Jump to content

palit gtx 670 vs asus gtx 670

fpapados

Recommended Posts

Καλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου μιας και σημερα εκανα παραγγελια την καρτα.

Ακουστηκαν πολλα για προβληματικες καρτες συγκεκριμενα με την 600 σειρα και τον κεπλερ πυρηνα, στα φορουμ της evga γινεται χαμος.

Ημουν αναμεσα στην απλη FTW h sig2 και τελικα πηρα αυτη http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-3677-KR&family=GeForce%20600%20Series%20Family&uc=EUR.

Αν πηγαινα για την ftw θα επαιρνα με τα 4gb αλλα το θεωρησα υπερβολη για games.

Reviews που ειδα λενε οτι για την συγκεκριμενη ειναι καπως ψευτικα τα πλαστικα ενω της msi ειναι πιο συμπαγης κατασκευη.

Θα σας πω αναλυτικοτερα οταν την εχω στα χερια μου.

σας μπερδευω αλλα για zotac να δω ?

έχω την zotac της υπογραφής μου αλλά δεν μπορώ να σου πω αν κάνει θόρυβο ή η ψύξη της είναι καλή μιας και την τρέχω με νερό από την πρώτη μέρα

σίγουρα δεν είναι τόσο αθόρυβη όσο η asus ( ήμουν κάτοχος 580 dcu2 και το σύστημα ψύξης είναι ότι καλύτερο ) όπως επίσης δεν ξέρω να σου πώ για MSI δεν είχα ποτέ

η κάρτα είναι πολύ δυνατή ( έχω την εντύπωση ότι είναι η μόνη 670 χρονισμένη τόσο ψηλά ) όσο και η τιμή της - φαντάσου ότι αγοράζεις λίγο καλύτερες επιδόσεις από μια non-overclocked 680 στα €380 ίσως και πιο κάτω αν ψαχτείς

αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο εδώ είμαστε !

Καλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου μιας και σημερα εκανα παραγγελια την καρτα.

Ακουστηκαν πολλα για προβληματικες καρτες συγκεκριμενα με την 600 σειρα και τον κεπλερ πυρηνα, στα φορουμ της evga γινεται χαμος.

Ημουν αναμεσα στην απλη FTW h sig2 και τελικα πηρα αυτη EVGA | Products.

Αν πηγαινα για την ftw θα επαιρνα με τα 4gb αλλα το θεωρησα υπερβολη για games.

Reviews που ειδα λενε οτι για την συγκεκριμενη ειναι καπως ψευτικα τα πλαστικα ενω της msi ειναι πιο συμπαγης κατασκευη.

Θα σας πω αναλυτικοτερα οταν την εχω στα χερια μου.

Φιλε μου ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω την Signature 2 , αν μπορείς όταν την πάρεις στα χερια σου να φτιάξεις ένα μικρό βιντεάκι εξηγώντας τα plus και cons η απλά να μας γράψεις την γνώμη σου ( αν δεν ανεβάζει θερμοκρασίες , ποσο αθόρυβη είναι , ποσο ποιοτική κατασκευή) θα σου ήμουν ευγνώμων :)

Απο τα reviews που διαβασα λενε οτι η sig2 δεν χρησιμοποιει στυλ blower fan και αρκετος ζεστος αερας μενει μεσα στο κουτι αλλα η ιδια η καρτα τα παει καλυτερα απο θερμοκρασιες.

Αν εχεις καλο κουτι με airflow τοτε δεν σε ανησυχει.

Τωρα αν καποιος θελει να κανει sli δεν αξιζει 2 τετοιες εκτος αν βαλει στο πρωτο slot με διαφορετικο fan.

Aπο θορυβο λενε οτι η sig2 ειναι πιο αθορυβη τωρα αυτο πως γινεται δεν μπορω να καταλαβω απο την στιγμη που εχει 2 ανεμιστηρακια.

Εγω προτιμησα την sig2 γιατι ειναι το πιο καινουργιο μοντελο τους αμα δεν τα καταφεραν τι να πω.

Ολα αυτα υποθετικα οταν με το καλο την βαλω στο πισι θα σας πω.

