχουν καποια μοντελα, που δεν παιζουν ολα τα φορμα video και ηχου!!για το θεμα της εικονας, δεν μπορω να εκφερω αποψη καθως δεν μπορει κανεις να δει, τι βλεπεις εσυ..!!! ειναι εντελως υποκειμενικο το ζητημα. αν δεν σου αρεσει η εικονα. αυτο ομως, δεν σημαινει οτι δεν αποδιδει σωστα τα χρωματα...!!!! εχεις προσπαθησει να την προσαρμοσεις στα γουστα σου? [MENTION=5189]spH3RiCal[/MENTION], αμα εχεις HTPC, παρε Panny...!!
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #7 Δεκέμβριος 19, 2012 @Stefanos83, αυτο που λες ειναι θεμα media player. οι Sony απο οσο ξερω, ποτε δεν ειχαν εναν media player που να παιζει τα παντα! μονο με τις samsung και τελευταια με τις LG-Panasonic μπορεις να παιζεις τα παντα απο τον ενσωματωμενο media player. αλλα και σε αυτες ακομα, υπαρχουν καποια μοντελα, που δεν παιζουν ολα τα φορμα video και ηχου!!για το θεμα της εικονας, δεν μπορω να εκφερω αποψη καθως δεν μπορει κανεις να δει, τι βλεπεις εσυ..!!! ειναι εντελως υποκειμενικο το ζητημα. αν δεν σου αρεσει η εικονα. αυτο ομως, δεν σημαινει οτι δεν αποδιδει σωστα τα χρωματα...!!!! εχεις προσπαθησει να την προσαρμοσεις στα γουστα σου? @spH3RiCal, αμα εχεις HTPC, παρε Panny...!!Οχι απο εικόνα είναι πολύ καλή δεν έχω παράπονο . Απλα κάθε φορα που θέλω να δώ κατι , πρέπει να κάνω Hard-code υπότιτλους . Διαδικασία που θέλει ώρα ... :|
icy20 Δεκέμβριος 19, 2012 #8 Δεκέμβριος 19, 2012 Οι sony απο led θεωρω οτι ειναι καλυτερες απο τις αλλες αλλα εχουν και τον χειροτερο media player... Plasma παρε για τη χρηση που το θες παντως...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.