therock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2012 Ψαχνω ενα mouse για το laptop που να ειναι ασυρματο για να μην τυλιγω συνεχεια καλωδια οταν το πηγαινο-φερνω γιατι πραγματικα με εχει κουρασει. Επισης καλυτερα θα ηταν να ειναι και Laser για να μην κουβαλαω Και Mousepad. Ειναι για χρηση γραφειου και desktop χωρις την παραμικρη αναγκη για gaming. Θελω εργονομικο σχεδιασμο, ουτε πολυ μεγαλο αλλα ουτε και μικρο να ειναι. Κανονικου μεγεθους. Δινω 20-30 ευρω το πολυ.Απο αυτα που εχω κοιταξω και εχω δει σε reviews τα καλυτερα μεχρι τωρα δειχνουν, Logitech Performance και MX anywhere. Το πρωτο πρεπει να ειναι πραγματικα το καλυτερο αλλα εχει τσιμπημενη τιμη και ειναι ισως μεγαλυτερο απο κανονικο μεγεθος. Το αλλο φαινεται ισως πιο νορμαλ επιλογη. Αλλα εναλλακτικα? Απο Microsoft Πλαυερα τι εχουμε?
thanoss44 Δεκέμβριος 16, 2012 #2 Δεκέμβριος 16, 2012 Προσωπικα#ά χρησιμοποιώ το microsoft wireless mouse 6000 το οποίο για λαπτοπ είναι πολύ καλό. Παίζει σε όλες τις επιφάνειες και είναι μέσα στο εύρος τιμής που θέλεις.Το μόνο κατάστημα που το έχει στο skroutz είναι: Ασύρματο Ποντίκι Microsoft Wireless Mobile Mouse 6... - Easy Buy World
FANISTELROOY Δεκέμβριος 16, 2012 #3 Δεκέμβριος 16, 2012 Απο αυτα που εχω κοιταξω και εχω δει σε reviews τα καλυτερα μεχρι τωρα δειχνουν, Logitech Performance και MX anywhere. Το πρωτο πρεπει να ειναι πραγματικα το καλυτερο αλλα εχει τσιμπημενη τιμη και ειναι ισως μεγαλυτερο απο κανονικο μεγεθος. Το αλλο φαινεται ισως πιο νορμαλ επιλογη. Αλλα εναλλακτικα? Απο Microsoft Πλαυερα τι εχουμε? το ενα ειναι για λαπτοπ το αλλο για σταθερο! Το performance ειναι πολυ καλο που το εχς και παιζει ανετα σε πολλες επιφανιες, πραγμα πολυ σημαντικο για χρηση λαπτοπ. Την ιδια τεχνολογια χρησιμοποιει και το μικρο.
swatoner Δεκέμβριος 16, 2012 #4 Δεκέμβριος 16, 2012 Αν θα κουβαλάς το laptop και δε το κάνεις σταθερό κοίτα οπωσδήποτε για bluetrack ποντίκι.
vagsk Δεκέμβριος 17, 2012 #5 Δεκέμβριος 17, 2012 Είμαι και εγώ κάτοχος του Microsoft Wireless 6000 και πραγματικά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.Αυτό που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό όμως είναι ένα Razer Orochi. Αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα και το laptop υποστηρίζει bluetooth τότε κοίτα για ποντίκι που να συνδέεται με τεχνολογία bluetooth. Απλά ανοίγεις το ποντίκι και συνδέεται. Ούτε περαιτέρω software, ούτε να ψάχνεις να βρεις την USB στο laptop ούτε τίποτα.
therock Δεκέμβριος 17, 2012 Author #7 Δεκέμβριος 17, 2012 Το λαπτοπ μου οχι δεν εχει ενσωματωμενο bluetooth δυστυχως γιατι ειναι παλιο, οποτε καλο θα ειναι το ποντικι να εχει και μικρο dongle σαν ταπα και οχι καποια που ειναι σαν στικακια, οποτε παλι χανεται το νοημα γιατι πρεπει να το κουμπωνεις καθε φορα.
