Jump to content

Παροχέας Ιντερνετ!!!!!!

Telumetar

Recommended Posts

Γεια και χαρά!

Θα ήθελα τα φώτα σας και τη γνώμη σας αναφορικά με τους υπάρχοντες παροχής Ιντερνετ. Θέλω ΜΟΝΟ Ιντερνετ ,τηλέφωνο κλπ δεν με απασχολεί αφενός γιατι δεν εχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω ποτέ κι αφετέρου γιατί δε θελω να προσθέσω έξτρα χρήματα στη καμπούρα μου...

Ποια η γνωμη σας;

Μεχρι τώρα έχω βρει :

Cyta 1play 24 Mbps -18euro

Hol 24 Mbps - 15 euro

Wind 24 Mbps -20 euro

Forthnet 24 Mbps -18 euro

H Wind έχει το double play S με 15,17€/μήνα για ένα χρόνο αν το παραγγείλεις online.

WIND Double Play S

Από όλες αυτές προσωπικά θα πήγαινα Wind ή Cyta. Μάλλον Cyta, αλλά μόνο για Ίντερνετ, όχι για double play με το κλειδωμένο ρούτερ.

Γιατι δεν κανετε μια αναζητηση πρωτα?

Για να μπορεσεις να βρεις το καλυτερο δυνατον (περαν του κριτηριου τιμης) θα πρεπει να ψαξεις πως συμπεριφερεται καθε παροχος στην περιοχη σου

μπες στο adslgr και δες τι γινεται στα μερη σου :big_boss:

Γιατι ίσως ΔΕΝ ΘΕΛΩ DOUBLE PLAY αλλα ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ;)

Από τη στιγμή που θα πάρεις ίντερνετ από πάροχο πέραν του ΟΤΕ δεν έχει σημασία αν θέλεις τηλέφωνο η όχι

Παίρνεις και τα δυο και αφήνεις την τηλεφωνία χωρίς χρόνο ομιλίας

Η. Wind έδινε 15/ μήνα το 2play ας πούμε και η τηλεφωνία με χρονοχρέωση, δηλαδή πληρωνεις επιπλέον ότι μιλήσεις ....

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

Hol και τσαμπα 50mbps να μου δινανε με συμβολαιο...hol δεν ξαναβαζα! Ψευτες και γελιοι.

Ειχα γραμμη 24αρα που κλειδωνε 8 με την 4thnet και την πηγαν στα 4....2 μηνες δεν ειχα τηλεφωνο(που μεταξυ μας στα @@ μου αυτο στο σταθερο μονο για να τσεκαρουν αν ειμαι σπιτι με παιρνουν :p),για κανα μηνα μετα οταν σηκωνα το τηλεφωνο ακουγα συνομιλιες απο γραμμη αλλουνου και οταν με παιρναν τηλεφωνο χτυπαγε μονο του αλλουνου το τηλεφωνο:worship:.... Ο τεχνικος του Οτε οταν ερθει να δει την βλαβη μου ειπε οτι δεν πιστευε οτι μπορει να γινει τετοιο πραγμα, μεχρι που του το εδειξα.

Πριν 2 χρονια ειχαν βαλει μια εταιρια marketing να τυπωσει φυλλαδια προσφορων που εγραφαν επανω "πιλοτικο προγραμμα με οπτικες ινες σε επιλεγμενες περιοχες" ή κατι παρομοιο. Παρ'οτι το παραδεχονταν οτι ειναι ψεμα και οπτικες ινες δεν υπηρχαν, αρνουνταν να σπασουν το συμβολαιο.

Μια κοπελα τηλεφωνητρια μου ειπε οταν τους επαιρνα να τους ξεχεσω, οτι ειχαν παρει αμετρητοι τηλεφωνο και σε ολους ελεγαν οτι κρατησαν τα στοιχεια και το αιτημα τους και καποιος υπευθυνος θα τηλεφωνουσε ....@@ προφανως.

Μακρυα!!!

Hol και τσαμπα 50mbps να μου δινανε με συμβολαιο...hol δεν ξαναβαζα! Ψευτες και γελιοι.

Ειχα γραμμη 24αρα που κλειδωνε 8 με την 4thnet και την πηγαν στα 4....2 μηνες δεν ειχα τηλεφωνο(που μεταξυ μας στα @@ μου αυτο στο σταθερο μονο για να τσεκαρουν αν ειμαι σπιτι με παιρνουν :p),για κανα μηνα μετα οταν σηκωνα το τηλεφωνο ακουγα συνομιλιες απο γραμμη αλλουνου και οταν με παιρναν τηλεφωνο χτυπαγε μονο του αλλουνου το τηλεφωνο:worship:.... Ο τεχνικος του Οτε οταν ερθει να δει την βλαβη μου ειπε οτι δεν πιστευε οτι μπορει να γινει τετοιο πραγμα, μεχρι που του το εδειξα.

