trendy Σεπτέμβριος 19, 2004 #181 Σεπτέμβριος 19, 2004 ok βρες το και βλέπουμε.Πάντως είναι αρκετά κουλό να ισχύει κάτι τέτοιο για το λόγο που προανέφερα.
trendy Σεπτέμβριος 21, 2004 #182 Σεπτέμβριος 21, 2004 Από τη Δευτέρα είμαι ξανά ένας ευτυχής κάτοχος του ΜΧ1000.Το πρόβλημα με το lag υφίσταται.Παίζοντας όμως λίγο half life δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα που να με κάνει να χάνω έστω και για λίγο τον έλεγχο του χαρακτήρα. Ίσως δεν είναι έτσι το στυλ μου όταν παίζω που να έχω πρόβλημα.
Tsunami Σεπτέμβριος 22, 2004 #183 Σεπτέμβριος 22, 2004 ’ντε Παν καλοδούλευτο!!!Είδες που σε έφαγε η αγωνία?
trendy Σεπτέμβριος 22, 2004 #184 Σεπτέμβριος 22, 2004 Ε, όσο να'ναι δεν μπορώ να είμαι ήρεμος με το ολοκαίνουργο ποντίκι μου νεκρό...
spc Σεπτέμβριος 22, 2004 #185 Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Ε, όσο να'ναι δεν μπορώ να είμαι ήρεμος με το ολοκαίνουργο ποντίκι μου νεκρό... τουλάχιστον δεν πρόλαβε να βρομήσει...
davisorle Σεπτέμβριος 22, 2004 #187 Σεπτέμβριος 22, 2004 Hey guys what's up?Ειμαι καινουριος και προτη μου φορα σε ελληνικι σελιδα! Εχο ξεχασει και τα ελλινικα μου οποτε με σινχορειτε! Λοιπον απλα ηθελα να σας πω οτι εδο εχει γινει χαμος γιατι 99% βγαινοθν μαπα! και μετα ειναι και το software that sucks dude i swear... Το αγορασα και πιγα και πιρα τα λεφτα μου πισο την επομενη μερα! Σε κανα διμινο το πολι θα εχουν φτιαξει και το hardware and the software οποτε δεν συνιστο να το αγορασετε τωρα.... Χερετισματα απο αμερικη... ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
trendy Σεπτέμβριος 22, 2004 #189 Σεπτέμβριος 22, 2004 Γειά χαρά! Το software δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο. Ακόμα όμως δεν υποστηρίζεται το κορυφαίο feature κατ' εμέ, program specific assignment για τα κουμπιά. Αυτό υπήρχε στο intellipoint 4.0 και οι καραγκιόζηδες στη MS το καταργήσανε στην 5. Όταν λες βγαίνουν μάπα μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Αυτό που λες πάλι ότι σε κανα δίμηνο θα θα έχουν φτιάξει το hardware το έχεις ακούσει απλώς ή έχει ανακοινωθεί κάπου; Ξέρεις περίπου τι σκοπεύουν να φτιάξουν; Αρχική απάντηση από spc τουλάχιστον δεν πρόλαβε να βρομήσει... Το βούτηξα αμέσως στη φορμόλη πριν στο επιστρέψω
spc Σεπτέμβριος 22, 2004 #190 Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από trendyprogram specific assignment για τα κουμπιά. Αυτό υπήρχε στο intellipoint 4.0 και οι καραγκιόζηδες στη MS το καταργήσανε στην 5.’σε μόλις το είχα δει και εγώ τρελάθηκα.Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια βήματα πίσω.Ευτυχώς στην έκδοση 5.2 το έφτιαξαν.Βέβαια βασικότατα feature όπως το ''hide pointer when typing'' εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένο...Ο θεός και η ψυχή του Bill....