vagsk Δεκέμβριος 17, 2012 #8 Δεκέμβριος 17, 2012 Ίσως κάτι τέτοιο αν βρεθεί κάτι οικονομικό σε bluetooth. Πιο διακριτικό νομίζω δεν γίνεται.Soultronic Mini Bluetooth v2.0 USB | Skroutz.gr
therock Δεκέμβριος 17, 2012 Author #9 Δεκέμβριος 17, 2012 Συνεχιζω ακομα την ερευνα μου. Εξακολουθω να δινω προβαδισμα στα logitech που αναφερθηκαν (ευχαριστω και για τις side-by-side φωτογραφιες, ηταν πολυ χρησιμες) αμα με μπλοκαρει η τιμη τους. Ακομα και το anywhere ξεπερνα τα 45 ευρω και αναγκαζομαι να κοιταξω και για microsoft. Σε τετοιου ειδους προιοντα ξερει κανεις ποια ειναι τα κριτηρια επιλογης που ρυθμιζουν τις τιμες τους? Για πολλα κανουν 20+ και αλλα ξεπερνανε τα 50 οπως αυτα τις Logitech?Σχετικα με το bluetrack που αναφερθηκε προηγουμενως, διαβαζω πως ειναι ασυρματη τεχνολογια της Microsoft. Να φανταστω δεν εχει να κανει με bluetooth απλως ειναι τυπος πατεντας sensora, οπως optical και laser?
thanoss44 Δεκέμβριος 18, 2012 #10 Δεκέμβριος 18, 2012 Γιατι έχω την εντύπωση ότι το υπεραναλύεις το θέμα;
YDinopoulos Δεκέμβριος 18, 2012 #11 Δεκέμβριος 18, 2012 Performance MX --> winΤο έχω κοντά 4 χρόνια και είμαι απίστευτα ικανοπ οιημένος απο μπαταρία/χρήση σε διάφορες επιφάνειες/ ποιότητα υλικών (πχ ροδέλα)
therock Δεκέμβριος 18, 2012 Author #12 Δεκέμβριος 18, 2012 Γιατι έχω την εντύπωση ότι το υπεραναλύεις το θέμα; ετσι πρεπει Performance MX --> winΤο έχω κοντά 4 χρόνια και είμαι απίστευτα ικανοπ οιημένος απο μπαταρία/χρήση σε διάφορες επιφάνειες/ ποιότητα υλικών (πχ ροδέλα) Ναι αλλα ειναι ακριβο ρε γμτ. Κανει τα διπλασια απο οσα μπορω να διαθεσω.
YDinopoulos Δεκέμβριος 18, 2012 #13 Δεκέμβριος 18, 2012 Είμαι της άποψης, μαζεύεις λίγα φράγκα παραπάνω και αγοράζεις πιο μετά. Πιστεψέ με, αξίζει ο πόντικας αυτός
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #14 Δεκέμβριος 19, 2012 Εγώ έχω το logitech vx nano . Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα στην αγορά , απλά ήθελα να αναφέρω οτι μου βγήκε φοβερά αξιοπιστο και δουλεύει ακόμα ρολόι . Και αλλαγή στην μπαταρία κάνω καθε 6+ μήνες .Υ.Γ. Ειχε κοστίσει όμως ενα 60αρι :|
therock Φεβρουάριος 25, 2013 Author #15 Φεβρουάριος 25, 2013 Τελικα το ειχα αφησει το θεμα στην ακρη, αλλα τωρα ειμαι ετοιμος να δρασω αμεσα. Κοιταζω καποιες τελευταιες λεπτομερειες για να αποφασισω. Ειμαι αναμεσα σε Logitech anywhere/performance Και Microsoft 4000 limited. Το πρωτο εχει το πλεονοκετημα καλυτερης τεχνολογια Darkfield αλλα θελει δικο του αντπατορα και δεν παιζει σε bluetooth, ενω το αλλο ειναι φθηνο, πανεμορφο και παιζει σε Bluetooth αλλα δεν μπορω να το βρω Ελλαδα. Κουκλι. Το χει πετυχει κανεις Ελλαδα? Αφου δεν το βρω θα παω σε Logitech, αλλα ενω τεινω προς το performance, θεωρω οτι θα ειναι λιγο μεγαλο σε σχεση με το μηχανημα δεδομενου πως τωρα χρησιμοποιω netbook και αναλογικα θα ειναι λιγο μεγαλο.
YDinopoulos Φεβρουάριος 25, 2013 #16 Φεβρουάριος 25, 2013 Είμαι της άποψης, μαζεύεις λίγα φράγκα παραπάνω και αγοράζεις πιο μετά.Πιστεψέ με, αξίζει ο πόντικας αυτός Ακόμα και τωρα αυτον σου προτεινω παλι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.