fpapados Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2012 καλησπερα παιδια.εχω την palit 670 και λεω να παω σε asus gtx 670.αξιζει να το κανω η δεν θα δω τιποτα?
The One Δεκέμβριος 17, 2012 #2 Δεκέμβριος 17, 2012 Αν πας σε ASUS με reference ψυκτρα, δεν θα δεις διαφορα. Αν σκεφτεσαι για καμια DirectCU II θα δεις διαφορα στις θερμοκρασιες και θα εχεις και περισσοτερο περιθωριο για overclocking.
dimosxania Δεκέμβριος 17, 2012 #3 Δεκέμβριος 17, 2012 Στην θέση σου δεν θα άλλαζα.εκτός εάν δώσεις αυτή που έχεις και με τα ιδία λεφτά πάρεις την άλλη.Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
fpapados Δεκέμβριος 17, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 17, 2012 για την dcu ii λεω.πρεπει να βαλω καποια χρηματα ακομα.τωρα για overclock θα δω .δεν ξερω αν εχει να κανει πολυ με την μακροζωια της καρτας.
kom Δεκέμβριος 17, 2012 #6 Δεκέμβριος 17, 2012 κοίτα και αυτήτην έχω εδώ και 4 μήνες αγορασμένη από το ίδιο μαγαζί - σε μετρήσεις είναι λίγο πιο πάνω από την gtx 680 μιας και έρχεται χρονισμένη από zotac ( core 1098 mem 1652 ) και κάνει και ωραίο overclocking με default τάση ( core 1195 mem 1910 ) με custom υδρόψηξη,ίσως λόγω 680 pcb
virus777 Δεκέμβριος 17, 2012 #7 Δεκέμβριος 17, 2012 Γιατί θες να αλλάξεις την palit? Έπεσες σε μάπα κομμάτι?
Justhavocman Δεκέμβριος 18, 2012 #8 Δεκέμβριος 18, 2012 κοίτα και αυτήτην έχω εδώ και 4 μήνες αγορασμένη από το ίδιο μαγαζί - σε μετρήσεις είναι λίγο πιο πάνω από την gtx 680 μιας και έρχεται χρονισμένη από zotac ( core 1098 mem 1652 ) και κάνει και ωραίο overclocking με default τάση ( core 1195 mem 1910 ) με custom υδρόψηξη,ίσως λόγω 680 pcbΦιλε μου συγγνώμη για το offtopic , αλλα ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών και βλέποντας το site που πόσταρες , οι τιμές του ίνα υπερβολικά χαμηλές σε σχέση με αυτές από το skroutz.gr!Μιλάμε για 50EURO+ απόκλιση !Σου δίνουν 3 χρονια εγγύηση κανονικά και RMA σε περίπτωση προβληματικής κάρτας?
Predator_Crack Δεκέμβριος 18, 2012 #9 Δεκέμβριος 18, 2012 Φιλε μου συγγνώμη για το offtopic , αλλα ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών και βλέποντας το site που πόσταρες , οι τιμές του ίνα υπερβολικά χαμηλές σε σχέση με αυτές από το skroutz.gr!Μιλάμε για 50EURO+ απόκλιση !Σου δίνουν 3 χρονια εγγύηση κανονικά και RMA σε περίπτωση προβληματικής κάρτας?Δέν έχω πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρει το παιδί επάνω αλλά απλώς να γνωρίζειςότι από εξωτερικό πάντα κερδίζεις χρήματα, οι εγγυήσεις των κατασκευαστών (3 χρόνια εδώ) ισχύουν σχεδόν πάντα κανονικά και απλώς άν σου κάτσει στραβεί αναγκάζεσαι να πληρώσεις για να στείλεις το πακε΄το (καρτούλα) πάλι πίσω από που ήρθε (εξωτερικό) και να περιμένεις για να σου στείλουν νέο χωρίς να πληρώσεις κάτι εκεί.
Justhavocman Δεκέμβριος 18, 2012 #10 Δεκέμβριος 18, 2012 Δέν έχω πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρει το παιδί επάνω αλλά απλώς να γνωρίζειςότι από εξωτερικό πάντα κερδίζεις χρήματα, οι εγγυήσεις των κατασκευαστών (3 χρόνια εδώ) ισχύουν σχεδόν πάντα κανονικά και απλώς άν σου κάτσει στραβεί αναγκάζεσαι να πληρώσεις για να στείλεις το πακε΄το (καρτούλα) πάλι πίσω από που ήρθε (εξωτερικό) και να περιμένεις για να σου στείλουν νέο χωρίς να πληρώσεις κάτι εκεί.Η EVGA GTX 670 Signature 2 στην ελλάδα είναι διαθέσιμη μονο από ένα μαγαζί στα 440 euro κοντά , από το συγκεκριμένο site που ανέφερε είναι στα 377 "συμπεραλαβομενου" και τα έξοδα αποστολής!! Το μονο που μένει είναι να επικοινωνήσω μαζί τους για να τους ρωτήσω για την εγγύηση και για το RMA policy! Γιατί κατά τα αλλα μιλάμε για 70κάτι euro διαφορα !
