Jump to content

Αποριες Με Samsung 3d tv-monitor

tsipouras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κυριοι καλησπερα ειναι η πρωτη μου φορα που γραφω στην ιστοσελιδα καθως ειμαι νεος user!!Ελπιζω να ληθουν οι αποριες μου κ να μην κανω καποιο λαθος στον τροπο η στο σημειο οπου γραφω!Πριν λιγες μερες αγορασα μια τηλεοραση-οθονη samsung το μοντελο ue32eh6030 32ιντσων 200hertz full hd 3d με σκοπο να το συνδεσω στον υπολογιστη για 3d ταινιες και 3d gaming καθως χρησημοποιω την nvidia geforce gtx 570!υστερα απο ενημερωση μου απο το site της nvidia για τα 3d vision system requrements (3DTV System Requirements )ξεκινησα την εγκατασταση του nvidia pctvplay με το οποιο κ μονο μπορω να παιξω τα αγαπημενα μου παιχνιδια 3d....Οι αποριες μου ειναι οι εξης :1) τι Χρειαζομαι για να μην λαγκαρει το pc σε 3d resolution?? 2) για να δω ταινια 3d χρεαιζεται να αλλαξω κ την αναλυση απο hd/sd 1920*1080 60hz σε 1920*1080 24hz οταν κανω το αντιθετο ομως τρωει ενα σκαλομα καμια φορα η οθονη...τι φταιει?? 3)δεν μπορω να βρω drivers για τη συγκεκριμενη οθονη ... 4)μονο με το pctvplay μπορω να εχω τα αποτελεσματα στο 3d η μηπως υπαρχει και κατι αλλο??Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.Ευχαριστω κ εκ των προτερων για το χρονο σας!Αν υπαρχει οποιαδηποτε αλλη ενημερωση σε κατι π ισως ξεχασα παρακαλω ενημερωστε με!

το αγορασες το play tv?

οταν λες οτι λαγκαρει τι ενοεις?δεν εχεις σωστη αποκριση στο mouse σου σαν να καθυστερει?ισως στο 3d mode εχει μεγαλυτερο input lag.

3d ταινιες μιλαμε για side by side η iso bluray?και στις 2 περιπτωσεις πρεπει να τις βαλεις στα 24hz για να εχεις ομαλη κινηση στις ταινιες.

στα παιχνιδια οπωσδηποτε 60hz.

Στην σελίδα που αναφέρει τα 3DTV system requirements αν πας στο Supported 3D TVs

και επιλέξεις Samsung η οθόνη σου (ue32eh6030) δεν περιλαμβάνεται.

Επίσης το υπόλοιπο σύστημα σου πιάνει τα minimum requirements?

Microsoft

Ναι αυτο με το ποντικη εννοω...οχι δεν το αγορασα ακομα εχω αλλεσ 10 μερες δωρεαν κ θα το παρω μετα αναγκαστικα...Υπαρχει η οθονη αλλα δεν την γραφουν σαν ue32eh6030 αλλα σαν un32eh6030...Κατεβασα τα τελευταια drivers τα οποια ηταν beta...υπολοιπο συστημα ξεπερναει κατα πολυ τα requirements και ναι οι ταινιες ειναι side by side!

Στις ταινίες SBS που έχετε ρε παιδιά μπορείτε να βάλετε υπότιτλους 3D χωρίς κάποιο πρόβλημα? Προσπαθώ καιρό τωρα να βγάλω άκρη και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα με παρόμοιο setup. tsipouras ίσως να μη φτάνει η μνήμη και να θες μια αναβάθμιση σε αυτό check it όταν τρέχεις τα πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.