nikonick Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2012 καλησπέρα σε όλους,εδώ και χρονια έχω το zonealarm internet securite suite 7 αλλα θέλω να παο σε κάτι πιο απλόκαι πιο ελαφρύ πρόγραμμα.κοιτάζω να βρω κάτι ανάλογο του zonealarm αλλα σε δωρεάν έκδοση και θα ήθελα να έχω την συμβουλήν σας.αν το firewall τον windows χρ με sp3 είναι καλο τότε θέλω ένα antivirus με antispyware μονο αλλα δεν ξέρω αν οι δωρεάν εκδόσεις έχουνε updates περισσότερο του ενός χρόνου. ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Δεκέμβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Πολύ καλό που το δουλεύω εδώ και 3 χρόνια είναι η ρωσική αρκούδα ονόματι Dr. Web.Πραγματικά επειδή γενικά ψάχνομαι πολύ με software και εγγαθιστώ συνέχεια διάφορα για να τα δοκιμάζω, το συγκεκριμένο μέχρι στιγμής με έχει προστατεύσει άριστα.την Pro έκδοση του την δουλεύει η Ρώσικη κυβέρνηση, αλλά και το free για προσωπική χρήση είναι άριστο, ειδικά αν το συνδιάσεις κιόλας με το MalwareBytes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Δεκέμβριος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Cοmοdο. Τζαμπέ και αξιόπιστο με firewall, και πιο ελαφρύ από ΖΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ avast free edition σε 2 υπολογιστές για 2-3 χρόνια.Κανένα πρόβλημα και αρκετά ελαφρύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Δεκέμβριος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 καλησπέρα σε όλους και ευχάριστο πολύ για τις απαντήσεις σας.ναι θα δοκιμάσω και το avst αλλα και το comodo και το dr web οποτε ένα από αυτά όλα θα το κρατήσω.το zonealarm το βρίσκω αρκετά αργό οποτε σίγουρα θα το αφήσω.πριν λίγο κάποιος μου είπε ένα τελείως άγνωστο antivirus το unthreat με την firewall τον windows και είμαι εντάξει. σίγουρα υπάρχουνε παρα πολλά antivirus.θα τα ξαναπούμε σύντομα και ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Αφ' ης στιγμής υπάρχει διαθέσιμο το Microsoft Security Essentials, έτσι όπως είναι φτιαγμένο, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε άλλο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Security Essentials, set and forget. Το βάζω σε ότι pc πιάνω στα χέρια μου και ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Mse και απο μενα.Ειχα avira,αισχος.Πηγα σε αvast για πολλα χρονια καλο μεχρι που μου εβγαλε προβλημα σε 2 πσια.Στο νετμπουκ κρασαρε τα windows μετα απο λιγα λεπτα,στον σταθερο πηρα χαμπαρι οτι μου αργουσε το internet.Κατεληξα σε mse και δεν το εχω ακουμπησει ακομα.Απλο και ελαφρυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 18, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Διάβασα ένα άρθρο για το microsoft security essentials που λεει οτι πρόσφατα δεν αποδίδει και τόσο καλά . Οπότε το γύρισα σε Avast! . Είμαι αρκετά ικανοποιημένος , δεν το καταλαβαίνω καθόλου . Που και που έβγαζε καμιά ενημέρωση ( οτι αναβαθμιστηκε η κατι τετοια ) , αλλά μπήκα στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησα το "gaming mode " και δεν το έχω ξαναδεί έκτοτε . Σε αντίθεση με το avira που είχα δοκιμάσει παλιότερα , το όποιο όλο και κανα μηνυματακι έβρισκε να πετάξει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 18, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Και να μην βαλεις antivirus δυσκολα θα κολλησεις ιο σημερα. Αυτα γινοταν τελη 90ς αρχες 2000. Τωρα τα malware, adware, spyware θελει να προσεχεις, οποτε δουλεψε καποιο απο τα αναλογα προγραμματα.Απο το 2008 σταματησα να εγκαθιστω antivirus και δεν επαθα ποτέ κατι σοβαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 18, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Και να μην βαλεις antivirus δυσκολα θα κολλησεις ιο σημερα. Αυτα γινοταν τελη 90ς αρχες 2000. Τωρα τα malware, adware, spyware θελει να προσεχεις, οποτε δουλεψε καποιο απο τα αναλογα προγραμματα.Απο το 2008 σταματησα να εγκαθιστω antivirus και δεν επαθα ποτέ κατι σοβαρο.Είναι λίγο ρίσκο . Το netbook μου το έχω χωρίς AV και δεν έχει προβληματα . Αλλα δεν κάνω τιποτα το περιέργο . Μονο office pdf και λιγο surf . Και τα πάντα είναι legit πάνω του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Δεκέμβριος 19, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 καλημέρασε όλους και πολλά ευχάριστο για τις απανισεις σας.ναι καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει ξεχωριστή άποψη για το πιο antivirus είναι το καλύτερο αλλα μάλλον φαίνεται ότι όλα κάνουν την δουλειά τους λίγο πολύ.συγκεκριμένα κάποιος φίλος που εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία μου συνέστησε το unthreat antivirus pro, το έχουνε σε 5 pc's εδώ και ένα χρονο χωρίς προβλήματα και με το firewall τον windows μονο.