Nikos007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 Ρε παιδια πηρα χθες το 1356 της Acer εκανα Format και εβαλα τα xp με το sp2. Μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν βλεπει την vga card. Βαζω τους drivers αλλα η εγκατασταση βγαζει σφαλμα. Τους drivers τους κατεβασα απο την Acer ειναι παλιοι αλλα αυτους εχει. Καμμια ιδεα τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Σημειωση εχει radeon mobility 9200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Φίλε Νίκο από την στιγμή που η ΑΤΙ δεν βγάζει οδηγούς για κάρτες onboard/notebook μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την Acer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 service acer GR: MDI 210 4804500 (κ. Παπαδάκης - εξυπηρετικός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 τί σφάλμα βγάζει?οι οδηγοί της ΑΤΙ δεν παίζουν, αλλά 90% παίζουν οι omega... δοκίμασε και με αυτούς... πριν το φορματ έπαιζε κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Παιδια το βρηκα το προβλημα. Επειδη εβαλα το sp2 ηθελε πιο καινουργιους drivers. Η acer δινει τους 3.9. Βρηκα τους 4.7 (σε ενα παρακμιακο site) οι οποιο βεβαια ειναι 35MB αλλα και γαμ.... τους drivers. Κανουν για ολες τις καρτες της ATI mobility & Desktop. Δεν καταλαβαινω γιατι η Ati δεν δινει drivers για mobility καρτες αφου οι ετεριες των laptop δεν ασχολουνται με αναβαθμισεις. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeaseL Σεπτέμβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ειχα και εγο το ιδιο προβλημα με drivers εχω την radeon 9000 mobile και διωρθοθηκε με ... Pack Catalyst 4.7 (8.03-040601) .... τους βρηκα σε ενα γαλλικο site !! http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Nikos007 Δεν καταλαβαινω γιατι η Ati δεν δινει drivers για mobility καρτες αφου οι ετεριες των laptop δεν ασχολουνται με αναβαθμισεις. γενικά πολλά δε δίνει η ATI από θέμα drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Φιλε Weasel απο εκει τους κατεβασα και εγω. Το ιδιο πακετο 4.7 Λειτουργησαν αψογα. Λυσε μου και μια απορια στο extract του driver αυτα που βγαζει ειναι γαλλικα η πορτογαλικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.