Πριν 2 χρονια ειχαν βαλει μια εταιρια marketing να τυπωσει φυλλαδια προσφορων που εγραφαν επανω "πιλοτικο προγραμμα με οπτικες ινες σε επιλεγμενες περιοχες" ή κατι παρομοιο. Παρ'οτι το παραδεχονταν οτι ειναι ψεμα και οπτικες ινες δεν υπηρχαν, αρνουνταν να σπασουν το συμβολαιο.

Μια κοπελα τηλεφωνητρια μου ειπε οταν τους επαιρνα να τους ξεχεσω, οτι ειχαν παρει αμετρητοι τηλεφωνο και σε ολους ελεγαν οτι κρατησαν τα στοιχεια και το αιτημα τους και καποιος υπευθυνος θα τηλεφωνουσε ....@@ προφανως.

Μακρυα!!!

Σχετικά με την περίπτωση για μπέρδεμα γραμμών γελάω σοβαρά με την απάντηση του ΟΤΕ.

Αφού του ΟΤΕ ήταν το μπέρδεμα είτε του εγκαταστάτη της HOL στην χειρότερη. Πως δε το έχει ξαναδεί 1 βδομάδα δούλευε ΟΤΕ; Το έχουν κάνει οι ίδιοι πολλάκις....

Γενικά είναι να σου κάτσει. Έχω δεί και ίδια ή και χειρότερα προβλήματα με άτομο που είχε ΟΤΕ.

Λίγες περιπτώσεις που είναι μπέρδεμα άμα σου κάτσει στραβή βλάβη...

Το promotion της HOL σχετικά με τις οπτικές ίνες ήταν για τα μπάζα όντως. Έπαιρναν τηλ είτε είχαν πάει και απο της αδερφής μου το σπίτι και πάντα τους δούλευα... "Έχουμε ιδιώκτιτο δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή σας".... "ΑΑΑ τι, θα μου φέρετε ίνα δηλαδή στο σπίτι;" Έπεφτε δούλεμα γενικά.

Στο τέλος τους έλεγα. "ξέρετε; Έχετε εδώ και χρόνια οπτικές ως Αττικές Τηλεπικοινωνίες γιαυτό σταματήστε τις μπούρδες, ήμουν παρών όταν τις περνάγατε πολλές." Και εκεί πέφτει μόκο...

Εγώ πάντως στη θέση σου ίσως κοίταγα για VDSL.

Στο σπίτι είχα On και με το ζόρι κλείδωνα στα 8. Με Hol παίζω στα 13... Γενικά είναι να σου κάτσει...

Παιδια δεν εχει νοημα να αναφερουμε ο καθενας μας ποσο καλα ή κακα τα παμε με καποια εταιρεια απο μονο του, οσον αφορα τις ταχυτητες

Αυτα ολα ειναι υποκειμενικα και εξαρτονται απο το σημειο που μενει ο καθενας

Στο πατρικο μου με ολους τους παροχους επιανα 20mbps++ (4 διαφορετικοι παροχοι)

Στο δικο μου σπιτι στο κεντρο με 2 διαφορετικους παροχους ειμαι κοντα στα 17-18mbps

Τι νοημα εχει αυτο?

Σημασια εχει στην περιοχη του ο καθενας τι υπηρεσια απολαμβανει

Στο γενικοτερο κοματι τωρα, να εξετασουμε το customer care του καθε παροχου, που και παλι ομως ειναι αρκετα υποκειμενικο, γιατι και παλι εχει να κανει με την περιοχη μας, την βλαβη κτλ

Εγω προσωπικα εχω καταληξει στο να επιλεγω την φθηνοτερη επιλογη, θετοντας καποια βασικα κριτηρια (για να μπροω να αποκλειω επιλογες), οπως για παραδειγμα, δεν γουσταρω να εχω τις τηλεφωνικες μου συσκευες συνδεμενες πανω στο μοντεμ

Ως εκ τουτου απεκλεια Cyta+HOL (η δευτερη το εχει αλλαξει νομιζω εσχατως, για την πρωτη δεν ξερω)

Cyta+HOL (η δευτερη το εχει αλλαξει νομιζω εσχατως, για την πρωτη δεν ξερω)

hol εχω 4-5 χρονια απο τις αρχες μεχρι σημερα παντα ειχα σωστο customer service, αμεσο χωρις προβληματα.

Ως εκ τουτου απεκλεια Cyta+HOL (η δευτερη το εχει αλλαξει νομιζω εσχατως, για την πρωτη δεν ξερω)

Έχω hol από τον σεπτέμβριο και το τηλέφωνο δεν είναι πάνω στο μόντεμ, μου το ανέφεραν μάλιστα σαν θετικό της εταιρίας τους όταν προσπαθούσαν να με πείσουν.

Το οποίο ήταν και το μόνο που ίσχυε από τα ψέματα που μου αραδιασαν.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Έχω hol από τον σεπτέμβριο και το τηλέφωνο δεν είναι πάνω στο μόντεμ, μου το ανέφεραν μάλιστα σαν θετικό της εταιρίας τους όταν προσπαθούσαν να με πείσουν.

