Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2004 #161 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 13:58] Καλα σοβαρα μιλας? Πηρα προσφατα το steelpad s&s και εννοειται πως ειναι τεραστια διαφορα.Αν εισαι ψαγμενος gamer και το δοκιμασεις θα το καταλαβεις αμεσως. Κοντα στα 50 κανει οχι 100www.steelpad.com Έχει ένας φίλος το4s.To S&S είναι καλύτερο γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα?Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται??
Shaman Σεπτέμβριος 19, 2004 #162 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 17:50] Shaman λες "Υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που θέλουν να κουνιέται ο κέρσορας και όταν το ποντίκι είναι στον αέρα???Γιατί το video μόνο αυτό δείχνει...."Το βιντεο δειχνει οτι το ποντικι μολις που "χαιδευει" το mousepad και ο κερσορας παραμενει ακινητος. Οταν παιζεις ανασηκωνεις ελαφρα το ποντικι και το επανατοποθετεις. Την στιγμη ακριβως που κατεβαζει το ποντικι,το ακουμπαει και το ξανασηκωνει, ειναι η κινηση που συζητουμε.Θα μπορουσε να το δειξει και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, απλα το βιντεο θα επιανε πολυ χωρο και γι αυτο εκανε την συγκεκριμενη αναπαρασταση που ειναι και αρκετα εξυπνη θα ελεγα. Το σγκρινει και με το ΜΧ700 στο αλλο βιντεο οποτε ειναι ξεκαθαρο.Το προβλημα επαναλαμβανουμε αφορα μονο τους gamers που οντως εκτελουν αυτη τη κινηση ταχυτατα και πολυ συχνα. To κατάλαβα αυτό βρε Αλέξανδρε!Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η συγκεκριμένη κίνηση που κάνει ο τύπος ΔΕΝ είναι normal ακόμα και για gaming!Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχει το δικό μου αλλά μέσα σε παιχνίδι ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει τέτοιες διαδρομές αριστερά-δεξιά με το ποντίκι!!Προσωπικά, στα FPS, ανασηκώνω λίγο το mouse απο τη μία πλευρά του mouse pad και το φέρνω στη μέση του pad. Σε τέτοια κίνηση εμένα ΔΕΝ παρουσιάζει τέτοια συμπεριφορά σε κανένα παιχνίδι!Αυτό το "νέκρωμα" του κέρσορα που δείχνει ο τύπος συμβαίνει στο δικό μου μόνο σε περίπτωση που αρχίσω να κάνω την κίνηση που δείχνει, συνεχόμενα και με μεγάλη απόσταση απο το mouse pad οπότε και ο κέρσορας μετά την πρώτη-δεύτερη "ταλάντωση" σταματάει να ανταποκρίνεται...Αν κάποιος έχει συνηθίσει να ανασηκώνει πολύ το ποντίκι κατα τη διάρκεια της επαναφοράς του στο κέντρο του mouse pad ίσως να αντιμετωπίσει πρόβλημα (σε κάθε περίπτωση καλύτερα να μην πάρει το ΜΧ1000 γιατί θα του βγει το χέρι - είναι βαρύ το άτιμο!!!)..Πάντως ακόμα και ο unsto που το παρατήρησε το lag λέει πως δεν τον επηρέασε στην απόδοσή του!Γι'αυτό μου φαίνονται τραβηγμένα όλα αυτά!!Δε γίνεται στο TheLab 4-5 άτομα να μην έχουν παρατηρήσει το πρόβλημα, 1-2 να το έχουν εντοπίσει αλλά να λένε πως δεν τους επηρεάζει στο παιχνίδι και μετά να βγαίνουν και άλλοι 2-3 που, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το mouse και απλά είδαν αυτό το τραβηγμένο απο τα μαλλιά video να λένε οτι αυτό το mouse είναι ΑΧΡΗΣΤΟ για gaming!!!