LazyGreek Δεκέμβριος 18, 2012 #11 Δεκέμβριος 18, 2012 Όταν λέμε Palit σίγουρα δεν μιλάμε για την Jetstream Μοντέλο..και άμα είναι Reference και σε κάνει έτσι ο θόρυβος πάρε μια ACCELERO
kom Δεκέμβριος 18, 2012 #12 Δεκέμβριος 18, 2012 Φιλε μου συγγνώμη για το offtopic , αλλα ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών και βλέποντας το site που πόσταρες , οι τιμές του ίνα υπερβολικά χαμηλές σε σχέση με αυτές από το skroutz.gr!Μιλάμε για 50EURO+ απόκλιση !Σου δίνουν 3 χρονια εγγύηση κανονικά και RMA σε περίπτωση προβληματικής κάρτας?κανένα πρόβλημα με τις εγγύησεις, ότι ισχύει για τα προιόντα παντού ισχύει και εδώτο τελευταίο καιρό έχω κάνει αγορές πάνω από 4Κ είναι πολύ εξυπηρετικοί,πολύ γρήγοροι στην παράδοση και επαγγελματίεςγιατί το λέω αυτό,,,,την τελευταία φορά επειδή με είχαν στην αναμονή για ένα σετ μνήμες και πέρασαν 2 μέρες από την ημερομηνία που μου είχαν δώσει τα μεταφορικά δεν μου τα χρέωσανκάνε άφοβα τις αγορές σου !
matteus Δεκέμβριος 19, 2012 #13 Δεκέμβριος 19, 2012 Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω και εγω μια Εvga FTW 670gtx συγκεκριμενα την sig2. Σκεφτομουνα να την αγορασω και εγω απο ενα γερμανικο σιτε στα ιδια λεφτα με το μαγαζι που ανεφερε ο φιλος πιο πανω. Απλα καπου στραβωσε το θεμα και σκεφτομαι μπας και την αγορασω τελικα απο το μαγαζι αυτο αν τυχον εχει αγορασει κατι καποιος απο εκει σας παρακαλω ας σχολιασει αν αξιζει τον κοπο. σας ευχαριστω και καλες αγορες.
fpapados Δεκέμβριος 19, 2012 Author #14 Δεκέμβριος 19, 2012 Γιατί θες να αλλάξεις την palit? Έπεσες σε μάπα κομμάτι?οχι.μια χαρα ειναι η καρτα απλα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.καπως ετσι.και εχω ξενερωσει με την ποιοτητα κατασκευης της ψυκτρας της.
virus777 Δεκέμβριος 19, 2012 #15 Δεκέμβριος 19, 2012 οχι.μια χαρα ειναι η καρτα απλα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.καπως ετσι.και εχω ξενερωσει με την ποιοτητα κατασκευης της ψυκτρας της. Ok. Τότε δες το παρακάτω roundup από tom: Seven GeForce GTX 670 Cards, Benchmarked And Reviewed : Seven GeForce GTX 670 Cards, Compared Συγκρίνει 6 από τις καλύτερες non-reference 670 με την reference της nvidia. Τα διαγράμματα-κλειδιά για μένα είναι τα εξής: Για την Asus DCU2T μόνο καλά λόγια μπορώ να σου πω, ως κάτοχος. Αν και μου φαίνεται οτί τώρα στην αγορά υπάρχει μόνο η Asus DCU2 (non-Top), η οποία είναι η ίδια κάρτα, μόνο που δεν είναι εργοστασιακά υπερχρονισμένη. Επίσης κοστίζει και 20 με 30 ευρώ λιγότερο.
kyr.. Δεκέμβριος 20, 2012 #16 Δεκέμβριος 20, 2012 οντος η asus εχει κανει φοβερη δουλεια με τις 670/680 top καταπληκτικη ψυκτρα πολυ αθορυβη και χαμηλες θερμοκρασιεςεχω την 680 τοπ στα πιο βαρια game που ο πυρινας χτυπαει 1254mhz boost ουτε την εχω ακουσει ποτε,ουτε την εχω δει να περναει ποτε 65cσυνηθως 55c far cry3 58cαν δεν ανοιξει το boost ειναι κατω απο τους 50c
fpapados Δεκέμβριος 20, 2012 Author #17 Δεκέμβριος 20, 2012 δεν υπαρχει πουθενα παιδια.ειχα την 580dcuii πολυ καλο συστημα ψυξης δεν το συζητω αλλα δεν μπορω να την βρω.λεω να παω σε msi gtx 670 power edition oc.τι λετε??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.