Jump to content

Επιλογή PSU !!

Justhavocman

Recommended Posts

Γεια σας , επρόκειτο να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου από την ΜΣΙ HD 6770 που έχω τώρα σε μια Άσους GTX 670 DC2 για τα χριστούγεννα αλλα δυστυχώς το τροφοδοτικό μου είναι κάπως αρχαίο αλλα και καθόλου αποδοτικό , θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα τροφοδοτικό το οποια θα μπορεί να υποστηρίζει και SLI σε περίπτωση που θελήσω να βάλω δεύτερη 670 ! Budget : 100 max!! Σας ευχαριστώ εκ των προτερων!

Και τα δυο φαίνονται δελεαστικά , τυχαίνει να έχω διαβάσει review για το GS και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια , 80%+ απόδοση , silent , πολύ ποιοτική κατασκευή και το led fan ( καψούρα κάθε pc enthusiast τα φωτάκια στο pc :p) !!!

Παιδιά λέω να πάω με το Corsair GS Series GS700 80Plus Bronze | Skroutz.gr

τι λέτε? θα αντέχει 2 άσους gtx 670 dc2?

Άνετα. Οι κάρτες γραφικών που αναφέρεις έχουν τυπική κατανάλωση περί τα 140W και μέγιστη τα 170W. Το Corsair έχει 56Α στην 12V που σημαίνει ότι αποδίδει 672W.

Θεωρητικά μπορείς να βάλεις και τρίτη κάρτα γραφικών :p

από ελλάδα θες να το αγοράσεις ;

δεν μαζεύεις άλλα €50 σχεδόν να πάρεις αυτό

Δυστυχώς φιλε μου το ταμείον είναι μείον , θα πάρω την άσους 410 euro και το τροφοδοτικό αλλα 90 , δεν μου μένουν καθόλου λεφτά για κάτι παραπάνω ( πρέπει να βγάλω και τις εξόδους του μηνα ως φοιτητής :p) Το corsair λες ότι δεν είναι καλής ποιότητας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.