Snips Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2004 Λοιπόν ανοίγω σήμερα τον υπολοογιστή και μου βγάζει ένα...."sorry for the inconvenience but windows didnt shutdown normally κτλ....." και μου βγάζει μενού με start windows normaly , Last good configuration , safe mode ktl όταν επιλέγω κάτι ξαναμπουτάρει ΠΑΝΤΑ. Μετά από κάποιες προσπάθεις δεν ανοίγει καθόλου. ΑΠοσυνδεω σκηρούς κτλ....ΤΙΠΟΤΑ δεν δείχνει καν το BIOS της μητρικής. ΤΑ αποσυνδεώ όλα ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ, αλλάζω τροφοδοτικό ΤΙΠΟΤΑ, αλλάζω κάρτα γραφικών ΤΙΠΟΤΑ, Βάζω τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική ΤΙΠΟΤΑ... ..ΜΑΛΙΣΤΑ:cry: Φταίει ο επεξεργαστής λοιπόν(σίγουρα????), αλλά γιατί μήπως κάτι άλλο τον Πέθανε? Η μητρική πως θα ξέρω αν έχει πρόβλημα? Μην πάρω και άλλον και Πεθάνει και αυτός. Υπόψην το PC λειτουργούσε κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για μήνες Ψυκτρα λειτουργεί ΟΚ (3 άλλαξα) xp pro sp1 2x256 333mhz ABIT nf7 s rev2 CPU 1800 DLTC στα 1917mhz Βοηθήστε με πριν προβώ σε λανθασμένη αγορά!!!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Eαν δοκίμασες την CPU σε άλλη μητρική που δουλεύει σύγουρα 100% και είναι συμβατή με την CPU σου, νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο παρά ένα θλιβερό αντίο :cry: στην CPU.... Yπάρχει βέβαια πάντα ο κίδυνος μαζί με την CPU να έχει πεθάνει παρέα και κάτι άλλο αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου με βάση αυτά που μας περιέγραψες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω όμως...Και επίσης το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δοκιμάσω την ΜΗΤΡΙΚΗ με άλλον επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Ειναι θλιβερο! τα συλλυπητιρια μου, αλλα πηγε σε ενα καλυτερο μερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Snips Λοιπόν ανοίγω σήμερα τον υπολοογιστή και μου βγάζει ένα...."sorry for the inconvenience but windows didnt shutdown normally κτλ....." και μου βγάζει μενού με start windows normaly , Last good configuration , safe mode ktl ...............: Αποκλειεται να σου βγαζει αυτο το μηνυμα απο μονο του.....μηπως εχθες οταν τον εκλεισες βιαζοσουν η βαριοσουν κ το εκλεισες με το χερι η σου κολλουσε κ εκανες συνεχεια restart????...παντως για να σου βγαλει αυτο το μηνυμα 1000% δεν το εκανε απο μονο του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Παιδια επειδή ειλικρινά επείγομαι αυτόν τον καιρό (την χειρότερη στιγμή έγινε η ζημιά) γράψτε μόνο αν έχετε κάτι σοβαρό να προτείνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Τι να σου προτεινουμε δλδ; αφου χαλασε, παρε καινουριο CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Κάτσε βρε συ, όταν λες ότι δεν ανοίγει τι εννοείς, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Πατάς Power και το rig κάθεται αναμμένο χωρίς να σου δείξη POST ή κλείνει στα καπάκια...? Τον επεξεργαστή είπες τον δοκίμασες σε άλλη μητρική, πια είναι αυτή και είχε την ίδια συμπεριφορά το σύστημά? Clear Cmos έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Δεν είμαι χθεσινός βρε παιδιά..Και clear CMOS έκανα και τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ τον έκλεισα κανονικά χθές. (αλλά και το manual κλεισιμο όπως λές ΒΑΣΙΛΗ να έκανα δεν νομίζω να έκαιγε τον επεξεργαστη.)(ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ). Με το POWER ON το PC κάνει θόρυβο αλλά η οθόνη δεν έχει καμιά ένδειξη!!!!ΖΕRO. ΔΕΝ σβήνει όμως. Παραμένει αναμμένο μέχρι να το κλείσω πάλι από το power switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 OK έχει καεί ο επεξεργαστής τότε κατά 99.9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Καλα μηπως τωρα εχει κατι και η οθονη; δεν σου αναβει καν; :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Οχι διότι ΣΑΣ μιλάω από το 2 pc που σύνδεσα στην οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από laserscout [Σήμερα, στις 12:55] Ειναι θλιβερο! τα συλλυπητιρια μου, αλλα πηγε σε ενα καλυτερο μερος :hehe: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 ΒΡήκα έναν tbred 0.13 XP 2100 .......είναι ξεκλείδωτος?Oi Sempron τη διαφορά έχουν με τους Τbred και τους Barton?/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αν η ημερομηνια παραγωγης ειναιι πριν την 39 εβδομαδα του 2003 ειναι ξεκλειδωτος.Αφου ειναι tbred 2100 κατα 95% ειναι ξεκλειδωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 AMD ΕΙΝΑΙ? πεταξε το τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.