Aias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2012 Καλησπερα,Ενδαιφερομαι για φορητο mp3 (καλο ειναι να εχει και ραδιο) μικρο και οσο το δυνατον να ακουγεται δυνατα(απο ψειρες).Δεν με νοιαζει να εχει οθονη ή μεγαλη χωρητικοτητα (και με 1GB καλυμενος ειμαι).Εχει να προτινει κανεις κανενα.λιγο offtopic αλλα ποτε δεν ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Έχω κάνει 1 θέμα εδώ..http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mp3-player-kai-pseires-115933.htmlΚαι τελικά πήρα το 173F σε όλα είναι Comple αλλά ο ήχος (ναι είναι δυνατός) αλλά δεν έχει και την καλύτερη ένταση που θα ήθελα... ειδικά όταν είμαι σε τρένο και το έχω τέρμα ακούω τον εξωτερικό θόρυβο αλλά όταν είμαι μέσα στο σπίτι σε ησυχία εκεί το χαμηλώνω γιατί παρα ακούγετε δυνατά.. τώρα όσο για την ένταση που λέω όταν υπάρχει εξωτερικός θόρυβος για παράδειγμα, δοκίμασα για μια βδομάδα αυτό το Headset Beats Studio - Over Ear Headphones from Beats by Dr. Dreο άλλος φώναζε δίπλα μου και τον άκουγα απειρο-ελάχιστα και άμα βάλεις και μουσική δεν ακούς τίποτα άλλο παρά αυτό που ακούς σου απομονώνει τελείως το αυτί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Headphone Review - beats by dr.dre studio (Genuine vs. Fake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Headphone Review - beats by dr.dre studio (Genuine vs. Fake)Πάντως λένε από διαφορά στον ήχο δεν υπάρχει και τόση μεγάλη και τα Original κάνουν 350 και τα Fake τα βρίσκω και 20 ευρώ.. Πάντως να σου πω την αλήθεια αυτά που φόρεσα δεν ξέρω άμα ήταν Original ή Fake από έναν φίλο τα πήρα όταν θα πάω σπίτι του θα δώ τις διαφορές χαζεύω εδώ και μια ώρα στο Youtube Fake vs Original αλλά το μόνο σίγουρα είναι ότι το καπάκι της μπαταρίας σε αυτά που φόρεσα έβγαινε πολύ εύκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 τα fake αξιζουν τα οριτζιναλ οχι way 2 much $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 τα fake αξιζουν τα οριτζιναλ οχι way 2 much $$$ Και από το Link σου.. Το κοίταγα το ξανα κοίταγα... Λεώ Γιατί έβαλε αυτό το Link.. και διάβαζα και έλεγα beats by dr.dre studio (Genuine vs. Fake) Λέω τι θέλει να μου δείξει τώρα ποιός είναι ο καλός και ποιος ο κακός ήχος? χαχα! Μπαίνω στο Okazii.ro (Το ρουμάνικο Ebay) Και βλέπω κάτι beats με 25 ευρώ άλλα με 30 και λέω τι στο καλό... διαβάζω σχόλια... πολύ καλά... μαμαω ταω.. ωραίος πωλητής... όλα τα λεφτά... αξίζουν την τελευταία δεκάρα... τίποτα για Original ή μη... εεε και μπήκα Youtube κανω Copy paste αυτό.. beats by dr.dre studio εεεε και ακριβώς από δίπλα στο Auto-Search VS FAKE! ΤΑΠΑ! Τώρα το μαθαίνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Κοιτα αμα ακους μουσικη τυπου hip hop και trance που θελεις μπασο ναι τρώγονται, αλλα για ολα τα υπολοιπα κυριολεκτικά ειναι χαλια σε σχεση με αλλα επώνυμα ιδιου price range. Πληρωνεις και designΚαλυτερα να παρεις κατι ποιο καλο-neutral και να το φερεις στα γουστα σου με EQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 16, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Ακουστικα εχω τα Sennheiser CX 300-II .Για mp3 player ψαχνω.Δεν γινεται να ειναι κατι αλλο απο ψειρες επειδη (αν και ακουγεται λιγο φονιας) τα θελω να τα φοραω πανω στο μηχανακι μεσα απο το κρανος.Οποτε θελω ενα player με πολυ ενταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Αυτά τις Sony είναι τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις αυτήν την στιγμή ..αλλά όσο ανεβαίνες στην τιμή τόσο το καλύτερο μπορείς να πάρεις..Επίσης άμα έχεις όρεξη ψάξε και για ipod nano κτλπ.. αλλά δεν ξέρω άμα θέλεις να έχεις σχέση με Itunes (εγώ δεν ήθελα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 16, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 ειχα δοκιμασει (παλια) ενα sony που εμοιαζε με στυλο και πρεπει να πω οτι ηταν απο τα δυνατοτερα-καθαροτερα που εχω δοκιμασει ποτε.Μαλλον σε κατι τετοιο θα παω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Νομιζω το απολυτο ειναι το Sony NW-HD5.[ame]http://www.amazon.com/Sony-NW-HD5-Network-Walkman-Digital/dp/B0009GUDVQ[/ame]Το εχω και ειναι ΔΥΝΑΤΟ. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ηχο και μπορει να οδηγήσει πολυ ευκολα ακομα και ακουστικά με[ame=http://www.amazon.com/Sennheiser-Dynamic-Professional-Stereo-Headphones/dp/B00004SY4H] μεγαλη αντισταση.[/ame]Επισης εχει παρα πολυ καλο ηχο ακομα και απο ipod, χρησιμοποιεί κυκλώματα ποιο ακριβα απο αυτα που βαζουν στις περισσότερες συσκευες σημεραΜπαταρια 20-30 ωρες με αφαιρουμενη κιολας. Ειναι πολυ μικρο σε μέγεθοςΕχει και line-out αν σε ενδιαφερειΔες τις απαντησεις εδω να παρεις μια ιδεα Is the Sony NW-HD5 any good even though its so old?Το μονο αρνητικο ισως ειναι το software, ωστόσο υπαρχουν 2-3 εναλλακτικα που κανεις drag-drop τα mp3 που θελεις παρα να τα περνας μεσα σε στυλ itunes -ipod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 450$..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 450$..? Μεταχειρισμενο παιζει γυρω στα 50 ευρω με αφαιρουμενη μπαταρια ουσιαστικα το κανεις καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 16, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 portable amplifier[ame]http://www.amazon.co.uk/FiiO-E3-Headphone-Amplifier-Black/dp/B001MPWMDA/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355699512&sr=1-8[/ame]ειναι και φθηνο απλα πρεπει να γινεις χταποδι να κουβαλας 10 καλωδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 16, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 portable amplifierμια λυση που βρηκα στο νετ Looking for something? We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 16, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Looking for something?We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site. *fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 17, 2012 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Sansa ClipZip.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.