Psychokiller Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2012 Καλησπέρα σε όλους,Έχω το Tagan που αναφέρω στον τίτλο και σήμερα άρχισε να μου κάνει νερό.Αφού κλείσω τον πίσω διακόπτη, μόλις τον ανοίξω αναβοσβήνει τα led από το πληκτρολόγιο κανονικά.Όταν πατάω διακόπτη που ανάβει το pc πάει να ξεκινήσει (ξεκινάνε ανεμιστηρακια-mobo leb) και στο καπάκι κλείνει και ανάβει ένα μπλε led πίσω από το τροφοδοτικό, το οποίο μένει αναμμένο και μετά όταν πατάω τον διακόπτη που ανοίγει το pc δεν κάνει τίποτα... Έχω χάσει και το manual για να δω τι λέει γι' αυτό το λαμπάκι...Λέτε να τα έχει τινάξει τα πέταλα? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 είχα ακριβώς το ίδιο τροφοδοτικό και μου έκανε το ίδιο πράγμα με σένα. Το δοκίμασα σε διάφορες άλλες πρίζες του σπιτιού και στην 3ή πέταξε σπίθα και ήταν το finale του (5 χρόνια άντεξε). Αυτό έχει γείωση από ότι θυμάμαι, τσέκαρε την αν κάνει καλή επαφή με το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό, πριν σου κάνει κανά μπαμ και πάρει μαζί του και τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Δεκέμβριος 15, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Μη μου λες τέτοια και είμαι ήδη στην 2η πρίζα Γείωση τσέκ, είναι σφιχτά βιδωμένη στο κουτί. Βραχυκύκλωσα το πράσινο καλώδιο (Start) και ξεκινάει, χωρίς να ανάβει το μπλε λαμπάκι από πίσω, αλλά χωρίς φορτίο φυσικά..... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Δεκέμβριος 15, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Δοκίμασα βιαστικά ένα δανικό τροφοδοτικό, αλλά δεν έβγαλα συμπεράσματα, γιατί το βιαζόταν ο ιδιοκτήτης του... Έδινε σταθερά ρεύμα, αλλά δεν έκανε μπιπ.... Αλλα δεν είχα χρόνο το ψάξω... Ούτε ένα clear cmos δεν πρόλαβα να κάνω..... Το θέμα με το tagan είναι ότι ανάβει το μπλε λαμπάκι ,ακόμα και εάν έχω συνδέσει πάνω μονο την 24αδα.... Καθόλου ενθαρρυντικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 15, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 βρες ένα τροφοδοτικό για παραπάνω απο 1 λεπτό () και άμα καταφέρει και παίξει το pc νιώσε ελεύθερος να το πετάξεις το tagan. Πόσα χρόνια το έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Δεκέμβριος 15, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 6 ρε φίλε... Αλλά είμαι συναισθηματικά δεμένος... Έχουμε περάσει πολλά μαζί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.