gaig Δεκέμβριος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 καταστημα αθηνων.. Weather Stations :: ProWeatherStation - LinkShop .: E-Shop with WiFi Products :.Το συγκεκριμενο μοντελο παιζει ρολοι με spi και wviewweather :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 26, 2012 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Για να ανεβασεις δικια σου σελιδα με καιρο, απαιτειται και πισι ανοιχτο.Εγω εχω ενα La crosse 2813 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 26, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 οπως ειπα...πηρα της Bresser στα 160Ε. εμεινε απολυτα ευχαρηστημενος και ειχε σκοπο να παιρνε τον ιδιο σταθμο. οποτε σα δωρο πετυχε τον σκοπο του σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 13, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Bumptee bump. Ακόμα δεν έχω πάρει σταθμό, μέσα στο επόμενο δίμηνο το βλέπω, κοντά στα 150-200ευρώ μαξ.Αυτό μου έχει γυαλίσει Anywhere Weather Station LW301 | Get Home Weather Data from anywhere | Oregon ScientificΈχει κανείς εμπειρία με τούτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.