Jump to content

Παροχέας Ιντερνετ!!!!!!

Telumetar

Recommended Posts

Έχω hol από τον σεπτέμβριο και το τηλέφωνο δεν είναι πάνω στο μόντεμ, μου το ανέφεραν μάλιστα σαν θετικό της εταιρίας τους όταν προσπαθούσαν να με πείσουν.

Το οποίο ήταν και το μόνο που ίσχυε από τα ψέματα που μου αραδιασαν.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

θετικο ειναι γιατι αμα γινει διακοπη ρευματος με voip δεν εχεις τηλεφωνο.

Το βασικό πρόβλημα με το VoIP δεν είναι το ότι δεν έχεις τηλέφωνο σε διακοπή ρεύματος, βάζεις ρούτερ και τηλ. συσκευή σε ένα φτηνό ups και δουλεύουν για ώρες και έχεις και Ίντερνετ για τις φορητές συσκεύες. Έιναι το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ρούτερ. Ό,τι σου δώσουν το παντρεύτηκες.

Πάντως είχα VoIP με τη Net One και η ποιότητα ήταν ασύγκριτα καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο πάροχο. (Που βασικά όπου και να πας από το κέντρο και μετά, VoIP είναι.)

Το βασικό πρόβλημα με το VoIP δεν είναι το ότι δεν έχεις τηλέφωνο σε διακοπή ρεύματος, βάζεις ρούτερ και τηλ. συσκευή σε ένα φτηνό ups και δουλεύουν για ώρες και έχεις και Ίντερνετ για τις φορητές συσκεύες. Έιναι το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ρούτερ. Ό,τι σου δώσουν το παντρεύτηκες.

Πάντως είχα VoIP με τη Net One και η ποιότητα ήταν ασύγκριτα καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο πάροχο. (Που βασικά όπου και να πας από το κέντρο και μετά, VoIP είναι.)

Επίσης μερικά fax δε παίζουν.

Όσο για το θέμα ρεύματος και τηλ εγώ πχ σπίτι μόνο ασύρματα έχω άρα δεν έχει νόημα. Έχω γραμμή αλλά η συσκευή είναι νεκρή.

Δεν το γράφω για αρνητικό, και ο προηγούμενος πάρωρος (ON) είχε ξεχωριστά το τηλ.

Αρνητικά ήταν όλα τα άλλα vs ΟΝ!

Όσο για το θέμα ρεύματος και τηλ εγώ πχ σπίτι μόνο ασύρματα έχω άρα δεν έχει νόημα. Έχω γραμμή αλλά η συσκευή είναι νεκρή.

Το βαζεις σε ups με το modem-router

Με τη Net One είχα αλλάξει 2-3 ασύρματα τηλέφωνα και όλα δούλευαν μια χαρά στο ups. Αν δε τα βάλεις όμως στο ups, δε δουλεύουν. Duh.

Προσωπικά πάντως θεωρώ λίγο γελοίο να λέμε ότι μπορεί να μη δουλεύει το φαξ και να μην έχεις τηλέφωνο όταν γίνεται διακοπή ρεύματος. Πόσοι έχουν φαξ, πόσο συχνά γίνονται διακοπές ρεύματος, πόσο ανάγκη έχεις το σταθερό όταν έχεις κινητό, κλπ. Εκτός και αν μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους ή επαγγελματίες. Εκεί πάσο.

Το βαζεις σε ups με το modem-router

Αντί να δώσω 30 ευρώ για ups θα δώσω 10 και θα πάρω συσκευή και θα τη βάλω στο δωμάτιο. Έτσι έκανα βασικά. Βρήκα συσκευή κινεζιά με 4 ευρώ απο ebay που της άρεσε της γυναίκας (ψιλοτάκουνη γόβα) την έβαλα στο δωμάτιο και τέλος. Αν χρειαστεί μιλάς βέβαια καλύτερα πάρε μια branded με 10 γιατί ποιότητα για τα μπάζα και σε ήχο-ομιλία-πλαστικούρα.

+1 . Καλή η λύση με το UPS ... αλλά οσο να ειναι 0ευρό > 30ευρό . Οπότε η δική μου γνώμη είναι , καλύτερα pots όσο προλαβαίνουμε ... Για αμα μπει vdsl , θα είναι ολα voip ( ετσι διαβασα )

Εχει και ενα θετικό το voip που το σκέφτηκα τωρα . Απλα είναι πολυ μικρής σημασίας... Αμα πέσει το ρεύμα , το ups θα κρατήσει το router . Οπότε αμα δουλεύεις με laptop ,δεν θα καταλάβεις τίποτα .

Εχει και ενα θετικό το voip που το σκέφτηκα τωρα . Απλα είναι πολυ μικρής σημασίας... Αμα πέσει το ρεύμα , το ups θα κρατήσει το router . Οπότε αμα δουλεύεις με laptop ,δεν θα καταλάβεις τίποτα .

Και πρέπει να είναι voip τα τηλέφωνά σου για να το κάνεις; Μπορείς να βάλεις UPS στο modem-router για να έχεις ίντερνετ με διακοπή ρεύματος, άσχετα αν τα τηλέφωνα είναι voip ή όχι.

Η εταιρεία υφίσταται.. Νέους συνδρομητές δεν δέχεται και γυρνάει τους παλιούς σε on σιγά σιγά.

Η on αυτή τη στιγμή όμως δε δέχεται συνδρομητές λόγο οφειλών στον ΟΤΕ.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.