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2004 #163 Σεπτέμβριος 19, 2004 Shaman 34 εκανε το pad αλλα προσθεσε και αλλα δωδεκα για ταχυδρομικαAlexandros το εχω παθει και εγω σε πολλα fps αυτο. Δεν εχεις την απαιτηση να αποκρινεται στον αερα απλως οταν το ξαναβαζεις στο κεντρο εχεις την απαιτηση να μη κανει "lag". Παντως αυτο το εκανε συνεχεια το ποντικι της microsoft ενω με το 510 δε το παρατηρησα προφανως γιατι καθυστερει να ενεργοποιηθει το power saver
Alexandros Σεπτέμβριος 19, 2004 #164 Σεπτέμβριος 19, 2004 Κοιταξε,εαν επαναφεροντας απλα το ποντικι στην επιφανεια απο υψος ας πουμε 1-2 εκατοστα δεν εμφανιζει lag τοτε οντως δεν υπαρχει προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι το προβλημα δεν το εχουν 1-2 αλλα πολλοι περισσοτεροι. Θα ελεγα ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο απο οτι διαβαζω στα φορουμς. Γι αυτο θελω να δω ποσο εντονα εμφανιζεται ...Δηλαδη με μια ταχεια επανατοποθετηση απο χαμηλο υψος ΔΕΝ υπαρχει lag .Οι υπολοιποι που το εχουν στη κατοχη τους συμφωνουν?
Shaman Σεπτέμβριος 19, 2004 #165 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από AlexandrosΔηλαδη με μια ταχεια επανατοποθετηση απο χαμηλο υψος ΔΕΝ υπαρχει lag . Για να είμαστε πιο ακριβείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να αντιληφθώ αν υπάρχει!! Αν διαβάσεις το thread θα δεις οτι δεν το έχουν αντιληφθεί ούτε οι: GeorgeAdams PC-Corner trendy Knight_77 astrolabos spc Όλοι οι παραπάνω έχουμε δουλέψει το συγκεκριμένο ποντίκι και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα!! Ο unsto κατάφερε να το αντιληφθεί αλλά είπε πως δεν επηρέασε το παιχνίδι του!! ’ρα, απο τα 8 άτομα που έχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία με το MX1000, μόνο ένας κατάφερε να αντιληφθεί το lag χωρίς όμως να τον ενοχλεί. Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ? Μάλλον υπάρχει κάποιο lag αλλά είναι τόσο μικρό που είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθείς - και ακόμα δυσκολότερο να ισχυριστείς οτι κάνει το 1000 "άχρηστο" για games.......
Alexandros Σεπτέμβριος 19, 2004 #166 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αχρηστο για gamers ειπα , οχι για games Εμενα που παιζω ποτε ποτε ουτε που θα με νοιαξει. Τον αλλο ομως που τρωει 5 ωρες την ημερα με ΦΠΣ και εκτελει την κινηση 400 φορες, θα το εγκαταλειψει... Αν ειναι ετσι παντως, τοτε το προβλημα ειναι αμελητεο (για μενα)
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2004 #167 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman..........Ο unsto κατάφερε να το αντιληφθεί αλλά είπε πως δεν επηρέασε το παιχνίδι του!!...... Σε CoD μιλαω παντα ισως σε πιο γρηγορα fps να υπαρχει προβλημα.:...:
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2004 #168 Σεπτέμβριος 19, 2004 Δοκιμασε σε counter strike και πες μας μετα, αν θες. Αν δε το καταλαβεις εκει προφανως δε το καταλαβαινεις πουθενα
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2004 #169 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Δοκιμασε σε counter strike και πες μας μετα..... Counterstrike δεν θα μπει ποτε στο PC μου, χεχε.
