Jump to content

Πολυ Καλο HTPC , Αλλααα.......

SALAMINOMACHOS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους σας

Κατ'αρχας δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο σημειο,οποτε αν δεν ειναι,ας το μεταφερετε στο σωστο.

Επειδη ο διαβολος δεν ηξερε τι να κανει ..............

Αν και ειμαι κατοχος του HTPC Silverstone CW-02, προχθες αγορασα αλλο ενα HTPC

σε παρα πολυ καλη και ελκυστικη τιμη.

HTPC Case το απολυτο κουτι ORIGEN S16T με την 7" ιντσων αφης οθονη,σε υπεραψογη κατασταση.

Το χρωμα του δεν ειναι μαυρο ,αλλα πολυ σκουρο ανθρακι.

Το βραδυ φαινεται η διαφορα του χρωματος, με το μαυρο Silverstone, που ειναι απο κατω.

Παρα πολυ καλη και στιβαρη κατασκευη, μπορω να πω ισως ( ισως ) καλλιτερη απο το Silverstone.

Εκτος απο την οθονη, που ισως και να μην χρειαζεται, με εντυπωσιασε το HDD Cage, που χωρα 3 σκληρους δισκους,και οι οποιοι δεν μπαινουν οριζοντια αλλα καθετα.

Εχει επανω ενα καπακι, οπου μπορεις να βαζεις-βγαζεις τους δισκους σου ανετα, χωρις να σκουντουφλανε σε αλλο Hardware.

Ο Τεταρτος σκληρος μπαινει επανω απο το ODD ,σε ειδικη θηκη.

Επισης οι δυο πλευρες ειναι ενα σωμα με την προσοψη, παχους 5mm , χωρις καμμια βιδα. Εντυπωσιακο.

Hardware :

Intel Core 2 Quad Q9550 ( s775, 2.83 GHz, Cache 12MB ). Παλιας σχολης αλλα δειχνει τα δοντια του.

Asus P5QC (s775, DDR2/3, P45)

OCZ Platinum 4GB DDR2-1000 Ram Kit ( PC2-8000, 5-5-5-18, OCZ2P10004GK)

OCZ Core Series 32GB SSD (Sata II)

Scythe Mini Ninja CPU Cooler (SCMNJ-1000)

Enermax EMD625AWT MODU82 PSU (625W)

GIGABYTE RADEON HD4670 GV-R467ZL-1GI 1GB PCI-E RETAIL, με extra ρυθμιστη στροφων. (Μου αρεσει αυτο)

Zalman Z-Machine GV1000 VGA Cooler

BD player/DVD RW

Πολυ καλη συνθεσις , συμφωνειτε?

Το μονο που λειπει τωρα ειναι να βαλω σκληρους δισκους για τα εργα μου.

Εχω ομως δυο προβληματα

1. Το τηλεκοντρολ του, ειναι ενα της PHILIPS, που κατω γραφει ORIGEN, καλης ποιοτητας, δεν εχει καμια σχεση με την πλαστικουρα της IMON, που εχει το Silverstone, που τα πληκτρα του, δεν ακουνε ποτε.

Αλλα, το μονο πληκτρο που δουλευει,ειναι το ON/OFF. Κανενα αλλο δεν δουλευει.

Η Origen στο site της, γραφει για το προγραμμα της ΙΜΟΝ, αλλα τιποτε.

Μπορειτε εδω να με βοηθησετε,πως να το κανω να δουλεψει/ανταποκριθει?

2. Αυτο το προβλημα δεν με πολυ ενδιαφερει,αλλα καλο ειναι να το σεταρω.

Πως μπορω (μεσω Windows η μεσω ATI/CCC, να βλεπω και την οθονη της τηλεορασης αλλα και την μικρη οθονη του υπολογιστη?

Δηλ. να εχω κλειστη την τηλεοραση και να βλεπω τον υπολογιστη απο τη μικρη οθονη?

Υπ'οψιν οτι η μικρη οθονη εχει δικο της πληκτρο για ON/OFF.

Ευχαριστω για τη προσοχη σας, και περιμενω οδηγιες.

Tωρα βλεπω και διαβαζω στην οθονη του υπολογιστη, στο εικονιδιο του ΙΜΟΝ, οτι το ΙΜΟΝ εχει αποσυνδεθει.

Τι πρεπει να κανω?

Eκανα εγκατασταση του ΙΜΟΝ,απο το Silverstone στο ORIGEN, μπας και δω προκοπη

Ξαναβλεπω το ιδιο προβλημα. Δηλ.

Οταν ανοιγω το ΙΜΟΝ και παω ΙΜοn Διαχειρηση\Εργαλεια ΙΜΟΝ\Εκτελεση εφαρμογων , δεξια μου βγαζει ενα πινακα με προγραμματα ,οπου το κεντρικο πληκτρο του πληκτρολογιου θα ανοιγει το αντιστοιχο προγραμμα.

Δηλ. Windows Media Center-Window Media Player-XBMC κ.λ.π.

Οταν τικαρω το προγραμμα που θελω, κανω Apply και μετα ΟΚ

Οταν καπακι ξαναμπαινω στο ΙΜΟΝ, βλεπω οτι το τικαρισμενο προγραμμα εχει ξετικαριστει.

Γι'αυτο προφανως και δεν μου ανοιγει κανενα προγραμμα.

Αυτο ομως δεν συμβαινει στο Silverstone.

Αυτο προφανως σημαινει οτι το συγκεκριμενο κουτι/Εταιρια δεν δουλευει το ΙΜΟΝ?

Τοτε γιατι η εταιρια στο επισημο site σου ζητα download IMON?

Για βοηθειστε καλοι μου ανθρωποι.

Ευχαριστω

Υ.Γ

Νομιζω οτι το προβλημα θα λυθει,μονο εαν το εικονιδιο στη Task Bar κατω δεξια, μου δειξει ενεργοποιημενο το εικονιδιο ενω τωρα και συνεχεια γραφει οτι το ΙΜΟΝ υλικο εχει αποσυνδεθει ..............

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία, μιας και δεν είναι παρουσίαση. Επίσης προσπάθησε να μην κάνεις το ένα ποστ κάτω από το άλλο, αν θες να προσθέσεις κάτι μπορείς να κάνεις edit.

Καλή συνέχεια :)

[MENTION=5110]qbiefox[/MENTION]

Ευχαριστω φιλε μου

Αν και βλεπω οτι το προβλημα ειναι και απλο αλλα και complicated,ειδικα αν ειναι καποιος ψιλοασχετος ....................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.