GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2012 Καλησπερα στο φορουμ. μιας και η μονη λειτουργια των gigaworks T40 SII ειναι η διακοσμηση γτ μετα απο 3 χρονια θυμηθηκαν να καουν σκεφτομαι να παρω νεο σετ. ακουω προτασεις.Προτιμηση ~90-100Ε και ΜΑΧ 120Ε τα T40 τα ειχα παρει γτ παλευοταν ο ηχος αλλα ειχα δωσει και εμφαση στο design κατι που θα παιξει ρολο και στην παρουσα φαση. καταστημα προτιμησης , αδιαφορο.ας ειναι και απο τα νησια του πασχα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Θα σου ελεγα για τα altec mx5021, αλλα μια γρηγορη που εψαξα δεν τα βρηκα πουθενα. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Δεκέμβριος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Κάτι τέτοιο? (Αυτο εχει πολυ παλευτικο ηχο!).Ή κάτι τέτοιο? (Αυτο δεν ξερω πως την παλευει απο ηχο, αλλα ειναι πολυ ντιζαινατο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 α να ξεκαθαρισω..... παντα μιλαω για 2.0 τα ηχεια αυτα , συνδεονται με Minijack ε ; και οχι τυπου RCA , σωστα ; και λογικα θα εχουν ενισχυτη ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Δεκέμβριος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 α να ξεκαθαρισω.....παντα μιλαω για 2.0 τα ηχεια αυτα , συνδεονται με Minijack ε ; και οχι τυπου RCA , σωστα ; και λογικα θα εχουν ενισχυτη ε ; Τα Altec σιγουρα με minijack. Τα M-Audio απο minijack σε 2 RCA. Δεν χρειαζονται ενισχυτη πασα μου, τα κουμπωνεις και παιζουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 αυτα τα κουτια , σιγουρα θα βγαζουν καλυτερο ηχο απο τα αλλο διαστημοπλοιο που ποσταρες ε ; επισης με 2 λογια...studio ηχειο τι σημαινει ; FLAT συχνοτητες για στουντιο εγραφη οργανων δλδ ; και αυτο θεωρειται καλυτερο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 15, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 [ame=http://www.amazon.com/Dayton-B652-2-Inch-Bookshelf-Speaker/dp/B002RMPHMU]Dayton Audio B652[/ame] & [ame=http://www.amazon.com/LP-2020A-Lepai-Tripath-Class-T-Amplifier/dp/B0049P6OTI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1355579744&sr=8-1&keywords=LP-2020A%2B]Lepai LP-2020A+[/ame]Πολύς κόσμος λέει ότι είναι φανταστικός συνδιασμός για το συγκεκριμένο budget. Πχ. Build your own desktop stereo for under $70 Μ-Audio AV 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Δεκέμβριος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 αυτα τα κουτια , σιγουρα θα βγαζουν καλυτερο ηχο απο τα αλλο διαστημοπλοιο που ποσταρες ε ; επισης με 2 λογια...studio ηχειο τι σημαινει ; FLAT συχνοτητες για στουντιο εγραφη οργανων δλδ ; και αυτο θεωρειται καλυτερο ; ΚΟΥΤΙΑ >> ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ (Τον κοβω!) Ναι ρε παιδι μου, για studio και τετοια ειναι αλλα ακουγονται ωραια. Εγω εχω τα πιο μεγαλα και μου αρεσει πολυ περισσοτερο ο ηχος που βγαζουν απο οποιοδηποτε ηχειο για PC. Ειχα και αυτα που σου καηκαν, ειχα και Logitech Z-5500 κλπ κλπ, αλλα αυτα μου ακουγονται πολυ καλύτερα. [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 μαλιστα...ψηθηκα και για αυτα αλλα και για την λυση που ποσταρε ο [MENTION=23380]minime[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 15, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 @GoMaR Δεν τα έχω ακούσει για να στα προτείνω με το χέρι στην καρδιά, αλλά έχω διαβάσει αρκετές κριτικές που λένε πολύ καλά λόγια. Το καλό με τα παθητικά ηχεία είναι προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Mε μικρές αλλαγές μπορείς να έχεις και καλύτερο ήχο.Μπορείς να βάλεις και αργότερα και ένα καλό budget sub αν θέλεις, όπως το too-good-to-be-true Dayton Audio SUB-800Kαι ένα πολύ καλό για τα λεφτά του DAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 για να βαλω sub ομως , θα θελω και αλλο ενισχυτη βεβαια..σωστα ;οι μικρες αλλαγες που λες , τι εννοεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 15, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Όχι, το sub-800 είναι powered.Mπορείς να αλλάξεις ενισχυτή, να βάλεις κάποιον που βγάζεις από το "καλό" σύστημα, να βάλεις έναν receiver, να χρσιμοποιήσεις ένα DAC χωρίς να περιορίζεσαι στο ενσωματωμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 15, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Eλλαδα τα dayton υπαρχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 15, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Δε νομίζω. Είχα κοιτάξει πριν κανά μήνα και δε βρήκα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 29, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Dayton Audio B652 & Lepai LP-2020A+Πολύς κόσμος λέει ότι είναι φανταστικός συνδιασμός για το συγκεκριμένο budget. Πχ. Build your own desktop stereo for under $70 Μ-Audio AV 40επανερχομαι....αυτα τα ηχεια τα βρισκω μονο στο amazon.comμπορω να τα αγορασω ; γτ στο amazon.co.uk δε τα βρισκω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 29, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Λογικά ναι, εμένα μ' αφήνει να φτάσω μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Κι εγώ Αθήνα είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 29, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 ναι το ειδα μολις τωρα..απλως τα ηχεια μου τα κοστολογει 89Ε χωρις τον ενισχυτη.οποτε μηπως συμφερει να παρω τα audio AV-40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 29, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Δεν ξέρω, όπως είπα τα Dayton δεν τα έχω ακούσει. Τα Av 40 είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους και το μέγεθος τους, αλλά αν τα Dayton είναι τόσο καλά όσο λένε, θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα επειδή είναι πιο μεγάλα. Σαν ευκρίνεια είναι το ίδιο καλά όλα (λένε), απλά η ανάλυση (λογικά) θα είναι καλύτερη με τα Dayton. Kαι έχεις και το καλό ότι ότι subs της Dayton είναι πολύ οικονομικά και στα specs των ηχείων της. Αν τα πάρεις τα Dayton τελικά και δε σου αρέσουν, μπορεί να το πάρω εγώ το πακετάκι. Θέλω να τα δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 29, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 για κατσε γτ δεν εχω καταλαβει κατι καλα..επειδη τοσα χρονια ημουν παντα του 2.0πες οτι παιρνω ενα πακετο B652 και τον λεπαι ενισχυτηαν θελησω να παρω και sub, τι αλλο θα χρειαστω ; πως θα το συνδεσω ; και πως θα ξεχωριζουν οι χαμηλες προς το sub ? (το λεγομενο grossover? το λεω σωστα ; )αν δε γινεται με τον λεπαι , τοτε ποιον "ενισχυτουλη" θα διαλεγες για να παιξει το sub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 29, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Fostex PM0.3 grey - Thomann Greek Cyberstoreδες και αυτά, αν και ξεφεύγουν λίγο από το budget σου αν βάλεις και τα μεταφορικά από thomann (+20 για Ελλάδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.