GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2004 #61 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Τένια Μακρή] Έτσι έτσι έτσι έτσι έτσι έτσι έτσι .... [/Τένια Μακρή] [δεν το επιασα] ???????????????? [/δεν το επιασα]
trendy Σεπτέμβριος 16, 2004 #62 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [δεν το επιασα] ???????????????? [/δεν το επιασα] ’μα δεν έχεις δει Μητσιχώστα λογικό είναι να μην το καταλάβεις.
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #63 Σεπτέμβριος 16, 2004 Δεν ξέρεις την Τένια? (tv idol)Ντροπή! Αίσχος!:tw: :tw: :tw: PS ’ντε κοίτα και το email σου
Shaman Σεπτέμβριος 16, 2004 #65 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης :cry: μαλλον δεν ημουν εγω ο τριτος.... LOL!Δεν στο είπα για να μη σε στεναχωρήσω ρε Βασίλη! Αυτός ο trendy είναι άκαρδος.............
knight_77 Σεπτέμβριος 16, 2004 #66 Σεπτέμβριος 16, 2004 Λοιπον, το πηρα επιτελους και εγω. Σε σχεση με το ΜΧ700 που ειχα, ειναι αρκετα καλυτερο,τοσο στην εργονομια οσο και στην αποκριση.Κυριολεκτικα ''διαβαζει'' την επιφανεια. Πολυ καλη αισθηση στο χερι,τα κουμπια σε βολικες θεσεις και στο Doom3 η αισθηση ειναι τελεια! Το μοναδικο μικρο μειονεκτημα για μενα ειναι το ''ροδελακι'' που το νιωθω σχετικα ελαφρυ και λιγο ασαφες σε σχεση με το ΜΧ700. Το συστηνω ανεπιφυλακτα
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #67 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77στο Doom3 η αισθηση ειναι τελεια! και εγώ που νόμιζα ότι το ήθελες για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου στη δουλειά... :rofl:
georgeadams Σεπτέμβριος 16, 2004 #68 Σεπτέμβριος 16, 2004 Το πήρα κι εγώ σήμερα! Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο !!! Ενδιαφέρουσα παρατήρηση: Έχω και το Logitech Cordles Desktop MX που περιλαμβάνει ασύρματο πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι MX700. Δοκίμασα να συνδιάσω τον δέκτη του με το καινούριο μου MX1000 και δουλεύει μια χαρά! Ακόμα και οι επαφές στη βάση φόρτισης είναι ίδιες, μόνο που ο μετασχηματιστής του MX1000 δίνει 8V ενώ ο μετασχηματιστής του MX700 μόνο 5V. Υποθέτω πως μπορύμε να ανταλάξουμε μετασχηματιστές χωρίς πρόβλημα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το κακό είναι πως το νέο πρόγραμμα SetPoint που συνοδεύει το MX1000 δεν δουλεύει με τον δέκτη του MX700 (το ποντίκι δουλεύει αλλά δεν παίζουν τα επιπλέον πλήκτρα). Ελπίζω όταν η logitech επεκτείνει τη χρήση του SetPoint και στα υπόλοιπα ποντίκια της (τώρα δίνει το MouseWare για το MX700) να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα για να μην έχω 2 δέκτες πάνω στο γραφείο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το MX700 αλλού (με το δέκτη του MX1000)...
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #69 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadamsΑκόμα και οι επαφές στη βάση φόρτισης είναι ίδιες, μόνο που ο μετασχηματιστής του MX1000 δίνει 8V ενώ ο μετασχηματιστής του MX700 μόνο 5V. Υποθέτω πως μπορύμε να ανταλάξουμε μετασχηματιστές χωρίς πρόβλημα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό γιατί το 1000 έχει μπαταρία λιθίου ενώ το 700 NiMH που νομίζω ότι δεν φορτίζονται από τον ίδιο φορτιστή...EDIT: Εκτός της διαφοράς τάσης (8-5V).....
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #71 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris το mx 1000 δεν είναι bluetooth? όχι, FAST RF
georgeadams Σεπτέμβριος 16, 2004 #72 Σεπτέμβριος 16, 2004 Μόλις έριξα μια ματιά, και τα βύσματα των μετασχηματιστών τους είναι διαφορετικά
spc Σεπτέμβριος 16, 2004 #73 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams Μόλις έριξα μια ματιά, και τα βύσματα των μετασχηματιστών τους είναι διαφορετικά μα δίνουν και διαφορετικές τάσεις!
sotiris Σεπτέμβριος 16, 2004 #74 Σεπτέμβριος 16, 2004 θα βγει κάποιο αντίστοιχο σε bluetooth? γιατί να έχεις 2 hub δε λέει, και μου αρέσει η Li-ion μπαταριούλα του 1000.
Shaman Σεπτέμβριος 16, 2004 #75 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από spc και εγώ που νόμιζα ότι το ήθελες για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου στη δουλειά... :rofl: Kαι μένα κάτι τέτοια μου έλεγε.....LOL!! Καλορίζικο Knight!!
georgeadams Σεπτέμβριος 16, 2004 #76 Σεπτέμβριος 16, 2004 Τα κουμπιά Back και Forward δεν παίζουν στο Firefox (χρησιμοποιώ τη νέα έκδοση PR1.0), εκεί δηλαδή που θα ήταν πιο χρήσιμα
Shaman Σεπτέμβριος 16, 2004 #77 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams Τα κουμπιά Back και Forward δεν παίζουν στο Firefox (χρησιμοποιώ τη νέα έκδοση PR1.0), εκεί δηλαδή που θα ήταν πιο χρήσιμα Παιδιά, το πρόγραμμα της Logitech έχει αυτό το πρόβλημα με τον Firefox, MyIE και γενικότερα τους εναλλακτικούς browsers. Η λύση είναι πολύ απλή. Απλά απο το πρόγραμμα ορίστε τα πλαϊνά κουμπιά όχι ως "μπροστά", "πίσω" που είναι απο default αλλά ως "κουμπιά γενικής χρήσης". Έτσι δουλεύουν και στον Explorer και στους υπόλοιπους!
Alexandros Σεπτέμβριος 16, 2004 #79 Σεπτέμβριος 16, 2004 Συμφωνα με αυτο http://3dgpu.com/forums/index.php?showtopic=310&st=540 καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι υπαρχει ενα σημαντικο προβλημα.Παρουσιαζει lag οταν ανασηκωθει απο την επιφανεια και επανατοποθετηθει αμεσως, οπως στην περιπτωσηπουπαιζεις FPS παιχνιδια και καθε λιγο επαναφερεις το ποντικι στο κεντρο. Προσωπικα δεν εχω αυτη τη συνηθεια αλλα για καποιους ειναι σημαντικο και το θεωρουν ΑΧΡΗΣΤΟ για gaming.Περιμενω απο τους κατοχους να μας διαφωτισουν
unstoppable Σεπτέμβριος 16, 2004 #80 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Alexandros..........Παρουσιαζει lag οταν ανασηκωθει απο την επιφανεια και επανατοποθετηθει αμεσως, οπως στην περιπτωσηπουπαιζεις FPS παιχνιδια και καθε λιγο επαναφερεις το ποντικι στο κεντρο. Προσωπικα δεν εχω αυτη τη συνηθεια αλλα για καποιους ειναι σημαντικο και το θεωρουν ΑΧΡΗΣΤΟ για gaming........... Το προβλημα πραγματι υπαρχει και μπορει να ενοχλησει πολλους, ευτυχως εμενα δεν με εχει επηρρεασει στο CoD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.