Jump to content

Πρόβλημα σε οθόνη Lap Top

pavou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλή σας ημέρα φίλοι Λαμπίτες , ακούστε το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε σε ένα Λαπ Τοπ ενός φίλου .

Πριν από κάνα μήνα έπαψε να λειτουργεί η οθόνη του Λαπτοπ , μαύρη μαυρίλα , από την VGA έξοδο είχε κανονικά σήμα όταν την σύνδεσε σε μια εξωτερική οθόνη , λέω και εγώ ο καημένος ΟΘΟΝΗ , παραγγέλλω μια έρχεται την περνάω αλλά τώρα είναι άσπρη δεν δουλεύει :S . Τι άλλο μου έμεινε λέω inverter βρίσκω έναν από ένα φίλο τον περνάω αλλά καμία διαφορά τα ίδια άσπρη η οθόνη .

Στην οθόνη όταν είναι λευκή μπορώ να αυξομειώσω την φωτεινότητα της , και ένα δεύτερο το lap top έχει ανεξάρτητη VGA που αν δεν κάνω λάθος είναι μια nvidia της σειρά 6ΧΧΧΜ .

Τα φώτα σας HELP PLZ τι μπορεί να φταίει και δεν έχει σήμα η οθόνη ?

Προβληματικήη vga

Έχω μια ΑΤΙ 3650Μ στο δικό μου lap top , εαν την βγάλω μπορώ να την τοποθετήσω στου φίλου μου για να δούμε εάν θα παίξει ? ή η mobo του παίζει μόνο με nvidia ?

Πάντως νομίζω η 3650m είναι αρκετά μεταγενεστερη κάρτα οποιασδήποτε 6χχχ . Μαλλον δεν θα δουλέψει (αμφιβάλω αν θα μπαίνει καν )

Παίδες sorry για την καθυστέρηση και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας , το λαπ τοπ έφυγε για Θεσσαλονίκη σε ένα servise μόλις θα έχω νεότερα θα σας πω :)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και ένα καλύτερο μέλλον :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.