enduracell Σεπτέμβριος 2, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 αν θες να παίξεις με FSB πάνω από 200 θα πας σε Nforce2 αν το 200FSB και λίγο παραπάνω σου φτάνει σου προτείνω ΚΤ600 αλλά μόνο αν το βρεις φτηνά (πρέπει να παίζει και ΚΤ880 αυτό το καιρό) ένα καλό ΚΤ600 είναι το Αbit KV7 για παράδειγμα αλλά αν η τιμή του είναι λίγο πιο κάτω από ένα NF2 καλύτερα να πας στο δεύτερο. Ότι και να κάνεις μη πάρεις NF72 (διαφορετική από την NF7 v2), Πες τι έχεις υπόψιν σου να σε ενημερώσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 2, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Aν πας σε ΚΤ600 σου προτείνω την MSI KT6 Delta. Τρομερό BIOS για υπερχρονισμό και άνετη πλακέτα. Όχι σαν της Abit με το ΚΤ600.Πάντως το Πλαίσιο φέρνει την Asus A7V880 με το νέο VIA και πρέπει να έχει PCI lock. Από το nForce2 είμαι μάλλον απογοητευμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Σεπτέμβριος 3, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ειδες απο που ξεκινησες και που καταληγεις?Για Cpu πας και κατακηγεις με καινουργια οθονη καινουργια Vga( πχ: Χ800) και μετα λες ..... ρε π****η μου ημουν σιγουρος οτι ειχα Χρηματα στο Λογαριασμο μου! ! λολ! ! ! ΚΑλοριζικο! ! οτι σου περισεψει .. παρε μου μια Χ800! ! Καλο Serfing! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.