Ειμαι κατα των super overclock καρτων κτλπ.

Απο τα reviews που διαβασα λενε οτι η sig2 δεν χρησιμοποιει στυλ blower fan και αρκετος ζεστος αερας μενει μεσα στο κουτι αλλα η ιδια η καρτα τα παει καλυτερα απο θερμοκρασιες.

Αν εχεις καλο κουτι με airflow τοτε δεν σε ανησυχει.

Τωρα αν καποιος θελει να κανει sli δεν αξιζει 2 τετοιες εκτος αν βαλει στο πρωτο slot με διαφορετικο fan.

Aπο θορυβο λενε οτι η sig2 ειναι πιο αθορυβη τωρα αυτο πως γινεται δεν μπορω να καταλαβω απο την στιγμη που εχει 2 ανεμιστηρακια.

Εγω προτιμησα την sig2 γιατι ειναι το πιο καινουργιο μοντελο τους αμα δεν τα καταφεραν τι να πω.

Ολα αυτα υποθετικα οταν με το καλο την βαλω στο πισι θα σας πω.

Ειμαι κατα των super overclock καρτων κτλπ.

Κοίτα από πείρα δικης μου κάρτας και από γενικότερα που έχω κοιτάξει στο internet οι blower type "ψιχτρες" κάνουν γενικότερα περισσότερο θόρυβο από τα απλά fan coolers διότι θέλουν πιο πολλά RPM για να διοχετεύσουν τον αέρα μέσα στην κάρτα και να βγει στο τέλος από την πίσω μεριά ενώ τα fan coolers απλά φυσάνε τον ζεστό αέρα μακριά από την κάρτα! Να ξέρεις πάντα blower cooler < fan cooler όσον αφορά θόρυβο , "γιαφτο" τον λόγο πολλές AMD με factory overclock είναι πολύ θορυβώδες όπως η XFX Core edition διότι χρησιμοποιεί blower cooler ! Οποτε την πάρεις στα χερια σου stile η ένα PM η πόσταρε εδώ πραγματικά ενδιαφέρομαι να ακούσω τι έχεις να πεις διότι από αυτό εξαρτάται αν θα αγοράσω Signature 2 η Asus DirectCUII:)

• 2 weeks later...

Παρελαβα την καρτα πριν 2 μερες αλλα ακομα δεν προλαβα να την σεταρω καλα.

Λοιπον η κατασκευη της θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο στιβαρη κατα την γνημη μου.

Πολυ χαμηλες θερμοκρασιες προς το παρον θα φανει και το καλοκαιρι.

Σε benchmark που ετρεξα με 100% use πανω απο 55c δεν πηγε.

Δυστυχως ομως οταν το ανεμιστηρακι παει πανω απο 52% ακουγεται υπερβολικα ενας θορυβος σαν να κουνιεται ολη η καρτα.

Παρατηρησα επισης οτι κανει ακομα εναν θορυβο ηλεκτρικο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο την ψυκτρα της cpu.

Aμα καποιος εγινε κατοχος της 670 καποιας αλλης εταιριας ας πει και αυτος την γνωμη του παρακαλω.

Οσο για το οτι δεν ειναι blower στυλ δεν παιζει ρολο ο πιο πολυς αερας παλι απο πισω φευγει.

Η cpu κατεβηκε ως και 5 μοναδες πιο κατω με την καινουργα καρτα.

ο ηλεκτρικος θορυβος αν λεμε τον ιδιο.σαν fax -modem λεγεται coil whine.το ειχα και εγω και μου ειπαν οι παιδες εδω οτι ετσι λεγεται.χρησιμοποιεις το fraps?

Καλημερα τελικα ο θορυβος δεν προερχεται απο το coil whine. Η καρτα ειναι εντελως αθορυβη αλλα οταν φτασει απο 62% μεχρι 65% στροφες οι ανεμιστηρες κανουν εναν θορυβο σαν να σκαλωνουν η να βρισκουν καπου μεσα στην καρτα. Για ακομα μια φορα ατυχος .:-O

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=7ypzYKEkX_E[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.