Prescott Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 Εβαλα λοιπον την παραπανω ψυχτρα στην καρτα μου (ξερω οτι δεν προτεινεται ουτε απο την ιδια την εταιαρια αλλα τεσπα) . Το προβλημα που εχω ειναι οτι οι θερμοκρασιες ειναι οι ιδιες με πριν ... το μονο που εχει μειωθει ειναι ο θορυβος. Το power καλωδιο της ψυχτρας συνδεεται πανω στην καρτα και ειναι για δυο pin ενω στην καρτα εχει θεση για 3 πιν καλωδιο. Το συνδεσα τελος παντων στα 2 απο τα τρια οπου και δουλευει αλλα ισως αυτο να επηρεαζει τις μαξιμουμ στροφες και γι αυτο να εχω υψηλες θερμοκρασιες. (υποψην πως εχω ρυθμισει απο το διακοπτακι για τις μαξιμουμ στροφες)Οι θερμοκρασιες ειναι οι τραγικες . δλδ 70 αρια idle
RootX Σεπτέμβριος 1, 2004 #2 Σεπτέμβριος 1, 2004 Είσαι σίγουρος ότι ο ανεμιστήρας γυρίζει? αν ναι, τότε κάτι έκανες λάθος κατά την εγκατάσταση. Δοκίμασες να δώσεις ρεύμα από ελέυθερο molex μήπως και δεν σύνδεσες καλά το 2πινο της ψύκτρας στο 3πινο της κάρτας.
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2004 Ο ανεμιστιρας γυριζει , απο μολεξ δεν εχω δωσει ακομα ρευμα ,και εχω δοκιμασει τους δυο πιθανους συνδυασμους με τα πιν. Μονο ο ενας απο τους δυο δουλευει. Σκεφτομαι οτι ισως να φταιει το μεταλικο περιγραμμα που υπαρχει γυρω απο τον πυρηνα με αποτελεσμα να μην προεξεχει για να κατσει καλα στην καρτα
RootX Σεπτέμβριος 1, 2004 #4 Σεπτέμβριος 1, 2004 Το μεταλλικό υπάρχει και και στις pro, οπότε δεν είναι πρόβλημα. Την είχα την ψύκτρα αυτή και σε ΧΤ, χωρίς πρόβλημα θερμοκρασιών.
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 1, 2004 το μονο που απομενει δηλαδη να κανω ειναι να δοκιμασω να τις δωσω ρευμα απο μολεξ?
RootX Σεπτέμβριος 1, 2004 #6 Σεπτέμβριος 1, 2004 Το molex το ανέφερα για την περίπτωση που δεν είχες συνδέσει σωστά το 2πινο του ανεμιστήρα.. άν ο ανεμιστήρας γυρίζει δεν θα βοηθήσει σε τίποτε το molex.Θερμοαγώγιμη χρησιμοποιήσες? Με το μάτι, ο πυρήνας δείχνει να είναι χαμηλότερα από το μεταλλικό πλαίσιο ?
