Jump to content

Δικτυακη καμερα σε σιτε

TITAROS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα

εχω την ip camera foscam fi8918w την εχω συνδεσει στο ρουτερ και την βλεπω κανονικα μεσω τισ ip τησ.

εχω δ'ωσει και ονομα μεσω no-ip και πληκτρολογοντασ το απο οπου δηποτε παλι την βλεπω.

αυτο που θελω ειναι πως μπορω ναβλέπω live εικονα απο αυτη την καμερα στο blog μου ? η' στο site moy?

εαν γινετε πειτε μου αναλυτικα.

ευχαριστω

Η απάντηση βρίσκεται στο manual που είχε το cd της κάμερας, στο quick installation, στις σελίδες 8-16.

Τα βήματα είναι απλά. :)

ΝΑΙ αυτα τα βηματα τα ακολουθησα.αλλα ειναι μονο για να βλεπω εγω την καμερα και αλλοι μονι εαν χερουν την διευθηνση και τον κωδικο.

το θεμα ειναι πως μπορω να βαλω την εικονα απο την καμερα στο blog μου

με το που ανοιγει καποιοσ το blog να αρχιζει να παιζει η καμερα on line.

καποιον κωδικα ενα widget kati τετοιο

Τότε νομίζω πως χρειάζεσαι κάτι τέτοιο:

<iframe src="http://το-link-της-κάμερας" width="768"

height="1024" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0">

</iframe>

Απλά από το WebUi της κάμερας φτιάξε έναν χρήστη χωρίς κωδικό με δικαιώματα visitor και βάλε κωδικό στον admin. :)

ναι σωστο αυτο.

αλλα λεω μηπωσ γινετε να με υο που μπαινει καποιος στο blog μου να βλεπει μονο την εικονα την καμερας και οχι το μενου και να πιλεγει συνεχεια συνδεση κατι τετοι δηλαδη Webcam Κεντρική Πλατεία Λάρισας

δεν ξερω εαν πρπει να δωσω εδω το ονομα της καμερας no-ip για να βοηθησω

ναι σωστο αυτο.

αλλα λεω μηπωσ γινετε να με υο που μπαινει καποιος στο blog μου να βλεπει μονο την εικονα την καμερας και οχι το μενου και να πιλεγει συνεχεια συνδεση κατι τετοι δηλαδη Webcam Κεντρική Πλατεία Λάρισας

δεν ξερω εαν πρπει να δωσω εδω το ονομα της καμερας no-ip για να βοηθησω

παναγια μου! μηπως ξερεις ποιο μοντελο ειναι αυτη η καμερα?

πολυ καλη ποιοτητα και ειδικα το βραδυ...ανυπαρκτος θορυβος!!

ΤΟ Θεμα ειναι πωσ το κανω αυτο με την δικια μου καμερα,εστω και εν δε δειχνει τοσο καθαρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.