Jump to content

Logitech MX 1000

Daffy

Recommended Posts

Αν ισχυει το παραπονο αυτων των χρηστων, τοτε φοβαμαι οτι οσοι ενδιαφερονται για την αποκτηση του πρεπει να το ξανασκεφτουν. (στα παιχνιδια υπαρχει το προβλημα)

Ποσο διαρκει το lag ?

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Alexandros

........

Ποσο διαρκει το lag ?

Πολυ λιγο - δεν μπορω να το μετρησω - αλλα το αντιλαμβανεσαι

Τραγικη παραλειψη της Λογιτεκ. Απαραδεκτη. Θα επρεπε να τονιζουν οτι δεν προοριζεται για gamers... :wassat:

Το σκεφτομουν να το παρω αλλα τωρα αλλαξα γνωμη, θα περιμενω να βγει με καλωδιο ή να λυθει το προβλημα σε επομενο revision. To lag οντω διαρκει 1/3 ή μισο δευτερολεπτο αλλα υποτιθεται οτι στα ΦΠΣ παιχνιδια αυτο ειναι μοιραιο

Αρχική απάντηση από Alexandros

Τραγικη παραλειψη της Λογιτεκ. Απαραδεκτη. Θα επρεπε να τονιζουν οτι δεν προοριζεται για gamers... :wassat:

Το σκεφτομουν να το παρω αλλα τωρα αλλαξα γνωμη, θα περιμενω να βγει με καλωδιο ή να λυθει το προβλημα σε επομενο revision. To lag οντω διαρκει 1/3 ή μισο δευτερολεπτο αλλα υποτιθεται οτι στα ΦΠΣ παιχνιδια αυτο ειναι μοιραιο

Το προβλημα μαλλον οφειλεται στη τεχνολογια laser

Αρχική απάντηση από astrolabos

’λλη παράλειψη είναι ότι το λογισμικό για το ποντίκι δεν υποστηρίζει Windows 2003....Έλεος!!!

Απορω γιατι δεν τα υποστηριζουν απο την στιγμη που εγκαθισταται μια χαρα σε compatibility mode.

Κούναγα το ποντίκι. Ξαφνικά, το σήκωνα στον αέρα, το ξανακατέβαζα και συνέχιζα την κίνηση. Δεν διαπίστωσα καθυστέρηση. Εννοούσες κάτι άλλο?

Αρχική απάντηση από georgeadams

Κούναγα το ποντίκι. Ξαφνικά, το σήκωνα στον αέρα, το ξανακατέβαζα και συνέχιζα την κίνηση. Δεν διαπίστωσα καθυστέρηση. Εννοούσες κάτι άλλο?

Οχι αυτο εννοουσα,χμμμ:...:

Στο ιδιο λινκ που εδωσα ,καποιοι χρηστες υποστηριζουν οτι ΔΕΝ υπαρχει lag ! Φαινεται οτι καποια εχουν και καποια οχι. Η μονη λυση ειναι να πεσουν μειλς στην Λογιτεκ.

Παίδες ούτε εμένα έχει lag!!Δοκίμασα πολλές φορές και τίποτα!Το κράτησα ακόμα και πολύ ώρα στον αέρα (ώστε το ποντίκι να "σβήσει") και μόλις το κατέβαζα ξεκινούσε να "παίζει" κανονικά χωρίς το παραμικρό lag...!!!

δεν νομίζω, είναι πολύ νέο προιόν

μάλλον είναι θέμα ''ευαισθησίας'' του κάθε χρήστη

Οσοι διαπιστωσαν το προβλημα ,αυτο υποστηριζουν.Οτι υπαρχει σε ολα τα ποντικια, απλα ο πολυς κοσμος δεν το αντιλαμβανεται .Καποιοι ομως σκιζουν τα ρουχα τους οτι δεν μπορουν να αναπαραγουν το προβλημα οτι και αν κανουν...ποιον να πιστεψεις τωρα ?

Παιδιά το ποντίκι όχι απλά δεν έχει lag αλλά δουλευοντάς το νοιώθω οτι τόσα χρόνια με τα ποντίκια που έπαιζα/δούλευα είχα lag...απλά βρείτε το και πιάστε το στο χεράκι σας να καταλάβετε την διαφορά γιατί τα λόγια είναι λόγια και η αφή αίσθηση..και είναι ανεβασμένη με το mx1000..προσοπική μου άποψη..

οκ έχω εγώ...κ όλοι όσοι λένε οτι τους δουλέυει άψογα..δεν με νοιάζει να πώ κάτι που δεν ισχύει ούτε να το παίξω...δεν το αγόρασα ούτε θα το αγοράσω..απλά το δουλεύω και έχει διαφορά φίλε οτι να μου λες και εσύ και όποιος να ναι...ξαναλέω τώρα κατάλαβα τι θα πει lag χρόνων..

Δεν είπε κανείς οτι ο unsto έχει παραισθήσεις..Πολλά εξαρτώνται απο τη χρήση που του κάνει κάποιος. Εγώ σε Quake3 και UT που έπαιξα με ένα φίλο στο LAN δεν εντόπισα τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να είμαι λιγότερο ευαίσθητος σε κάτι τέτοια..Ο ίδιος ο unsto είπε οτι το είδε αλλά δεν τον εμπόδισε στο CoD.

Απο την άλλη παράπονα που έχω διαβάσει στο net του στυλ "όταν αιωρείται το MX1000 πάνω απο το mouse pad ο κέρσορας δεν κουνιέται" (κατί που ισχύει - αν το σηκώσεις πάνω απο 2-3 εκατοστά απο την επιφάνεια δεν "πιάνει" την κίνηση) τα θεωρώ ΠΟΛΥ τραβηγμένα!Όπως είπα και σ'ένα τύπο που τα είχε πάρει ΤΕΛΕΙΩΣ με αυτό το "πρόβλημα", εγώ συνηθίζω να χρησιμοποιώ το ποντίκι πάνω ΣΤΟ mouse pad και όχι στον αέρα πάνω ΑΠΟ το mouse pad!!

Μη λέμε οτι θέλουμε όμως περί "ντροπής" στη Logitech και οτι δεν κάνει για gaming και τέτοια..Χαλαρώστε!Είναι laser mouse και δεν μπορεί να έχει την ίδια συμπεριφορά με τα οπτικά. ’λλη τεχνολογία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.