Jump to content

Logitech MX 1000

Daffy

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Το προβλημα lag ειναι υπαρκτο στην επαναφορα του ποντικιου . Το ερωτημα ειναι σε ποιο ποσοστο εμφανιζεται. Κανεις δεν εχει παραιθησεις, ουτε αυτος που εχει lag ουτε αυτος που δεν εχει. Οσοι υποστηριζουν οτι δεν εχουν lag ας κανουν το απλο τεστ ταχυτατης επαναφορας του ποντικιου απο τον αερα και αμεσης κινησης δεξια-αριστερα. Εαν το ποντικι δεν παρουσιασει ΚΑΘΟΛΟΥ lag , τοτε οντως δεν υπαρχει προβλημα στους συγκεκριμενους χρηστες.

Αυτο δεν ειναι το μοναδικο προβλημα. Η εγγυηση που δινει η Λογιτεκ στα ποντικια στην Ευρωπη δεν ειναι ιδια με τις Ηπα. Το ΜΧ1000 γραφει 3 χροντια εγγυηση στο σαιτ. Μηπως αναφερεται εκτος Ευρωπης ? :getlost:

Αν ειναι ενας χρονος, τοτε υπαρχει ενα πολυ σοβαροτερο ζητημα και εχει να κανει με την μπαταρια λιθιου που ως γνωστον καποια στιγμη τα φτυνει. Ειτε σε ενα ειτε σε 2 χρονια. Τι γινεται τοτε? Η λογιτεκ ποσο θα χρεωσει την επισκευη ? Μηπως οσο ενα καινουργιο ποντικι ?:sick:

για την μπαταρία πάντως, νομίζω ότι με σωστή χρήση θα περάσει άνετα τα 3 χρόνια (άντε να θέλει φόρτισμα λίγο πιο συχνά - αλλά έχει και δείκτη)

Shaman το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μετακινηται ο κερσορας οταν το ποντικι αιωρειται. Ειναι οτι οταν ειναι στον αερα και το βαζεις κατω, παρουσιαζει ενα κλασμα του δευτερολεπτου lag. Οταν παιζεις παιχνιδια αυτη η κινηση γινεται χιλιαδες φορες. Καταλαβαινεις οτι σε αυτη τη περιπτωση το ποντικι ειναι ουσιαστικα αχρηστο στον συγκεκριμενο χρηστη...το προβλημα δεν ειναι καθολου αμελητεο. Η λογιτεκ μεχρι στιγμης κανει τα στραβα ματια σε παραπονα αγοραστων και απανταει αλλα αντι αλλων.

Και μια μέρα να διαρκεί, δε με χαλάει, αφού όταν θα πέσω για ύπνο θα το χρησιμοποιώ, άρα γιατι να μην είναι πάνω στη βάση?

Παραλληλα,ξαναλεω, καποιοι αλλοι gamers ορκιζονται οτι αυτο δεν τους συμβαινει !

Τι συνεβη στην πραγματικοτητα? Μηπως μια μεριδα εχει το προβλημα αλλα η Λογιτεκ αρνειται να το παραδεχτει? Μηπως αργοτερα το διορθωσε ?Γιατι σκεφτειτε να εχει βγαλει π.χ 300000 ποντικια με αυτο το προβλημα. Αντε να τα ξαναμαζεψει...

Ρε παιδια πολλες σελιδες thread για ενα ποντικι!! Βασικα εχω το mx900 (μια που το ηθελα και για το bluetooth hub του).

Απλα ειδα οτι παιζει κουβεντα για την εγγυηση του mx1000. Αν δεν κανω λαθος στο mx700/mx900 η εγγυηση ειναι 5 χρονια. Δεν ισχυει το ιδιο και στο 1000αρι?

Αρχική απάντηση από Alexandros

Shaman το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μετακινηται ο κερσορας οταν το ποντικι αιωρειται. Ειναι οτι οταν ειναι στον αερα και το βαζεις κατω, παρουσιαζει ενα κλασμα του δευτερολεπτου lag.

Nαι βρε!Το κατάλαβα!Αυτό που σου λέω εγώ είναι άλλο πρόβλημα, ή μάλλον "πρόβλημα", που έχει και καλά το MX1000!!

Για το lag κατάλαβα τι θέλετε να πείτε αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το δω στο δικό μου.

Αρχική απάντηση από spc

και εγώ που νόμιζα ότι το ήθελες για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου στη δουλειά... :rofl: :rofl: :rofl:

Ενταξει και λιγο gaming δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

Παντως και στο Autocad ''φυσαει''

:)

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε παιδια πολλες σελιδες thread για ενα ποντικι!! Βασικα εχω το mx900 (μια που το ηθελα και για το bluetooth hub του).

Απλα ειδα οτι παιζει κουβεντα για την εγγυηση του mx1000. Αν δεν κανω λαθος στο mx700/mx900 η εγγυηση ειναι 5 χρονια. Δεν ισχυει το ιδιο και στο 1000αρι?

Έτσι είναι: τα 700/900 έχουν 5 και το 1000 3

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 15:28]

Ενταξει και λιγο gaming δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

Παντως και στο Autocad ''φυσαει''

:)

Ναι βρε ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες ;)

Ίσα-ίσα που το gaming είναι και απαραίτητο αλλά και ένδειξη ψυχικής υγείας

Όπως λέει και ο Ν. Δήμου: ''Να φοβάσαι τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια'' (όποιας μορφής και εάν είναι αυτά).

Mouse, Οθόνη και Πληκτρολόγιο είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια του υπολογιστή!

Όσα και να δώσεις δεν πάνε ποτέ χαμένα;)

χεχε, όχι, έδωσα 144 για το πακέτο (πληκτρολόγιο ποντίκι). ήθελα και το bluetooth βέβαια,

οπότε δεν βγήκαν και υπερβολικά πολλά.

Κάτι που παρατήρησα στο MX1000 ενώ έπαιζα το UT2004, είναι ότι άμα κάνεις απότομα δεξιά ή αριστερά με το ποντίκι, τρώς μια περιστροφη 180 μοιρών που χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια....

Μιας και πολυ logitech βλέπω, εγω αγόρασα το Razer Viper και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Ειναι με καλώδιο βέβαια, αλλα ειναι πολύ γρήγορο και πολύ ελαφρύ, πράγμα που σημαίνει οτι δε σε κουράζει μετά απο ώρα. Το μόνο αρνητικό, αν μπορώ να το πώ αρνητικό ειναι οτι ειναι αρκετά μικρότερο απο το ΜΧ700 που ειχα πριν, και οτι έχει μονο τα 2 πλήκτρα + το ροδάκι.

razor1000.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.