Shaman Σεπτέμβριος 22, 2004 #191 Σεπτέμβριος 22, 2004 Review στο Tom's Hardware:http://www6.tomshardware.com/consumer/20040924/index.html(Καλορίζικο trendy!!)
davisorle Σεπτέμβριος 22, 2004 #192 Σεπτέμβριος 22, 2004 Ευχαριστώ Chroma! Δεν λέω... Το θελο σαν τρελος αυτο το mouse απλα πολύ σινιθισμενα προγραμματα δεν υποστιριζονται ακομα! Απλα με το να περιμενεις να φτιαξουν το software τοτε θα εχει πεσει και η τιμη! Σωστος? ( και μετα ειναι και το οτι πολλα κοματια βγηκαν προβλιματικα!)
Daffy Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #193 Σεπτέμβριος 22, 2004 Αυτα που λεει ο davisorle ειναι σοβαρα... Τα προηγουμενα ηταν ψιλοπροβλημα, αναλογα με τον καθε χρηστη... και πανω που μεχρι τελος της βδομαδας θα το παραγγελνα, τωρα το σκεφτομαι λιγο...
trendy Σεπτέμβριος 22, 2004 #194 Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από davisorle Ευχαριστώ! Δεν λέω... Το θελο σαν τρελος αυτο το mouse απλα πολύ σινιθισμενα προγραμματα δεν υποστιριζονται ακομα! Απλα με το να περιμενεις να φτιαξουν το software τοτε θα εχει πεσει και η τιμη! Σωστος? ( και μετα ειναι και το οτι πολλα κοματια βγηκαν προβλιματικα!) Stay... ποια προγραμματάκια δεν υποστηρίζονται; Και τι υποστήριξη ακριβώς περιμένεις από ένα ποντίκι; Το review του Tom το έβγαζε πολύ θεϊκό, ανώτερο ακόμα και από το MX510 χωρίς κανένα από τα προβλήματα που θα μπορούσε να έχει ένα ασύρματο ποντίκι. Το μόνο μείον αν δε μου ξέφυγε κανένα άλλο είναι η τιμή του, κάτι για το οποίο δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τον spc. Αρχίζω να πιστεύω πως και το lag το ψυρίσανε μιας και δε βρίσκανε κάτι άλλο να πουν. Αρχική απάντηση από Shaman(Καλορίζικο trendy!!) :happy2:
davisorle Σεπτέμβριος 22, 2004 #195 Σεπτέμβριος 22, 2004 Daffy καλα κανεις και το σκεφταισαι... απλα για λιγο καιρο περιμενε... οστε να πιασουν τα λεφτα σου τοπο! Εγv καλα την εκανα και στο Fry'z ( www.outpost.com μακαρι να υπιρχε τετοιο μαγαζι στιν ελλαδα και θα ερχομουν πισο j/k ) το πιραν πισο και πιρα και τα λεφτα μου.. για σκεψου να το παρεις και να ειναι χειροτερο απο το παλιο σου? Απλα.... κοιτα αυτο το video και πεσ μου τι σκεφτεσαι! http://3dgpu.com/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=76 Μια στο τοσο μπαινε στιν επισιμι σελιδα http://forums.logitech.com/index.html?l=en&c=usa και δες ποτε θα εχουν φτιαξει (ελπιζω) το προβλιμα! Trendy... πηγαινε στο επισιμο site για να μιν νομιζειw οτι λεο αερολογιεw.. και δες το video που λεο πιο πανο και πες μου ποσο θεικο ειναι ....! Και οχι μονο αυτο που θα δεις στο video.... Ειμαι και εγο πολυσυχναστος στο Tom's Hardware αλλα αν εγο το ειχα και ιταν μαπα η αλλη 100 χρειστες που παραπονοιουνται... ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΡΕ TRENDY.... Δες το video μονο για να μιν το πολιλογουμε.... και ιδιετερα για High End Gamers..... ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ MOUSE!
