Jump to content

Νέα Σύνθεση

gr_hunter

Recommended Posts

Έφτιαξα μια σύνθεση για ένα φίλο που θα ασχολείτε "επαγγελματικά" με Autocad... Θα τον βολέψει χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα?? Θα ήθελα να κυμαίνεται περίπου στα 700 - 800 ευρώ,δεν με ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί..

Thermaltake V4

Corsair VS Series 650W

i5 3470

GB H77M-D3H ή Ζ77Μ-D3H

Corsair 8GB 1600mhz ( ή να πάω σε 16GB ?? )

Samsung 840 120GB

Seagate Barracuda 1TB

GeForce 650 2GB ( θα τον καλύψει ή να πάμε σε κάτι καλύτερο, όπως 660ti 2GB ?? )

Kαλώς όρισες.

Για το σύστημα που φτιάχνετε έχω τις παρακάτω ενστάσεις:

1) Δώστε 35 ευρώ παραπάνω για τον 3570Κ.

Η διαφορά χρηματικά είναι μικρή, σε ισχύ όμως και αντοχή στο χρόνο μεγάλη.

Είναι και ξεκλείδωτος (Κ) και μπορείτε στο μέλλον να τον ανεβάσετε αν ασχοληθείτε ελάχιστα.

Intel Core i5-3570K | Skroutz.gr

2) Εννοεείται την Ζ77Μ-D3Η. Ειδικά αν πάρεις τον 3570Κ.

3) Μετά τις ήττες (2) που έφαγα από seagate, ούτε ζωγραφιστούς δε θέλω να τους βλέπω. Western Digital και τα μυαλά στα κάγκελα!

Western Digital Caviar Green 1TB (WD10EZRX) | Skroutz.gr

ή αν σας παίρνει

Western Digital Caviar Black 1TB | Skroutz.gr (the best).

4) 650 με τίποτα, πολύ αδύναμη.

Δες πόσα σας περισσεύουνε για κάρτα, και εδώ είμαστε πάλι :dirol:

Μια χαρά είναι οι επιλογές σου . Ισως αξίζει να ξανασκεφτείς τον 3570k . Το overclock με αυτά τα cpu είναι απλα μια αλλαγή του πολλαπλασιαστή και τίποτα αλλο , γιατι είναι ξεκλείδωτα . Δηλαδή δεν θέλει να είσαι ειδικός ( σου μιλάω εκ πείρας γιατι τον έχω ) . Και πας απο 3,4 σε 4,0-4,2 ανάλογα το κομμάτι . Θα κερδίσεις πολύ επεξεργαστική ισχύ για 30ε . Η 660ti είναι καλή καρτουλα για την δουλειά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.