Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2012 Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω εαν αυτο που μου λεει το plaisio ειναι σωστο ή οχι...Μου χαλασε το τροφοδοτικο CM M850 το πηγα για επιστροφη,και μου ειπανε οτι θα περασει τεχνικο ελεγχο και θα με παρουν τηλ.Με παιρνει τηλ. ο τεχνικος και μου λεει οτι διαγνωστικε οντως προβλημα στο τροφοδοτικο και ειναι για αντικατασταση.Το τροφοδοτικο το ειχα παρει με αξια 162 ευρω και μου λεει ο τεχνικος οτι σημερα κοστολογειτε με 90 ευρω!Επισης μου ειπε αν θελω να δει τι μπορει να κανει για να μου δωσει ενα turbo-x 850 που ειναι στα 119 ευρω.Αυτο ειναι το σωστο παιδια?
BloodMage Δεκέμβριος 13, 2012 #2 Δεκέμβριος 13, 2012 Αν δεν θες να σου κανει καμια εκριξη καμια μερα το πισι σου στα καλα καθουμενατοτε καλυτερα να ΜΗΝ παρεις το τουρμπο εξ!!!!!!!!Και αν ειναι να σου κοψουν πιστωτικο πρεπει να κοπει στην τιμη αγορας και οχι οσο το κοστολογουνε τωρα αυτοιΠόσο απατεονες πια ρε γμτ
ponaei8anasi Δεκέμβριος 13, 2012 #3 Δεκέμβριος 13, 2012 Σωστο δεν νομιζω να ναι αλλα πλεον αυτη ειναι η τακτικη τους και να δινουν πιστωτικα στην τρεχουσα αξια.... Καλο ειναι να κανεις μια κουβεντα και με το ΙΝΚΑ προτου ξαναμιλησεις μαζι τους. Sent from my Optimus L5 using Tapatalk.
Heir of a dying day Δεκέμβριος 13, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 13, 2012 Δηλαδη να μιλισω με το ινκα και οτι μου πουν αυτοι ειναι το σωστο?
csaris Δεκέμβριος 13, 2012 #5 Δεκέμβριος 13, 2012 Mακρια απο turbo-x... ειναι οτι πιο ΣΑΠΙΟ υπαρχει!Πες τους να σου δωσουν αυτο ή οποιο αλλο παρομοιο 850αρι εκτος απο μουφο-x.Τροφοδοτικά - plaisio.gr
Aias Δεκέμβριος 13, 2012 #6 Δεκέμβριος 13, 2012 ζητα να σου δωσουν στα ιδια watt η πιο πανω( αν δεν εχουν) σε επωνυμο τροφοδοτικο.Μην μιλησουμε για turbo x γιατι αν το βαλεις στο pc σου ,μετα θα πας και οτι αλλο εχεις μεσα για RMA
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 13, 2012 #7 Δεκέμβριος 13, 2012 Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω εαν αυτο που μου λεει το plaisio ειναι σωστο ή οχι...Μου χαλασε το τροφοδοτικο CM M850 το πηγα για επιστροφη,και μου ειπανε οτι θα περασει τεχνικο ελεγχο και θα με παρουν τηλ.Με παιρνει τηλ. ο τεχνικος και μου λεει οτι διαγνωστικε οντως προβλημα στο τροφοδοτικο και ειναι για αντικατασταση.Το τροφοδοτικο το ειχα παρει με αξια 162 ευρω και μου λεει ο τεχνικος οτι σημερα κοστολογειτε με 90 ευρω!Επισης μου ειπε αν θελω να δει τι μπορει να κανει για να μου δωσει ενα turbo-x 850 που ειναι στα 119 ευρω.Αυτο ειναι το σωστο παιδια?Καταρχήν κανε πρώτα μια αναζήτησή εδω στο φόρουμ σχετικά θέματά για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη και σωστή εικόναΚατά δεύτερον Αυτό που δικαιούσαι είναι1. Επισκευή του δικού σου2. Αν δεν επισκευάζεται, αντικατασταση με ένα ίδιο3. Αν δεν έχουν ίδιο ( είναι δικό τους πρόβλημά ) και δεν στο αντικαθιστούν και θέλουν να κόψουν πιστωτικό αυτό θα πρέπει να είναι στην αξία αγοράς που αναφέρει η απόδειξή σου4. Αν στο αντικαταστήσουν με άλλο, είναι δική σου επιλογή να δεχτεις ή όχι αυτό που σου προτείνουν. Δέξου μόνο με ένα αντίστοιχο επώνυμο, με τουλάχιστον ίδια διάρκεια εγγύησης και χωρίς φυσικά να πληρώσεις κάποια χρηματική διαφορά Όλα τα παραπάνω είναι τα νομίμως σωστάΤα υπόλοιπα είναι οτινανισμοί και αυτοσχεδιασμοί, τους οποίους αν θέλεις αποδέχεσαι και δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να δεχτείςSent from my MB860 using Tapatalk 2
Heir of a dying day Δεκέμβριος 13, 2012 Author #8 Δεκέμβριος 13, 2012 το παιδι μου ειπε ή το τουρμπο-χ ή 90 ευρω πιστοτικο...Επισης μου ειπε να μην κολλαω στο ονομα και οτι ολα στην ιδια χωρα φτιαχνονται (ελα ομως που εδω το παιδι αδικο δεν εχει,ολα στην κινα φτιαχνονται!)Any way...τωρα τι κανουμε? τα 90 ευρω πιστοτικο την στιγμη που το psu μου εκανε 162 πρεπει να το δεχτω??? ετσι ειναι τα πραματα?