trendy Σεπτέμβριος 19, 2004 #170 Σεπτέμβριος 19, 2004 Καλησπέρα και από μένα (από Αθήνα πλέον... κάνα meeting παίζει; )προτού αποχωρίσω από το Ηράκλειο δοκίμασα το λεγόμενο lag problem του MX1000 στον Πέτρο (τον τρίτο της παρέας που πήρε το εν λόγω τρωκτικό) όπου και εντόπισα το πρόβλημα, ΑΛΛΑ όταν το ποντίκι σηκωνόταν ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ από το mousepad. Διαβάζοντας και τον τρόπο που δουλεύει το laser μπορώ να αποδώσω το πρόβλημα του lag στον εξής παράγοντα. ’μα σηκώσεις αρκετά ψηλά το ποντίκι ο αισθητήρας παύει πλέον να βλέπει το laser και μπαίνει σε κάποιου είδους power save mode, από το οποίο αργεί να επανέλθει, εξού και το lag. Όμως αυτό συμβαίνει μόνο αν σηκωθεί αρκετά ψηλά το ποντίκι. Σε νορμάλ ανασήκωμα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε διακοπής ούτε lag.
spc Σεπτέμβριος 19, 2004 #171 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Καλησπέρα και από μένα (από Αθήνα πλέον... κάνα meeting παίζει; )προτού αποχωρίσω από το Ηράκλειο δοκίμασα το λεγόμενο lag problem του MX1000 στον Πέτρο (τον τρίτο της παρέας που πήρε το εν λόγω τρωκτικό) όπου και εντόπισα το πρόβλημα, ΑΛΛΑ όταν το ποντίκι σηκωνόταν ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ από το mousepad. Διαβάζοντας και τον τρόπο που δουλεύει το laser μπορώ να αποδώσω το πρόβλημα του lag στον εξής παράγοντα. ’μα σηκώσεις αρκετά ψηλά το ποντίκι ο αισθητήρας παύει πλέον να βλέπει το laser και μπαίνει σε κάποιου είδους power save mode, από το οποίο αργεί να επανέλθει, εξού και το lag. Όμως αυτό συμβαίνει μόνο αν σηκωθεί αρκετά ψηλά το ποντίκι. Σε νορμάλ ανασήκωμα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε διακοπής ούτε lag. αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό απ' όλα
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2004 #172 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από TsunamiTo S&S είναι καλύτερο γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα?Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται?? Το S&S ειναι αρκετα καλυτερο για αυτο εχει και διαφορα στην τιμη. Κοστιζει χωρις μεταφορικα 34 ευρω.Μπορεις απο www.steelpad.com αν εχεις πιστωτικη ή απο www.web-cafe.gr και χωρις πιστωτικη αρκει να εχουν ετοιμοπαραδοταΝα σημειωσω οτι γραφει : "Ειναι ασυμβατο με ασυρματα ποντικια logitech λογω προβληματος με τον αισθητηρα. Τα υπολοιπα ποντικια της ιδιας εταιριας ή αλλων εταιριων ειναι πληρως συμβατα."Βεβαια αυτο ειναι πριν το mx1000 και δεν ξερω αν αυτο ειναι συμβατο
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2004 #173 Σεπτέμβριος 19, 2004 ή απο www.web-cafe.grΛέει τίποτα μέσα στο site γιατί δεν είδα κάτι....
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2004 #174 Σεπτέμβριος 19, 2004 Ουτε εγω ειχα δει αλλα αφου το ειχε στην εταιρια που τα κατασκευαζει σαν καταστημα που τα πουλαει στην Ελλαδα τους πηρα τηλεφωνο και ειπανε πως πουλανε. Εχω παραγγειλει μαλιστα και απο αυτους ενα S&S αλλα ειπαν πως θα μου το στειλουν τελος Σεπτεμβριου γιατι εχει μεγαλη ζητηση.Παρε τηλεφωνο και ρωτα (Εαν θες συγκεκριμενα καποιο και πανε να σου πλασαρουνε καποιο αλλο μη δεχθεις!)
