Jump to content

Προβλημα με προσωπικα αρχεια σε win8

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα σας ξανα μετα απο πολυ καιρο ( στρατος γαρ ) :)

Εκανα εγκατασταση τα windows 8 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα που 2 μερες τωρα ψαχνω και απαντηση δε βρισκω.

Εχω εναν admin λογαριασμο. Οταν δημιουργω δευτερο χρηστη (user) αυτος μπορει τοσο να δει οσο και να διαγραψει τα αρχεια μου... Πως στο καλο τα κανω προσωπικα γνωριζει κανεις?

Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει share τιποτα. Ολα ειναι στο no οπως ηταν το default και επισης στις ιδιοτητες μονο εμενα δειχνει σα χρηστη με δυνατοτητα αναγνωσης/διαγραφης.

Αμα γνωριζει κανεις ας βοηθησει!

λοιπον τυχαια μεν αλλα βρηκα λυση και τη γραφω και εδω..

Οταν αντιγραφεις ενα αρχειο στη μουσικη σου για παραδειγμα αντιγραφεται στον public folder και οχι στον προσωπικο σου. Πρεπει να κανεις διπλο κλικ στη μουσικη και να διαλεξεις εσυ να αντιγραφει οπου θες... Χιλιες δυο χαζεμαρες βγαζουν δεν εμενα με τα 7 καλυτερα...

Χιλιες δυο χαζεμαρες βγαζουν δεν εμενα με τα 7 καλυτερα...

Την ίδια συμπεριφορά έχουν και τα Windows 7 !

Σε όλες τις βιβλιοθήκες (libraries) του συστήματος, εκτός από την Documents,

η εξορισμού θέση αποθήκευσης είναι ο αντίστοιχος φάκελος στα Public Documents.

Πήγαινε στην βιβλιοθήκη που θέλεις, (αριστερό παράθυρο όταν ανοίξεις το "Computer"),

πάτησε δεξί πλήκτρο και μετά Properties.

Θα δεις πια είναι η τρέχουσα θέση αποθήκευσης και μπορείς να την αλλάξεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.