Jump to content

NEC LCD 1770GX Πρόβλημα!!

konstantinos77g

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!

Έχω το monitor Nec LCD 1770GX, γενικά πολύ καλά τα monitors της Nec.

Το συγκεκριμένο monitor το έχω κοντά 7 χρόνια και έχει δουλέψει πάρα πολλές ώρες μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Χθες άρχισε να μου παρουσιάζει για πρώτη φορά πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ανοίγει και κλείνει μόνο του, και λέγοντας ανοίγει και κλείνει εννοώ οτί χάνει τελείως την τροφοδοσία ρεύματος, και δεν δουλεύει το πλήκτρο on-off όπως και τα υπόλοιπα πλήκτρα ρύθμισης...

Αυτό γίνεται συνέχεια ανα 3-5' και ορισμένες φορές όπως τώρα συνεχίζει και δουλεύει σωστά για μισή με μία ώρα, όπως αυτή την στιγμή που γράφω το συγκεκριμένο μήνυμα.

Από τα λίγα που γνωρίζω το μυαλό μου πάει στο τροφοδοτικό...

Αλλά με παραξενεύει που δεν λειτουργούν και όλα τα πλήκτρα της...?

Αναγκάζομαι να την κλείσω από το Power διακόπτη που έχει από πίσω.

Και αυτό που διαπίστωσα μόλις τώρα, είναι οτι άμα την κλείσω από το κεντρικό διακόπτη που έχει από πίσω και την ανοίξω μετά από περίπου 1-2' τις περισσότερες φορές τροφοδοτείται πάλι με ρεύμα...

Δεν ξέρω, αν γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται στο περίπου και αν γνωρίζει πόσο περίπου στοιχίζει η επισκευή ενός monitor, γιατί δεν μου έχει ξανά τύχει...

Σ'ευχαριστώ george1551 για την άμεση απάντηση σου!! ;)

Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου...

Δεν είμαι και ηλεκτρονικός, αλλά ψιλοπιάνουν τα χέρια μου, δεν είναι και κάτι τρομερά δύσκολο...

Ελπίζω μόνο να είναι αυτό!!

Να τους αλλάξω όλους λες ή μόνο αυτόν που έχει παρουσιάσει πρόβλημα;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία κατασκευής πυκνωτών που μπορώ να προτιμήσω; (με την έννοια της ποιότητας κατασκευής πυκνωτών)

Sorry για τις ερωτήσεις μου, αλλά πρώτη φορά θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.