θα κατεβάσω το unthreat και τα σας πω τα σχόλια μου, υπάρχει και σε free έκδοση με μονο περιορισμό τα updates που τα κάνει οποτε θελει...καλή σας μερα και ξανά ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Δεκέμβριος 19, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Γιατί δε το κάνουμε δημοσκόπηση το θεματάκι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Δεκέμβριος 21, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 καλησπέρα σε όλους.εδώ και δυο μέρες έχω βάλει το antivirus τις unthread στην free έκδοση και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές !ελαφρύ πρόγραμμα και παρα πολύ γρήγορο ακόμα και στο full scan.έχει κάνει από μονο του μια αναβάθμιση.έβαλα το firewall τον windows και όλα μια χαρά.... εντάξει δεν λέω μεγάλα λόγια γιατί δεν μπέικα και σε υποπτους χορούς ώστε να χρειαστεί να παρέμβει το antivirus.θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά χριστούγεννα χρονια πολλά και εύχομαι το 2013 να είναι καλύτερο για την ελλάδα και κύπρο.ευχάριστο όλους για την βοήθειαν σας και τα σχόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe le pew Δεκέμβριος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2012 Και να μην βαλεις antivirus δυσκολα θα κολλησεις ιο σημερα. Αυτα γινοταν τελη 90ς αρχες 2000. Τωρα τα malware, adware, spyware θελει να προσεχεις, οποτε δουλεψε καποιο απο τα αναλογα προγραμματα.Απο το 2008 σταματησα να εγκαθιστω antivirus και δεν επαθα ποτέ κατι σοβαρο.Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό, αν είναι να κολλήσεις κάτι αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως και δεν σε σώζει κανένα antivirus, όπως και γίνεται εξάλου στις περισότερες περιπτώσεις. Επίσης θα πρότεινα ούτε καν firewall ενεργοποιημένο εάν και εφόσον διαθέτει το router σας. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί και να ξέρουμε τι υπηρεσίες τρέχουν στο συστημά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 22, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2012 Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό, αν είναι να κολλήσεις κάτι αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως και δεν σε σώζει κανένα antivirus, όπως και γίνεται εξάλου στις περισότερες περιπτώσεις. Επίσης θα πρότεινα ούτε καν firewall ενεργοποιημένο εάν και εφόσον διαθέτει το router σας. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί και να ξέρουμε τι υπηρεσίες τρέχουν στο συστημά μας.Εγω θα ελεγα ουτε καν antivirus , μονο firewall software Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 23, 2012 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 καλησπέρα σε όλους,εδώ και χρονια έχω το zonealarm internet securite suite 7 αλλα θέλω να παο σε κάτι πιο απλόκαι πιο ελαφρύ πρόγραμμα.κοιτάζω να βρω κάτι ανάλογο του zonealarm αλλα σε δωρεάν έκδοση και θα ήθελα να έχω την συμβουλήν σας.αν το firewall τον windows χρ με sp3 είναι καλο τότε θέλω ένα antivirus με antispyware μονο αλλα δεν ξέρω αν οι δωρεάν εκδόσεις έχουνε updates περισσότερο του ενός χρόνου. ευχάριστοελαφρη και καλο ειναι και το avg internet securityαρκετα αξιοπιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 23, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 Και να μην βαλεις antivirus δυσκολα θα κολλησεις ιο σημερα. Αυτα γινοταν τελη 90ς αρχες 2000. Τωρα τα malware, adware, spyware θελει να προσεχεις, οποτε δουλεψε καποιο απο τα αναλογα προγραμματα.Απο το 2008 σταματησα να εγκαθιστω antivirus και δεν επαθα ποτέ κατι σοβαρο.Γενικα ισχυει αυτη η αρχη, αλλα πιστευω δυσκολα να εξουδετερωσεις καποιο σοβαρο spyware/malware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Δεκέμβριος 23, 2012 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 Αν μιλάμε για free ναι και από εμένα για security essentials.. Από αγορασμενα nod 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 23, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 Αφ' ης στιγμής υπάρχει διαθέσιμο το Microsoft Security Essentials, έτσι όπως είναι φτιαγμένο, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε άλλο.- Security Essentials, set and forget.Το βάζω σε ότι pc πιάνω στα χέρια μου και ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε. Mse και απο μενα.Ειχα avira,αισχος. Πηγα σε αvast για πολλα χρονια καλο μεχρι που μου εβγαλε προβλημα σε 2 πσια.Στο νετμπουκ κρασαρε τα windows μετα απο λιγα λεπτα,στον σταθερο πηρα χαμπαρι οτι μου αργουσε το internet. Κατεληξα σε mse και δεν το εχω ακουμπησει ακομα.Απλο και ελαφρυ. Αν μιλάμε για free ναι και από εμένα για security essentials.. Από αγορασμενα nod 32 Να σας στειλω ενα λινκ που φτιαχνεις exe keylogger ...και τον αφηνει και τρεχει κιολας? Οτι πιο μουφα..to MSE Το πεταξα και δοκιμαζω bitdefender.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.