spc Σεπτέμβριος 1, 2004 #7 Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Το molex το ανέφερα για την περίπτωση που δεν είχες συνδέσει σωστά το 2πινο του ανεμιστήρα.. άν ο ανεμιστήρας γυρίζει δεν θα βοηθήσει σε τίποτε το molex. Θερμοαγώγιμη χρησιμοποιήσες? Με το μάτι, ο πυρήνας δείχνει να είναι χαμηλότερα από το μεταλλικό πλαίσιο ? Προφανώς δεν πατάει καλά η ψύκτρα στον πυρήνα (η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο οριακά τα πράγματα) Τι rev. είναι η AC;
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #8 Σεπτέμβριος 1, 2004 Ειναι το ρεβ. 3 . Παντως αυτη τη στιγμη γυρισα στην default ψυχτρα με την οποια εχω τουλαχιστον idle 66 C και οχι 70 :wall: Το περιεργο ειναι παντως οτι με το Arctic η καρτα επιαζε στα 443 χωρις αρτιφακτς ενω με την εργοστασιακη μεχρι 435 παιζει και αυτο με λιγα αρτιφακτς. Λετε να παιζει τιποτα με το ατιτουλ? Να ειναι μουφες οι θερμοκρασιες? Η να μειωνει τις στροφες του arctic ? Παντως οταν το επιανα εβραζε , επιασε και 80αρα σε παιχνιδι
spc Σεπτέμβριος 1, 2004 #9 Σεπτέμβριος 1, 2004 περίεργο που ανεβαίνει παραπάνω....κοίταξες καλά αυτά που είπε ο rootχ;αν ναι, μπορείς να δοκιμάσεις να τη βγάλεις για να δεις πόσο καλά είχε πατήσει (θα το καταλάβεις από το πόσο εύκολα θα ξεκολήσει από το τσιπ και το αποτύπωμα που θα μείνει από την πάστα)
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #10 Σεπτέμβριος 1, 2004 Λετε ρε παιδια να φταιει που χρησιμοποιω την παστα που δινουνε ? Και παλι ομως ... εβαλα και στην εργοστασιακη αυτη την παστα και μου εριξε ενα βαθμο απο πριν (ειχα τη μαμακια παστα της ΑΤΙ )Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις
spc Σεπτέμβριος 1, 2004 #11 Σεπτέμβριος 1, 2004 δεν μας είπες το βασικότερο: πατούσε τελικά καλά ή οχι;
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #12 Σεπτέμβριος 1, 2004 κοιταξε το καλα ειναι σχετικο , πιστευω πως ηταν οκ αφου γυριζοντασ την καρτα αναποδα η ψυχτρα καθοταν ακομα , ειχε κολλισει δλδ. γενικα παντως στο τσακ ειναι ολα...
zyx Σεπτέμβριος 1, 2004 #13 Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Prescott κοιταξε το καλα ειναι σχετικο , πιστευω πως ηταν οκ αφου γυριζοντασ την καρτα αναποδα η ψυχτρα καθοταν ακομα , ειχε κολλισει δλδ. γενικα παντως στο τσακ ειναι ολα... ετσι δεν μπορεις να καταλαβεις αν εχει κατση καλα. κατι κανεις λαθος στην τοποθετησει δεν εξιγητε αλιως
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #14 Σεπτέμβριος 1, 2004 μα δεν νομιζω ρε γαμωτο... αφου οι η καρτα με την ψυκτρα εχει συγκεκριμενα σημεια που μπορει να βιδωσει...
Prescott Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #15 Σεπτέμβριος 1, 2004 Μαλλον να σας το πω και αλλιως ... δεν νομιζω το προβλημα να ειναι στην επαφη αφου η ψυχτρα καιει ολοκληρη... για καποιο λογω δηλαδη δεν ψυχεται . Οι θερμοκρασιες ειναι σχεδον λογικες για τις μισες στροφες και οχι για τις φουλ , φοβαμαι οτι κατι παιζει με το ανεμιστιρακι . Ισως το οτι η ΧΤ εχει 3 πιν και το καλωδιο της Αρκτικ εχει 2 ...
voudas Σεπτέμβριος 1, 2004 #16 Σεπτέμβριος 1, 2004 το άρκτικ το πήρα πριν μερικές μέρες. είτε στο high είτε στο low δεν ακούγεται, οπότε δεν είναι τρόπος να καταλάβεις αν γυρνάει σωστά... δοκίμασε με σένσορα να μετρήσεις την τεμπ για καλό και για κακό. το οτι ανέβασες 10μηζ σε oc δε νομίζει να συμβαδίζει με την άνοδο της τεμπ... επίσης high με low δεν έχουν τραγική διαφορά απόδοσης...το έσφιξες καλά από πίσω?
RootX Σεπτέμβριος 9, 2004 #18 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Ερνέστος Δες www.makdel.gr Γεια χαρά...Τι ακριβώς να δούμε εκεί ?
a4dtm Σεπτέμβριος 9, 2004 #19 Σεπτέμβριος 9, 2004 Μαλλον ο φιλος μας θα θελει να δουμε την 9800 pro με το artic cooler απο τη μια και μια χαλκινη ψυκτρα απο την πισω μερια της καρτας.Πολυ πρωτοτυπο το βρισκω.
voudas Σεπτέμβριος 9, 2004 #20 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Ερνέστος Δες www.makdel.gr και πού βοηθάει στο συγκεκριμένο πρόβλημα?κανα oc result του σάντουιτς θα δούμε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.