pantokratoras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2012 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΡΡΥ ΕΑΝ ΤΟ THREAD EINAI ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΜΕΑ. ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ C5-00 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΔΙΑΛΥΘΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ WIFI ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΤΟ BUDGET ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ 250ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 300. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Γράφε με μικρά και όχι κεφαλαία σε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 galaxy nexus @300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Δεκέμβριος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Γιατί ακριβώς το θέλεις το κινητό, φίλε μου;Σε ρωτάω επειδή τα τελευταία χρόνια, έχουμε ξεφύγει "λίγο" σε ότι αφορά την έννοια κινητό τηλέφωνο.Ψάχνεις για κινητό(για να παίρνεις τηλέφωνα) ή για "πολυμηχάνημα";;;Γιατί αν ψάχνεις για κινητό, ήδη τα 250 που αναφέρεις είναι πολλά, πόσο μάλλον τα 300 για το αν βρείς απίστευτη ευκαιρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Δεκέμβριος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 σορρυ για τα κεφαλαια. ψαχνω για κινητο να παιρνει τηλεφωνα και να στελνει μηνυματα και οταν μου τη δωσει να εχει και καμια εφαρμογη και λιγο ιντερνετ...τα βασικα που θελω ειναι-καλη μπαταρια-wifi-gps-χαμηλο SAR-πανω απο 3.5 ιντσες touchscreen-και μεγαλη μνημη-16million χρωματα η οθονη-δευτερη καμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 σορρυ για τα κεφαλαια. ψαχνω για κινητο να παιρνει τηλεφωνα και να στελνει μηνυματα και οταν μου τη δωσει να εχει και καμια εφαρμογη και λιγο ιντερνετ...τα βασικα που θελω ειναι-καλη μπαταρια-wifi-gps-χαμηλο SAR-πανω απο 3.5 ιντσες touchscreen-και μεγαλη μνημη-16million χρωματα η οθονη-δευτερη καμεραGalaxy s2...... τα κανει ολα και με το παραπανω...*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 17, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 https://www.skroutz.gr/s/396149/Motorola-RAZR-XT910.html και με χαμηλό SAR όπως το ζήτησες: Motorola RAZR XT910 - Full phone specifications Όσα motorola έχω δουλέψει δεν με έχουν αφήσει παραπονεμένο στη μπαταρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Δεκέμβριος 17, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Δεν υπαρχει κινητο με τις απαιτησεις σου και καλη μπαταρια, απλα αυτο το λεω γιατι εχω και εγω γνωστους που πηγαν απο κινητο σε smartphone και κλαινε για μπαταρια γιατι νομιζουν οτι ειναι το ιδιο πραγμα, το φορτισμα καθε 5 μερες, ξεχνα το με smartphone.Παρολο που τα τηλεφωνα εχουν γινει laptops οι μπαταριες δεν εχουν αλλαξει, μην περιμενεις να το χρησιμοποιεις για GPS/maps και WiFi καθημερινα χωρις φορτωση καθε ~40 ωρες και αυτο 40 ωρες αν υποθεσω οτι θα το χρησιμοποιησεις "πολυ" για 2-3 ωρες την μερα.Απο οσο διαβαζω και ξερω και το οτι εχω Galaxy S2 με πολυ χρησιμοποιηση, τυπου WiFi και την οθονη ανοιχτη ολη την ωρα, σε ενα custom ROM αντε να ειχα 5-6 ωρες με παρα πολυ χρησιμοποιηση, αλλιως πηγαινε και 5 μερες αν δεν εκανα τιποτα και γενικα τα official ROMS δεν εχουν τετοιες δυνατοτητες, ισως στα μικροτερα Smartphones τυπου Galaxy Ace 2 και Ace advance και γενικα τετοια.Γενικα smartphone που θα χρησιμοποιεις πολυ καθημερινα και "καλη" μπαταρια δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 17, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Εγώ με stock rom σε motorola Atrix, τις 4 μέρες τις έχει εγγυημένα (SMS & ομιλία αρκετή). Σε Vodafone Smart II (idle πάντα), κρατάει και 14 μέρες. Αν θες σου ανεβάζω screenshot Το ότι είδες 2-3 κινητά να μη κρατάνε μη το κάνεις κανόνα υπάρχουν τα καλά μοντέλα που τα ξεχωρίζω για να τα προτείνω. Η Motorola κάνει τις καλύτερες και ποιο σταθερές official roms για τα κινητά της. Βέβαια αν του βγάζεις τα μάτια παίζοντας games και βλέποντας ταινίες μην ελπίζεις να κρατάει 5 μέρες, πάρε Samsung Galaxy Note 2 τότε για να αντέξει 2 μέρες με σκληρή χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Δεκέμβριος 17, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Η Motorola κάνει τις καλύτερες και ποιο σταθερές official roms για τα κινητά της.