XVirus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 γεια χαρά..ξαφνικά όταν άνοιξα το PC μου πέταξε " error: no such partition. grub rescue".το googlara αλλα δεν έβγαλα άκρη..σήμερα άλλαξα και τροφοδοτικό, αλλα αρχικά δούλεψε..όταν το έβγαλα και το ξαναέβαλα, παρουσιάστηκε αυτό..δεν είχα ποτε ubuntu σ αυτόν τον δίσκο νομίζω..ούτε είναι dual boot...μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
XVirus Δεκέμβριος 13, 2012 Author #2 Δεκέμβριος 13, 2012 δοκίμασα και αυτό αλλα τίποτα..MBR - Restore Windows 7 Master Boot Record - Windows 7 Forums
jek Δεκέμβριος 18, 2012 #4 Δεκέμβριος 18, 2012 Βάλε το dvd των windows 7 και κανε τα εγκατάσταση χωρίς να κάνεις format,διαλέγοντας την επιλογή αναβάθμιση και όχι το προσαρμοσμένη,για να μην σου χαθούν τα αρχεία.
Predator_Crack Δεκέμβριος 18, 2012 #5 Δεκέμβριος 18, 2012 Δοκίμασες με το bootrec ? Δηλαδή αφού επιλέξεις την εγκατάσταση των windows, να δώσεις μέσω της γραμμής εντολών[COLOR=Red]bootrec /fixmbr[/COLOR] και [COLOR=Blue]bootrec /fixboot[/COLOR]Το grub έχει σχέσει με τον boot loader των linux. Αναφέρεις ότι δέν εγκατέστησες ποτέ την οποιαδήποτε διανομή και μου φένεται περίεργο. Μήπως είχες βάλει κάποιο live cd ή bootcd που περιείχε το κάτι τις μέσα και το ξέχασες?
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #6 Δεκέμβριος 19, 2012 Δοκίμασες με το bootrec ? Δηλαδή αφού επιλέξεις την εγκατάσταση των windows, να δώσεις μέσω της γραμμής εντολών[COLOR=Red]bootrec /fixmbr[/COLOR] και [COLOR=Blue]bootrec /fixboot[/COLOR]Το grub έχει σχέσει με τον boot loader των linux. Αναφέρεις ότι δέν εγκατέστησες ποτέ την οποιαδήποτε διανομή και μου φένεται περίεργο. Μήπως είχες βάλει κάποιο live cd ή bootcd που περιείχε το κάτι τις μέσα και το ξέχασες?Αυτή είναι η σωστή λύση στο πρόβλημα . Σου επαναφέρει το mbr στο default των windows . Επίσης grub=linux .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.