georgeadams Σεπτέμβριος 23, 2004 #196 Σεπτέμβριος 23, 2004 Καλημέρα. Το video το είδαμε και το ποντίκι το δοκιμάσαμε αλλά δεν το αλλάζουμε Διάβασε τη συζήτηση από την αρχή για να μην τα ξαναλέμε όολα
davisorle Σεπτέμβριος 23, 2004 #197 Σεπτέμβριος 23, 2004 Καλα... και γιατι επειδη το δοκιμασες εσυ πρεπει το παλικαρι να παει να το παρει? επειδη εκανεσ εσυ το λαθος και κανα δυο ακομα πρεπει να του πεις να το παρει? Εδο εισαι να τον βοηθησεις και να πεις τι θα παρουσιαστει! και εγω ειπα... Το μισοχαλασμενο mouse απο Microsoft που εχω θα το αλλαξω με το επομενο laser μοντελο τους γιατι αυτο ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ! Πρεπει να καταλαβεισ οτι ειναι προιμι τεχνολογια και απο το επομενο αμεσως μοντελο τουσ θα εχουν πολυ καλυτερα αποτελσματα.... ΤΟ ΜΧ1000 EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΡΟΝ! Θα μου πεισ οχι? Τελοσ παντων Daffy..... Εγω σου λεο τι εχω δει και τι χερο οτι αυτοι θελουν να πιαστεις προφανοσ και εσυ κοροιδο.. εγο κοντεψα....
trendy Σεπτέμβριος 23, 2004 #198 Σεπτέμβριος 23, 2004 davisorle:Το έχω ήδη πάρει το ποντίκι και κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο που έχει περάσει από το χέρι μου. Πιο πριν είχα το MX500. Χτες ξανατερμάτισα το half life χωρίς πρόβλημα με lag και ιστορίες...Περισσότερο μου ακούγεται σαν ψύρισμα αυτό το πρόβλημα με το lag. Και όπως θα διαβάσεις ένα post μου λίγο πιο πάνω είναι απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί όταν το ποντίκι δε βρίσκεται σε κάποια επιφάνεια για λόγους οικονομίας και ασφάλειας σβήνει. (φαντάσου να σε χτυπήσει στο μάτι το laser...)Μόλις είδα το βιντεάκι... καλά δε σας πιστεύω. Όποιος θέλει να πάρει το ποντίκι των 75 και να το κοπανάει σαν τον τύπο στο βίντεο ας πάει καλύτερα να πάρει ένα των 10. Ή θα μου πείτε ότι έτσι πάίζονται τα FPS τη σήμερον ημέρα; 10cm πάνω από το mousepad; unpisteftable...
unstoppable Σεπτέμβριος 23, 2004 #199 Σεπτέμβριος 23, 2004 Θεωρω τον εαυτο μου πολυ καλο παιχτη στο CoD (τουλαχιστον για τον ελληνικο χωρο), σε σχεση με το MS wireless optical mouse 2.0 που ειχα πριν με το MX1000 ειδα αρκετη διαφορα στην αποδοση μου, οποτε για μενα αποτελει το καλυτερο ασυρματο ποντικι,
Daffy Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #200 Σεπτέμβριος 23, 2004 Παντως davisorle μεχρι τωρα, αν εξαιρεσω το lag και μπαρμ******λα (εγω το ποντικι το χρησιμοποιω πανω σε μια επιφανεια και δεν το παω βολτες σε ολο το σπιτι για να δω αν οντως εχει lag), ολοι συμφωνουν σε γενικες γραμμες οτι το ποντικι "πεταει"... Και πιστευω οτι ολοι εδω μεσα λιγο-πολυ, χρησιμοποιουμε τα ιδια προγραμματα... Το οτι σκεφτομαι αν θα το παρω τωρα ή οχι εχει να κανει με αλλους παραγοντες περισσοτερο... (Βεβαια μια σκεψη παραπανω θα ειναι και για αυτα που εγραψες...) Εγω το θεωρω κορυφαιο μεχρι να αποδειχθει π@τ@τ@...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.