knight_77 Σεπτέμβριος 19, 2004 #175 Σεπτέμβριος 19, 2004 Ξερει κανεις τι λεει αυτο το pad?http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1641
trendy Σεπτέμβριος 19, 2004 #176 Σεπτέμβριος 19, 2004 Μήπως βγήκαμε λίγο :OT: με τα mousepads;Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-Να σημειωσω οτι γραφει : "Ειναι ασυμβατο με ασυρματα ποντικια logitech λογω προβληματος με τον αισθητηρα. Τα υπολοιπα ποντικια της ιδιας εταιριας ή αλλων εταιριων ειναι πληρως συμβατα."Βεβαια αυτο ειναι πριν το mx1000 και δεν ξερω αν αυτο ειναι συμβατο Αυτό γιατί μου ακούγεται λίγο κουφό; Αυτό που ήξερα είναι ότι τα ασύρματα έχουν τον ίδιο αισθητήρα με τα ενσύρματα. πχ το MX 500 με το MX 700 είναι ίδια εκτός του καλωδίου.
Alexandros Σεπτέμβριος 19, 2004 #177 Σεπτέμβριος 19, 2004 trendy οταν λεμε οχι ψηλα, εννοεις μεχρι 2 εκ. περιπου ?
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2004 #178 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Αυτό γιατί μου ακούγεται λίγο κουφό; Αυτό που ήξερα είναι ότι τα ασύρματα έχουν τον ίδιο αισθητήρα με τα ενσύρματα. πχ το MX 500 με το MX 700 είναι ίδια εκτός του καλωδίου. Δεν εχω ιδεα γιατι. Ψαχνω να βρω που το διαβασα. Παντως στο site της εταιριας λεει οτι "Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series"( www.steelpad.com/shop/default.asp?main=products ) ενω σιγουρα διαβασα οτι αυτο ισχυει μονο για τα ασυρματα της logitech
trendy Σεπτέμβριος 19, 2004 #179 Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Alexandros trendy οταν λεμε οχι ψηλα, εννοεις μεχρι 2 εκ. περιπου ? Δεν το μέτρησα, αλλά ήταν σε τέτοιο ύψος που μου φάνηκε ηλίθιο να το σηκώνω τόσο ψηλά για να το πάω στο κέντρο. Κοινώς κάνοντας τις νορμάλ κινήσεις (σήκωμα λιγότερο από 1εκ. )μου έπαιζε κανονικότατα, χωρίς να κολάει ο κέρσορας.Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Δεν εχω ιδεα γιατι. Ψαχνω να βρω που το διαβασα. Παντως στο site της εταιριας λεει οτι "Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series"( www.steelpad.com/shop/default.asp?main=products ) ενω σιγουρα διαβασα οτι αυτο ισχυει μονο για τα ασυρματα της logitech Αυτό που γράφει το κείμενο στα αγγλικά δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψες πιο πάνω. Το κείμενο σε μετάφραση λέει ότι δουλεύει με ΟΠΤΙΚΑ ποντίκια σειράς MX (η οποία περιλαμβάνει ενσύρματα και ασύρματα), ενώ εσύ γράφεις "Ειναι ασυμβατο με ασυρματα ποντικια logitech λογω προβληματος με τον αισθητηρα. Τα υπολοιπα ποντικια της ιδιας εταιριας ή αλλων εταιριων ειναι πληρως συμβατα."Μάλλον στη βιασύνη σου δε διάβασες σωστά κάτι, δεν εξηγείται αλλιώς.
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2004 #180 Σεπτέμβριος 19, 2004 Καταλαβες τι σου εγραψα παραπανω?"Ψαχνω να βρω που το διαβασα"..."ενω σιγουρα διαβασα οτι αυτο ισχυει μονο για τα ασυρματα της logitech"...Αυτο που εγραψα πιο πανω για τα ασυρματα ειναι απο review οχι απο την εταιρια και ψαχνω να το βρω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.