nasos206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2012 παιδιά γεια σαs και από εμενα .είμαι "καινιουργιος" στο site και ελπίζω να με βοηθήσετε.έχω ένα toshiba satelite l750 laptop θέλω να κάνω αναβάθμιση από τα 7aria στα 8 αλλα θέλω να φτιάξω καινούργιο partition στο σκληρό...το πρόβλημα είναι ότι είναι μάλλον έχει το "recovery" και δε με αφήνει να το κάνω .τι πρέπει να κοιτάξω?κάτι από τα bios? και γενικά όταν πατάω πάνω στα διαμερίσματα για να τα διαγράψω δε μου δίνει επιλογές να τα σβήσω και να κάνω "δικαμου" "partition" .:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 έχεις ελεύθερο χώρο στο "C:" partition ? και αν ναι πόσο ? θες να κάνεις "upgrade" ta Seven στα 8 ή νέα εγκατάσταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos206 Δεκέμβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 θέλω να κάνω καινούργια εγκατάσταση .θέλω να τα σβήσω όλα.για παράδειγμα έχω συνολικό χορό 750 gb και θέλω στον βασικό να βάλω 100gb και τα υπόλοιπα buck up .αλλα δε μου το επιτρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Θα κάνεις την διαδικασία αυτή κατά την εγκατάσταση των Windows8. Αφου κάνεις boot με το DVD των 8 σε ρωτάει που θα εγκαταστήσεις. Εκεί λοιπόν θα επιλέξεις "advance" και θα μπορέσεις να σβήσεις τα 2 partition (boot + system) των Seven και θα φτιάξεις τα partitions όπως τα θές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos206 Δεκέμβριος 16, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 μα ήδη το κάνω αυτό αλλα με εξωτερικό σκληρό disko.apo εκεί τα περνάω τα "θαρια" .αλλα μου βγάζει το μήνυμα αυτο¨το make changes ,restart windows from the instalation " media. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.