ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 1, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:42] Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και βάσεις για τα ηχεία. Ωραίες βασούλες!! Ξέρης κάποιον καλό δικηγόρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 1, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Ωραίες και ακριβές. Μπα, με δικηγόρους και γιατρούς δεν έχω σχέσεις (μακρυά από μας..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και βάσεις για τα ηχεία. Εσυ στα φθηνα αξεσουαρ οπως παντα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 στο δαπεδο θα τρωνε χωρο ρε... και θα πεφτουν μπροστα απο πορτες-ντουλαπες-παραθυρα τα ηχεια ειναι 8 πλεον μη ξεχνιεσαι για να πω την αληθεια εγω θα τα προτιμουσα εντοιχιζομενα τα ηχεια αλλα συμβιβαζομαι και με επιτοιχιες βασεις... μεχρι να παρουμε τιποτα ultra slim wireless υπερντιζαινατα B&O:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77 Ριξε και μια ματια στα Logitech X-620 (6.1).Tα εχω εδω και κανα τριμηνο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Η τιμη τους ειναι γυρω στα 120 ευρο και σε αυτα τα λεφτα ειναι μια πολυ καληλυση.Πλεονεκτηματα-Αρκετα καλη τιμη-Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.-Αψογο μπασο.-Πολυ ομορφο design-Πολυ καλη αποδοση στα παιχνιδια και τις ταινιεςΜειονεκτηματα-Θα ηθελα τις μεσαιες λιγο καλυτερες-72w RMS.Oχι οτι δεν ειναι δυνατα,απλα δεν ''γεμιζουν''μεγαλο χωρο. Aπου τα τσιμπησες ????Αρχική απάντηση από JiMk Δώστα να ακούγονται τα γαυγητά σε όλη τη γειτονιά. Εσυ θα με ακουσεις σιγουρα !!!! loooolΜε τα 3 πισω ηδη εχω περασει καναλια, κ εχω παρει βασεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 1, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Τα ειχα παρει απο το πλαισιο αλλα δεν απο οτι ειδα στο site εχει σταματησει να φερνει ηχεια Logitech. Δεν πιστευω παντως να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην αποδοση με τα 6700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Πηγα σημερα στο Πλαισιο, ωστε να παρω πισω την p4c800-e dlx η οποια "καταλαθος" καηκε (σας ειπα οτι εχει ΟΛΑ τα mosfet ???), και οπως περιμενα να μου κοψουν την αποδειξουλα, ειδα τα Creative Gigaworks S750. Με επιασε το :devil: μεσα μου και........απλα τα πηρα. Δεν τα εχω στεισει ακομα, αλλα περιμενω πως κ πως να παω σπίτι και να τα στησω. Ευτυχως που εχω περασει μεγαλα καναλια στο δωματιο μου και υπάρχει αφθονος χωρος.... Το βράδυ θα αποστειλω φωτο με τα μικρα ηχειακια μου (Α...πουλαω τα 6700......6.1 ωραιος ηχος....οποιος τα θελει ΠΜ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 6, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 ’ντε καλορίζικα, περιμένουμε εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Γιαννακη καλοριζικα εξαιρετικη επιλογη..... α!, και δωσε προκαταβαλικα τα συλλυπητηρια μου στους γειτονες σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Δεν αντεχω αλλο.....Ειναι μεχρι να παει 20:30 να παω σπίτι και να αρχισω δουλεια.....:banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 LOL!!Μπράβο ρε Γιάνναρε!Καλορίζικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 6, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Mε γειες! Καλα γκρεμισματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ευχαριστω. Μια ωρα μεχρι να παω σπίτι! Δεν αντεχω...Θα αρχισω να βηχω κ να λεω οτι ζαλιζομαι μου φαινετα.....looool Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 6, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Λοιπόν, παρε τα ηχεία του Tiga, η καλύτερη πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 6, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ουαου! Καλοριζικα! Γιαννη ποσο εχουν τελικη τιμη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 365 τελικη στο Πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 6, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 εγω σημερα πηρα απο το πλαισιο τα creative Τ5900(ηταν να παρω τα 6.1) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αφου δε μπορω να τα βαλω τερμα!!βαρανεεεκαλοριζικα τα gigaworks κορυφαια πρεπει να ειναι ...αλλο ενα μακρινο ονειρο για μενα ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 6, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Γιάννη τα ηχεία πρέπει να σπέρνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Tα βαζω τωρα....Θα μου παρουν ωρα, μιας και εχει πολυ καλωδιομάνι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.