Jump to content

Logitech MX 1000

Daffy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια... Μηπως εχει υποψη κανεις το παραπανω mouse? Ειναι της Logitech, ειναι ασυρματο και με τεχνολογια laser που το κανει 20 φορες πιο γρηγορο (ετσι υποστηριζουν τουλαχιστον...) Ξερεις κανεις που μπορω να το βρω?

Ευχαριστω

post-1056-1416071188,9488_thumb.jpg

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

"On the performance side, the MX1000 stands head and shoulders above the earlier MX series of wireless mice, and matches the technical specs of the MX510 gaming mouse while still provided a cordless chassis. Gamers, start drooling."

:banging:

Πολύ μουράτο ποντίκι τελικά....

Κσι η τιμή του εαν τελικά είναι αυτή που λέτε δεν είναι και φοβερά ακριβό..... :T:

[offtopic] Όσοι έχουν το σετάκι wireless cordless desktop τι γίνετε? keyboard και mouse έχουν κοινό πομποδέκτη [/offtopic]

Αρχική απάντηση από JiMk

[offtopic] Όσοι έχουν το σετάκι wireless cordless desktop τι γίνετε? keyboard και mouse έχουν κοινό πομποδέκτη [/offtopic]

κατά 90% ναι

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Κσι η τιμή του εαν τελικά είναι αυτή που λέτε δεν είναι και φοβερά ακριβό..... :T:

η τιμή των 75 είναι για Ελλάδα

spc που το βρήκες Ελλάδα?Η τιμή αυτή είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ αν σκεφτείς οτι το ΕShop έχει το MX700 82 αυτή τη στιγμή!

Το MX700 που έχω καλό είναι αλλά η εμβέλειά του θα μπορούσε να ήταν λιγάκι καλύτερη....

YΓ..... Daffy πάνω στην βιασίνη μας ξεχάσαμε να σου πούμε το Καλοσόρισες στο Forum.... :T:

το ποντίκι μου είναι το mx900 με τα 800dpi.

πολύ καλή εμβέλεια (λόγω bluetooth 10m)

αλλά ξεφορτίζεται σχετικά γρήγορα.

από ταχύτητα, στο UT2k4 δεν μπερδεύεται στις πολύ γρήγορες κινήσεις

όπως το microsoft optical, και σαν απόκριση μου φαίνεται εντελώς άμεση.

MX900 rulez, δεν έχω δουλέψει/παίξει με καλύτερο ποντίκι...

Το 1000 δείχνει ένα κλικ παραπάνω ....

Unsto, θα σε ενδιέφερε ένα reviewδάκι? :p

Εγω παιδια εχω το MX700.

Eιμαι απολυτα ευχαριστημενος με το ποντικι.

Καμια σχεση με τα αλλα ασυρματα.

Με βλεπω να το δινω ομως και να παιρνω το 1000.:worship:

Το ΜΧ700 και το ΜΧ900 ειναι ακριβως τα ιδια ποντικια.

Απλα το δευτερο επικοινωνει με bluetooth.

Kαι τα δυο ειναι απλα κορυφαια.

Καμια σχεση με το wireless intellimouse explorer που ειχα.

Τρελλο lag,μπαταριες καθε εβδομαδα και απο ακριβεια η

μερα με τη νυχτα.:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.