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 13, 2012 #9 Δεκέμβριος 13, 2012 το παιδι μου ειπε ή το τουρμπο-χ ή 90 ευρω πιστοτικο...Επισης μου ειπε να μην κολλαω στο ονομα και οτι ολα στην ιδια χωρα φτιαχνονται (ελα ομως που εδω το παιδι αδικο δεν εχει,ολα στην κινα φτιαχνονται!)Any way...τωρα τι κανουμε? τα 90 ευρω πιστοτικο την στιγμη που το psu μου εκανε 162 πρεπει να το δεχτω??? ετσι ειναι τα πραματα?Διάβασες τίποτα από όσα σου έγραψα από πάνω? Sent from my MB860 using Tapatalk 2
VaVasilis Δεκέμβριος 13, 2012 #10 Δεκέμβριος 13, 2012 Μην το δεχτείς. Επικοινώνησε αμέσως με τον συνήγορο του Καταναλωτή. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και ευγενικοί. Όχι μόνο θα σου δώσουν τις πιο σωστές και νόμιμες πληροφορίες αλλά εάν χρειαστεί έρχονται μαζί σου και στο κατάστημα. Πάρε ένα τηλέφωνο δεν θα χάσεις. Εμένα προσωπικά με βοήθησαν σε πολύ δύσκολη υπόθεση διαφωνίας με pc-shop.edit: Ότι είπε ο CrazyAnt είναι 100% ορθά.
Heir of a dying day Δεκέμβριος 13, 2012 Author #11 Δεκέμβριος 13, 2012 crazy ant συγνωμη δεν σε ειχα διαβασει...Οποτε παιδια αυριο μιλαω με το ινκα και εαν το ινκα υποστηριζει αυτα που υποστηριζετε και εσεις (και εγω) μιλαω με το πλαισιο και τους λεω πως εχουν τα πραματα.Και κανω την ενημερωση μου στο forum αυριο το πρωι...Πιο τροφοδοτικο ομως απο αυτα που εχει τωρα το πλαισιο θα μπορουσα να βαλω στο ματι για το pc μου?
Heir of a dying day Δεκέμβριος 14, 2012 Author #12 Δεκέμβριος 14, 2012 Παιδια καλημερα...πηρα το ινκα τηλεφωνο (το οποιο δεν ειχε και καμια ορεξη να μου μιλησει) και μου ειπε να παρω τηλ. το 1520.Το 1520 λοιπον...μου ειπε οτι το πιστοτικο που θελει να μου κοψει το μαγαζι στα 90 ευρω απο τα 160 ή να μου προτινει ανταλαγη με κατι αλλο στην τρεχουσα αξια του χαλασμενου προιοντος και οχι στην αξια που αναγραφετε στην αποδειξη ειναι απλα μια νομιμη πολιτικη!
Heir of a dying day Δεκέμβριος 14, 2012 Author #14 Δεκέμβριος 14, 2012 Παιδια ξαναμιλησα με το πλαισιο και μου προτινε ο τεχνικος ή 90 ευρω πιστωτικο ή corsair TX850w.νομιζω οτι η ανταλαγη με το corsair ΤΧ850w ειναι δικαιο,τι λετε και εσεις?
newmail115 Δεκέμβριος 14, 2012 #16 Δεκέμβριος 14, 2012 Kαι όχι μόνο "μια χαρά", αλλά "πάλι καλά" να λές φίλε μου με αυτούς που μπλέξαμε....
Heir of a dying day Δεκέμβριος 14, 2012 Author #18 Δεκέμβριος 14, 2012 Τελικα μου δωσανε τα παιδια το ΤΧ850 V2 χωρις καμια περαιτερω επιβαρυνση... Νομιζω πως ητανε δικαιο το πλαισιο απεναντι μου,τι λετε και εσεις? Αλλα μαλλον θα το πουλησω σφραγισμενο για να παρω κατι καλυτερο...
E.F. Δεκέμβριος 14, 2012 #19 Δεκέμβριος 14, 2012 Τελικα μου δωσανε τα παιδια το ΤΧ850 V2 χωρις καμια περαιτερω επιβαρυνση...Νομιζω πως ητανε δικαιο το πλαισιο απεναντι μου,τι λετε και εσεις? Αλλα μαλλον θα το πουλησω σφραγισμενο για να παρω κατι καλυτερο... Αυτό που σου έδωσαν είναι 2 φορές καλύτερο από αυτό που είχες. Δεν έχει νόημα να το δώσεις, ούτε καν να κοιτάς για καλύτερο. Είναι από τα καλύτερα ποιοτικώς που κυκλοφορούν.
Stefanos83 Δεκέμβριος 14, 2012 #20 Δεκέμβριος 14, 2012 Καλύτερο το corsair και απο αυτό που είχες... Να ναι καλα οι πλαισιάδες . Με γεια .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.