oxide Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2012 Παιδιά ψάχνω το γνωστό silica gel για την απορρόφηση της υγρασίας. Κατα προτίμηση στη Θεσσαλονίκη...Χρειάζομαι μικρή ποσότητα οπότε κάτι συσκευασίες του 1 kg ειναι υπερβολικές.Το θέλω γιατί κολλάω ένα μονό τζάμι σαν σάντουιτσ σε ένα ακόμα (απόσταση 1cm) για να αποφύγω την υγρασία ανάμεσα τους.Κανονικά θέλει πυριτικά άλατα αλλά είναι μάλλον δύσκολο να βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Δεκέμβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 για δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Δεκέμβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Τhx φίλε αλλα μου φαίνεται υπερτιμημένο...Κοιτάω στο ebay αλλά πουλάνε τεράστιες ποσότητες και δεν μπορεσα ακόμα να βρω κάτι μικρότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Χωρίς να σου κάνω πλακα, άμα έχεις μερικά κουτάκια αναβράζοντα ντεπόν, πιστεύω η ποσότητα που έχουν στα καπάκια θα σου κάνει δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Δεκέμβριος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Δεν το ήξερα αυτό! Ευχαριστώ...Για μελλοντική αναφορά λέω τα εξής:Βρήκα στο ebay με 2$ τα 10gr που ειναι υπέρ-αρκετά για τη χρήση που τα θέλωΑν αγοράσετε απο το ebay ΜΗΝ πάρετε τα μπλε, ειναι βλαβεράΥπάρχουν και πορτοκαλί που γίνονται πράσινα όταν κορεστούν, αυτά πήρα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 βαζεις ενα link? λεω καποια στιγμη να παρω για τα φωτογραφικα ειδη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Δεκέμβριος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 ST 10 SACHETS X 1G ORANGE INDICATING WHITE SILICA GEL B | eBayΑυτό πήρα, αν και μάλλον θα πρέπει να τα βάλεις σε ύφασμα...Πάντως για τη χρήση που το θες είναι καλή φάση γιατί 1. βλέπεις τι γίνεται και αν αλλάξαν χρώμα.2. τα βάζεις στον φούρνο και αποβάλλουν την υγρασία, χωρίς να χρειάζεται να ξαναγοράσεις άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.