Το οποίο ήταν και το μόνο που ίσχυε από τα ψέματα που μου αραδιασαν.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Cyta & Vivodi δίνουν VOIP απο το router

Γεια χαρά. Εχω δοκιμάσει όλους σχεδόν τους πάροχους στην περιοχή μου . Και τα αποτελέσματα είναι τα εξής : Wind - την έχω τα τελευταία 2 χρόνια , πολύ ικανοποιήμενος και καλές τιμες , HOL - είχα παλιότερα αρκετά ικανοποιημένος , Forthnet - οχι ικανοποιημένος , τεχνικό πρόβλημα που άργησε να επιλυθεί και προβλήματα με το λογιστήριο , ΟΤΕ - Ακριβός , με τεχνικά προβλήματα .

CYTA δεν εχω δοκιμάσει , κυρίως γιατι είμαι full καλυμενος απο την Wind

φιλε μου καλό είναι να κοιτάξεις στο adslgr ¨οπως σου είπε ο φιλος παραπάνω..

τώρα για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το θέμα με το d play και μονο ιντερνετ που θες εσυ. ολες οι εταιρείες δινουν d play πλέον, μονο η vivodi εδινε παλία αλλά δεν γίνονται νεες ενεργοποιήσεις.

σχετικά με την ταχύτητα τωρα (στα είπαν και παραπάνω) είναι ανάλογα με την απόσταση του χώρου σου απο το αστικό. Γενικότερα ότι ταχύτητα max εχεις με μια εταιρεία θα έχεις και με τις υπολοιπες.

επίσης αν ενδιαφέρεσαι για online εφαρμογες ή games σε ενδιαφέρουν και τα ping!! εκεί μονοδρομος είναι ο ΟΤΕ. επίσης η ΟΝ εχεις δική σου σελίδα όπου μπορείς να αλλάζεις μόνος σου τα προφιλ της γραμμής σου.

επίσης σαν τελευταίο και οι περισσότεροι δεν το κοιτάμε, είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση!! κάνε εναν ελεγχο, παίζουν κάτι 8λεπτα -10λεπτα αναμονής σε κάποιους παρόχους που σε τρελλαίνουν!!!!

φιλε μου καλό είναι να κοιτάξεις στο adslgr ¨οπως σου είπε ο φιλος παραπάνω..

τώρα για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το θέμα με το d play και μονο ιντερνετ που θες εσυ. ολες οι εταιρείες δινουν d play πλέον, μονο η vivodi εδινε παλία αλλά δεν γίνονται νεες ενεργοποιήσεις.

σχετικά με την ταχύτητα τωρα (στα είπαν και παραπάνω) είναι ανάλογα με την απόσταση του χώρου σου απο το αστικό. Γενικότερα ότι ταχύτητα max εχεις με μια εταιρεία θα έχεις και με τις υπολοιπες.

επίσης αν ενδιαφέρεσαι για online εφαρμογες ή games σε ενδιαφέρουν και τα ping!! εκεί μονοδρομος είναι ο ΟΤΕ. επίσης η ΟΝ εχεις δική σου σελίδα όπου μπορείς να αλλάζεις μόνος σου τα προφιλ της γραμμής σου.

επίσης σαν τελευταίο και οι περισσότεροι δεν το κοιτάμε, είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση!! κάνε εναν ελεγχο, παίζουν κάτι 8λεπτα -10λεπτα αναμονής σε κάποιους παρόχους που σε τρελλαίνουν!!!!

Παλιότερα θα συμφωνούσα 100% με αυτά που λες . Τωρα διαφώνω στο κομμάτι οτι ο ΟΤΕ ειναι μονοδρομος για games . Με τις περισότερες εταιρείες να παρέχουν πια fastpath , ισως θα πρέπει να το αναθεωρήσεις αυτό :stop:

Παλιότερα θα συμφωνούσα 100% με αυτά που λες . Τωρα διαφώνω στο κομμάτι οτι ο ΟΤΕ ειναι μονοδρομος για games . Με τις περισότερες εταιρείες να παρέχουν πια fastpath , ισως θα πρέπει να το αναθεωρήσεις αυτό :stop:
Δεν λέει τίποτα το fastpath, όταν η δρομολόγηση των πακέτων είναι άθλια (πχ. Forthnet που από Ελλάδα σε Ελλάδα μπορεί να πάει μέσω Γερμανίας) και οι carriers είναι άθλιοι. Διάβασε για τα μπουκώματα και τα πεσίματα της Seabone, της Level3, κλπ. Δε μου αρέσει που το προτείνω κι εγώ, αλλά πραγματικά πρέπει να διαβάσεις το adslgr.

Το διαβάζω το adslgr . Και ξέρω τα καμώματα της forthnet . Εγώ είμαι με wind τα τελευταία 2 χρόνια , και απο gaming την έχω δοκιμάσει σε CS , bf3 , lol , wow , tera , gw2 , και σε όλα παίζω άνετος χωρίς προβλήματα . Θυμάμαι στο CS σε ελληνικούς server είχα 5ms...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.