Με τη καμία. Απλά η Μοτορόλα είχε από πιο παλιά μεγαλύτερες μπαταρίες στα κινητά της και είχε δώσει βάση στην εξοικονόμηση κατα ομιλία κτλ. Από εκεί και μετά το Touchwiz μάλλον έχει ανέβει πια στην κορυφή, από εκεί που ήταν για γέλια, κυρίως γιατί το Sense έχει αρχίζει να γίνεται γεμάτο bloatware.On topic, αν ντε και καλά θέλει smartphone o thread starter ας αποδεχθεί ότι θα το φορτίζει σχεδόν κάθε μέρα και ας πάει σε:Galaxy Nexus: Αν του φτάνουν τα 16GB και έχει σκοπό να ασχοληθεί με παραμετροποίηση στην αρχήGalaxy S2: Αν θέλει παραπάνω από 16GB και κάτι έτοιμο out of the box.Ωραία πρόταση και το Razr Xt910 αλλά το βλέπω τουλάχιστον ~320€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Δεκέμβριος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Acer liquid gallant duo (2 sim)σε μαύρο και άσπρο , 210€ σύνολο , το μόνο μείον για κάποιους ... Αγγλικό μενού Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Δεκέμβριος 17, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 ωραιο το μοτορολα αλλα ακριβο..οπως και το s2..το θεμα μου ειναι επειδη ειναι να το παρω με επιδοτηση απο γερμανο ή cosmote ειναι απο 50 εως και 300 ευρω πιο ακριβα..οσο για την μπαταρια που συζητησατε το γνωριζω οτι αν το δουλευω σαν λαπτοπ δεν θα κραταει πολυ με ενδιαφερει να κραταει σαν κινητο οταν δουλευει..επισης μηπως γνωριζετε περιπου για παραδειγμα αν λεει καποιο 300 ωρες αναμονη στο 3g ποσο ειναι στην πραγματικοτητα?επισης να μεινω στην nokia εσεις λετε οχι?? υ.γ. πολυ ωραιο το μοτορολα αλλα ακριβο απο τα παρακατω πιο ειναι πιο καλο? 4gb τα θεωρω αρκετα για τη μνημη που λετεhttp://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/40?compare=1703803%2C1872154%2C1933565%2C2504932%2C396651%2C426156%2C1785536 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 17, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Μισο λεπτο.. λες οτι θελεις να παρεις μια συσκευή μεχρι 300 ευρω.γιατι ειναι ακριβό το s2..?Οτι πιο value for money υπαρχει ειναι αυτη τη στιγμη*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 17, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 S2 @ 269 -αν παιζει ακομα η προσφορα- ειναι μακραν σε αυτα τα λεφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Δεκέμβριος 17, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Samsung Galaxy S II i9100 16GB | Skroutz.gr ειναι ακριβο γιατι λεω 250 και μονο εαν βρω κατι πολυ καλο 300 οχι 324 γιαυτο ειναι ακριβο γιατι ειναι 75 ευρω πιο πανω απο το μπατζετ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Δεκέμβριος 17, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Μμμ ναι, απλά όλοι είχαμε μείνει στην προσφορά που το είχαν στα 269€ (mediamarkt? Plaisio? δε θυμάμαι που). Γι αυτό και αναφέρθηκε από πολλούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Δεκέμβριος 17, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 ok κανενα προβλημα...παντως δειτε εδω διαφορα νοκια λουμια 900 ΝΟΚΙΑ LUMIA 900 / Συσκευές / Κινητή Τηλεφωνία /Nokia Lumia 900 | Skroutz.grτο θεωρω κοροϊδια να αγορασω κινητο απο γερμανο αλλα δυστυχως απο εκει μπορω γιατι εαν βαλω την επιδοτηση στο παγιο χανω 120 ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 17, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 σορρυ για τα κεφαλαια. ψαχνω για κινητο να παιρνει τηλεφωνα και να στελνει μηνυματα και οταν μου τη δωσει να εχει και καμια εφαρμογη και λιγο ιντερνετ...τα βασικα που θελω ειναι-καλη μπαταρια-wifi-gps-χαμηλο SAR-πανω απο 3.5 ιντσες touchscreen-και μεγαλη μνημη-16million χρωματα η οθονη-δευτερη καμεραsamsung galaxy s3 mini in Handys ohne Vertrag| eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Δεκέμβριος 17, 2012 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 ok κανενα προβλημα...παντως δειτε εδω διαφορα νοκια λουμια 900 ΝΟΚΙΑ LUMIA 900 / Συσκευές / Κινητή Τηλεφωνία /Nokia Lumia 900 | Skroutz.grτο θεωρω κοροϊδια να αγορασω κινητο απο γερμανο αλλα δυστυχως απο εκει μπορω γιατι εαν βαλω την επιδοτηση στο παγιο χανω 120 ευρω...Δεν σε πιάνω ακριβώς, δηλαδή έχεις 120€ επιδότηση πέρα από τα 250-300 του budget σου ή τα συμπεριλαμβάνεις σε αυτό; Να αναφέρουμε κιόλας πως το SAR του Lumia 900 δεν είναι και τόσο χαμηλό (1.33 W/Kg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantokratoras Δεκέμβριος 18, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 εχω 220 ευρω επιδοτηση για να αγορασω συσκευη αν ομωσ βαλω την επιδοτηση στο παγιο τοτε η επιδοτηση γινεται απο 220==>120ευρω. το λουμια 900 το εβαλα για να σας δειξω τη διαφορα τιμης. απο οτι καταλαβα απο αυτα που λετε μου προτεινετε η το s3 mini η το s2. θα κατσω να το σκεφτω και θα σας πω πιο πηρα και τις εντυπωσεις μου. ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.