Jump to content

Δεν ανοίγει το PC (AMD)!!!

Snips

Recommended Posts

Λοιπόν ανοίγω σήμερα τον υπολοογιστή και μου βγάζει ένα...."sorry for the inconvenience but windows didnt shutdown normally κτλ....." και μου βγάζει μενού

με start windows normaly

, Last good configuration ,

safe mode

ktl

όταν επιλέγω κάτι ξαναμπουτάρει ΠΑΝΤΑ.

Μετά από κάποιες προσπάθεις δεν ανοίγει καθόλου. ΑΠοσυνδεω σκηρούς κτλ....ΤΙΠΟΤΑ δεν δείχνει καν το BIOS της μητρικής. ΤΑ αποσυνδεώ όλα ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ, αλλάζω τροφοδοτικό ΤΙΠΟΤΑ, αλλάζω κάρτα γραφικών ΤΙΠΟΤΑ,

Βάζω τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική ΤΙΠΟΤΑ...:eek: ..ΜΑΛΙΣΤΑ:cry:

Φταίει ο επεξεργαστής λοιπόν(σίγουρα????), αλλά γιατί μήπως κάτι άλλο τον Πέθανε? Η μητρική πως θα ξέρω αν έχει πρόβλημα? Μην πάρω και άλλον και Πεθάνει και αυτός.

Υπόψην το PC λειτουργούσε κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για μήνες

Ψυκτρα λειτουργεί ΟΚ (3 άλλαξα)

xp pro sp1

2x256 333mhz

ABIT nf7 s rev2

CPU 1800 DLTC στα 1917mhz :rip:

Βοηθήστε με πριν προβώ σε λανθασμένη αγορά!!!::wall:

Eαν δοκίμασες την CPU σε άλλη μητρική που δουλεύει σύγουρα 100% και είναι συμβατή με την CPU σου, νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο παρά ένα θλιβερό αντίο :rip: :cry: στην CPU....

Yπάρχει βέβαια πάντα ο κίδυνος μαζί με την CPU να έχει πεθάνει παρέα και κάτι άλλο αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου με βάση αυτά που μας περιέγραψες... :)

Αρχική απάντηση από Snips

Λοιπόν ανοίγω σήμερα τον υπολοογιστή και μου βγάζει ένα...."sorry for the inconvenience but windows didnt shutdown normally κτλ....." και μου βγάζει μενού

με start windows normaly

, Last good configuration ,

safe mode

ktl

...............::wall:

Αποκλειεται να σου βγαζει αυτο το μηνυμα απο μονο του.....μηπως εχθες οταν τον εκλεισες βιαζοσουν η βαριοσουν κ το εκλεισες με το χερι η σου κολλουσε κ εκανες συνεχεια restart????...παντως για να σου βγαλει αυτο το μηνυμα 1000% δεν το εκανε απο μονο του....

Κάτσε βρε συ, όταν λες ότι δεν ανοίγει τι εννοείς, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Πατάς Power και το rig κάθεται αναμμένο χωρίς να σου δείξη POST ή κλείνει στα καπάκια...? Τον επεξεργαστή είπες τον δοκίμασες σε άλλη μητρική, πια είναι αυτή και είχε την ίδια συμπεριφορά το σύστημά? Clear Cmos έκανες?

Δεν είμαι χθεσινός βρε παιδιά..Και clear CMOS έκανα και τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ τον έκλεισα κανονικά χθές. (αλλά και το manual κλεισιμο όπως λές ΒΑΣΙΛΗ να έκανα δεν νομίζω να έκαιγε τον επεξεργαστη.)(ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ:) ).

Με το POWER ON το PC κάνει θόρυβο αλλά η οθόνη δεν έχει καμιά ένδειξη!!!!ΖΕRO. ΔΕΝ σβήνει όμως. Παραμένει αναμμένο μέχρι να το κλείσω πάλι από το power switch

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.