XVirus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 γεια χαρά..ξαφνικά όταν άνοιξα το PC μου πέταξε " error: no such partition. grub rescue".το googlara αλλα δεν έβγαλα άκρη..σήμερα άλλαξα και τροφοδοτικό, αλλα αρχικά δούλεψε..όταν το έβγαλα και το ξαναέβαλα, παρουσιάστηκε αυτό..δεν είχα ποτε ubuntu σ αυτόν τον δίσκο νομίζω..ούτε είναι dual boot...μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Δεκέμβριος 13, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 δοκίμασα και αυτό αλλα τίποτα..MBR - Restore Windows 7 Master Boot Record - Windows 7 Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 14, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Format δε μπορείς να του κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Δεκέμβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Βάλε το dvd των windows 7 και κανε τα εγκατάσταση χωρίς να κάνεις format,διαλέγοντας την επιλογή αναβάθμιση και όχι το προσαρμοσμένη,για να μην σου χαθούν τα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Δεκέμβριος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Δοκίμασες με το bootrec ? Δηλαδή αφού επιλέξεις την εγκατάσταση των windows, να δώσεις μέσω της γραμμής εντολών[COLOR=Red]bootrec /fixmbr[/COLOR] και [COLOR=Blue]bootrec /fixboot[/COLOR]Το grub έχει σχέσει με τον boot loader των linux. Αναφέρεις ότι δέν εγκατέστησες ποτέ την οποιαδήποτε διανομή και μου φένεται περίεργο. Μήπως είχες βάλει κάποιο live cd ή bootcd που περιείχε το κάτι τις μέσα και το ξέχασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Δοκίμασες με το bootrec ? Δηλαδή αφού επιλέξεις την εγκατάσταση των windows, να δώσεις μέσω της γραμμής εντολών[COLOR=Red]bootrec /fixmbr[/COLOR] και [COLOR=Blue]bootrec /fixboot[/COLOR]Το grub έχει σχέσει με τον boot loader των linux. Αναφέρεις ότι δέν εγκατέστησες ποτέ την οποιαδήποτε διανομή και μου φένεται περίεργο. Μήπως είχες βάλει κάποιο live cd ή bootcd που περιείχε το κάτι τις μέσα και το ξέχασες?Αυτή είναι η σωστή λύση στο πρόβλημα . Σου επαναφέρει το mbr στο default των windows . Επίσης grub=linux . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.