Jump to content

Nέες αντλίες απο τη Hydor!

Shaman

Recommended Posts

Χάζευα απόψε στο FrozenCPU.com ψάχνοντας κάτι αντλίες της Swiftech και έπεσε το μάτι μου σε μία Hydor L25....?????

Σύμφωνα με την περιγραφή στο εν λόγω site, οι L25 και L35 είναι νέα μοντέλα και αποτελούν βελτιωμένες εκδόσεις των γνωστών μας L20 και L30 αντίστοιχα!!

Απο το site της Hydor βρήκα τα εξής ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα:

post-616-1416071189,0099_thumb.jpg

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι νέες αντλίες έχουν σημαντικά αυξημένη ροή ΚΑΙ μειωμένη κατανάλωση!

Επίσης η διαφορά στην τιμή είναι λογική με βάση τη διαφορά στην απόδοση - αλλα και τη μειωμένη, προφανώς, μεταφορά θερμότητας προς το νερό. Συγκριτικά αναφέρω οτι στο FrozenCPU η L20 $35 και η L25 $49.

Ελπίζω να υπάρχει και μία κάποια βελτίωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία - οπότε θα μπορούμε να μιλάμε για κελεπούρια!! ;)

Υπαρχουν εδω και αρκετο καιρο στο site της hydor, αλλα αν εξαιρεσει κανεις την μειωμενη καταναλωση δεν βλεπω να υπαρχει και μεγαλη διαφορα απο την στιγμη που το maximum height παραμενει το ιδιο.

unstop, το maximum height νομίζω οτι έχει να κάνει περισσότερο με το αν το σύστημα θα μπορεί να "σηκώσει" 2 ή 3 blocks. H απόδοση του block, ούτως ή άλλως, δεν βελτιώνεται με τη σημαντικά αυξημένη ροή??

Αρχική απάντηση από Shaman

unstop, το maximum height νομίζω οτι έχει να κάνει περισσότερο με το αν το σύστημα θα μπορεί να "σηκώσει" 2 ή 3 blocks. H απόδοση του block, ούτως ή άλλως, δεν βελτιώνεται με τη σημαντικά αυξημένη ροή??

To θεμα ειναι να βρουμε τις γραφικες παραστασεις height-flowrate και να συγκρινουμε. Αυτο που λεω ειναι οτι με την l20 εχεις ποσο(?), ας πουμε 4l/min σε πραγματικες συνθηκες δηλαδη 240l/h, αν λοιπον πας στην γραφικη παρασταση της l20και δεις εκει τι height εχει και μετα πας στην γραφικη της l25 και δεις ποσα λιτρα βγαζει σε αυτο το height η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη μαλλον, ναι θα ειναι μεγαλυτερη αλλα δεν πιστευω να ειναι λογος αλλαγης της αντλιας, αν αγοραζει καποιος νεα τοτε εννοειτα οτι παει για τα νεα μοντελα.

Αρχική απάντηση από unstoppable

...δεν πιστευω να ειναι λογος αλλαγης της αντλιας, αν αγοραζει καποιος νεα τοτε εννοειτα οτι παει για τα νεα μοντελα.

:T:

Μαζί σου!

Η βασική μου ελπίδα είναι να έχουν και βελτιωμένη ποιότητα...Θα δείξει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.